Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εδώ μουλιάσαμε, έχω και τον Αντωνέλο μέσα στο άλμα που λένε

κάτι έχω πάθει τελευταία και λέω 10 φορές την μέρα τη λέξη άλμα

στο τέλος θα μου πουν ε μας τα έπρηξες. τώρα που έμαθα τι είναι να μην το πώ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχαχ τι να πω εγώ απο τότε που έμαθα τι είναι όλα τα βαφτίζω άλμα

αφού το παιδί μου αλλάζει ξαφνικά πρόγραμμα, η διάθεση του τελευταία είναι μέσα στην γκρίνια όλα του φταίνε , ξυπνάει δέκα φορες την νύχτα. αν αυτο δεν είναι άλμα τότε τι είναι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω μολις την εβαλα για υπνο. ουτε κιχ δεν εχει βγαλει, ειναι τοσο ταλαιπωρημενη τις τελευταιες μερες απο το αυτί της και που δεν κοιμαται καλα τα βραδια και κουτουλαγε. ουτε μπανιο δεν την εκανα που ειναι κατι που καθημερινες που παει σταθμο δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανουμε. Κι ομως σημερα. ειπα να μην της βρεξω και τα αυτια...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

σήμερα φάγαμε τον άμπακο

για φρουτόκρεμα 2 μπανάνες και μισό αβοκάντο

για μεσημεριανό 500γρ. τα οποία είχαν κοτόπουλο, σπανάκι, καρότο, κολοκύθι και ότι πράσινο υπήρξε στο ψυγείο.

τα φάγαμε όλα λέμε. τώρα σε λίγο θα έρθει η ώρα της μπισκοτόκρεμας.

αλλά αυτο τον μήνα που βάλαμε και το κρέας και τρώμε όχι μόνο ρυζάλευρο βάλαμε μόνο 500γρ. μάλλον το γάλα μας πάχαινε τελικά.

είμαστε 10900 επισήμως

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και εμένα όταν ξυπνάει το βράδυ τελευταία προσπαθώ να τον κοιμίσω χωρίς γάλα γιατί μου είπε η γιατρός οτι δεν ξυπνάει από πείνα. αφού το πίνει όλο της λέω 240γρ, και μου απαντά και εσύ δεν μπορείς να πιεις ένα ποτήρι γάλα μέσα στην νύχτα ? ειδικά όταν το δίνει η μαμά. οπότε προσπαθώ να αποφεύγω το βραδινό γάλα κυρίως αφού τρώει κανονικά και τα 5 γεύματα την μέρα. νομίζω ότι το βραδινό γάλα των πάχαινε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα αν δεν το πιει σηκώνει τον κόσμο στο ποδι.. ε δεν μου πάει να την ταλαιπωρώ κιόλας χωρίς λόγο... παντως εμεις απο κιλά δνε εχουμε τσιμπήσει πολλά...αλλα ειμαι σιγουρη οτι εχει παρει ΠΟΛΥ ύψος αυτο το μήνα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...