Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ειναι φερι μου...ευτυχια νιωθουμε..η κουραση ερχεται δευτερη!!!

γκελακο χαιρομαι που βοηθησα...με το καλο να παρεις το μωρακι σου σπιτακι!!!

ευουλα μια ανασα κοντα εισαι...ολα καλα σου ευχομαι...με εναν πονο!!!

κοριτσια εσεις πηρατε ευχη απο παπα στις 40 μερες;;;εγω σκεφτομαι να παρω τη μιση ευχη στις 20 μερες που ειναι αυτη την εβδομαδα....ετσι ειχα κανει και στην πρωτη μου κορη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

fysalidakiiiiμου χαιρομαι που εισαι απολυτα ευτυχισμενη..γκελακο μου αντε κοντευεται..φτανει η ωρα να παρετε τον μπεμπακο σπιτι..και μετα θα τρεχεις κι εσυ οπως ολες μας..ευακι μου περιμενουμε συντομα τα ευχαριστα νεα σου για μια ευκολη γεννα και μια υγιεστατη μπεμπουλα..νεφελακο πουεισαι?βανιλιτσα γεννησες?μαρααααααα χαθηκες!πως τα πας με την μωρακλα σου?αχ να μπαινετε ρε κοριτσια οταν κοιμουνται τα μπεμπε σας να λετε τα νεα σας..εμενα η μπεμπα απο το σαββατο ειναι ησυχη!παλι καλααααα..αντε να περασουν και οι κολικοι...εγω τεταρτη απογευμα θα παμε στην εκκλσια να σαραντισουμε..επιτελους περασε ο καιρος..2 και σημερα!χαχαχα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

οι υπολοιπες τι κανετε???

αχ αντε να γεννησω κι εγω και να σας λεω και για το δικο μου μπεμπακι...κοριτσια απ'οτι ξερω τους κολικους δεν μπορειτε να τους αποφυγετε οτι μπουκαλι και να παρετε....οσο εξελιγμενο και να ειναι ,παλι θα περασει λιγος αερας....γι'αυτο και συνηθως τα μωρακια που θηλαζουν σπανια παρουσιαζουν κολικους

76IGp3.png

Διαφημίσεις

xapaki μου αντε πλησιαζει ο καιρος..αχ ρε κοριτσια εμενα ηρθε απο χτες η πρωτη περιοδος μετα την γεννα και εχω μεγαλη ροη..νομιζω περισσοτερο αιμα κι απο τα λοχεια..ελεος..αντε να περασει κι αυτο!ψιλοζαλιζομαι σημερα...τεταρτη θα ερθει και σπιτι μου το μεσημερι μια κομμωτρια φιλη μου να κοψω λιγο μαλλι και να κανω ανταυγειες να αρχισω να τα ξανθαινω παλι..αντε να σουλουπωθω λιγο!εντωμεταξυ δοκιμασα χτες και κατι τζινακια που φορουσα πριν τηνεγκυμοσυνη..ευτυχως μου μπαινουν..παλι καλα..κοιλια μου εχει μεινει λιγη..πηρα κορσε..εκανα και ραγαδες πριν γεννησω..τωρα ειναι κοκκινες ακομα..ξερετε αν φευγουν και καμια θαυματουργη κρεμα..?πηρα μια της frezyderm αλλα δεν εκανε τιποτα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

xapaki μου αντε πλησιαζει ο καιρος..αχ ρε κοριτσια εμενα ηρθε απο χτες η πρωτη περιοδος μετα την γεννα και εχω μεγαλη ροη..νομιζω περισσοτερο αιμα κι απο τα λοχεια..ελεος..αντε να περασει κι αυτο!ψιλοζαλιζομαι σημερα...τεταρτη θα ερθει και σπιτι μου το μεσημερι μια κομμωτρια φιλη μου να κοψω λιγο μαλλι και να κανω ανταυγειες να αρχισω να τα ξανθαινω παλι..αντε να σουλουπωθω λιγο!εντωμεταξυ δοκιμασα χτες και κατι τζινακια που φορουσα πριν τηνεγκυμοσυνη..ευτυχως μου μπαινουν..παλι καλα..κοιλια μου εχει μεινει λιγη..πηρα κορσε..εκανα και ραγαδες πριν γεννησω..τωρα ειναι κοκκινες ακομα..ξερετε αν φευγουν και καμια θαυματουργη κρεμα..?πηρα μια της frezyderm αλλα δεν εκανε τιποτα..

ναι ναι πλησιαζει ο καιρος...ποσα κιλακια ειχες παρει????

αφου σου μπαινουν τα τζινακια μια χαρα....οσο για τις ραγαδες δεν ξερω τι να σου πω....δεν εβαζες κρεμουλα στην εγκυμοσυνη?

76IGp3.png

γεια σας κορίτσια

είμαι στην μανα μου και βρήκα χρόνο να μπω να δω τι κάνετε

ο μικρός χθες κοιμόταν και ξυπνούσε μόνο για να φάει, νομίζω ότι ηρέμησε λίγο

κάνει κακά μια φορά την μέρα αλλά μιλάμε για πολύ ποσότητα

συγνώμη που σας ανοίγω την όρεξη αλλά είναι αλήθεια.

ζωή μου το μπιμπερό αυτό το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μέρες αλλά κάποιες φορές όταν δεν προλαβαίνω να τα πλύνω γιατί ειναι μόνο δυο και θέλουν ώρα να πλυθούν με τα κουραφέξαλα που έχει μέσα, κάτι σωλήνες και τέτοια τότε δίνω της κίκο που έχω και λεει και αυτό κρατάει τον αέρα. ξέρω δεν θα κάνει θαύματα αλλά αξίζει να προσπαθήσω γιατί και εμένα όπως και η δική σου οταν κοιμάται σφίγγεται όλη την ώρα. το καημένο το λυπάμαι μωρέ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ποιες κρεμουλές λετε να παρω για το μπεμπη μου???και τι σαμπουαν/αφρολουτρο???

τι πρεπει να εχει μεσα το καλαθακι με τα καλλυντικα του....ξερω σιγουρα γαζες,οινοπνευμα,βαμβακι,φυσιολογικο ορο,ταλκ,κρεμα συγκαματος...τι αλλο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χάπι μου να πάρεις μπατονέτες αυτές με την μυτούλα , αφρόλουτρο εγώ έχω την chicco αλλά καλά είναι και της jonson & jonson να δεις να είναι αφρόλουτρο και σαμπουάν μαζί. να μην πάρεις 2. μετά να πάρεις φυσικό ορό υπάρχουν μικρά φιαλίδια, για την μύτη και για τα μάτια. να ξεκαθαρίσεις για τι το θέλεις γιατί είναι διαφορετικά. θα χρειαστείς και από τα δύο. μετά κρεμούλα για την αλλαγή της πάνας. ότι και να πάρεις καλή θα είναι αν και θα σου δώσουν από την κλινική δείγματα.

βαμβακάκια εγώ πήρα ένα που είναι σε μορφή γάζας αλλά από βαμβάκι για τα ματάκια του γιατί εμένα βγάζει από το ένα μάτι αρκετά και η μπατονέτα τον κοκκινίζει μέχρι να το καθαρίσω όλο.

αυτά θυμάμαι για αρχή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σφιγγεται γιατι μπορει να εχει αερια....

ναι είναι αυτοί οι κολικοί και μόλις αερίζεται ηρεμεί για λίγο μέχρι να του έρθει πάλι. ευτυχώς αερίζεται και ξαλαφρώνει αλλιώς θα είχαμε κλάματα συνέχεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χάπι μου να πάρεις μπατονέτες αυτές με την μυτούλα , αφρόλουτρο εγώ έχω την chicco αλλά καλά είναι και της jonson & jonson να δεις να είναι αφρόλουτρο και σαμπουάν μαζί. να μην πάρεις 2. μετά να πάρεις φυσικό ορό υπάρχουν μικρά φιαλίδια, για την μύτη και για τα μάτια. να ξεκαθαρίσεις για τι το θέλεις γιατί είναι διαφορετικά. θα χρειαστείς και από τα δύο. μετά κρεμούλα για την αλλαγή της πάνας. ότι και να πάρεις καλή θα είναι αν και θα σου δώσουν από την κλινική δείγματα.

βαμβακάκια εγώ πήρα ένα που είναι σε μορφή γάζας αλλά από βαμβάκι για τα ματάκια του γιατί εμένα βγάζει από το ένα μάτι αρκετά και η μπατονέτα τον κοκκινίζει μέχρι να το καθαρίσω όλο.

αυτά θυμάμαι για αρχή.

στην αρχη που τον αλλαζες καθε φορα καθαριζες και τον αφαλο???

κι εβαζες και γαζα πανω???

μπατονετες πηρα αυτες για τα μωρακια...βαμβακι να παρω τι ειδικο ή και αυτο που εχει στο σουπερμαρκετ κανει???μηπως ειναι καλυτερα αυτα που χρησιμοποιουμε εμεις για να ξεβαφτουμε???

μου προτινανε να παρω κρεμα τις frezyderm....

σε ζαλισα με τις ερωτησεις εεε???

οσο για το μπεμπακι αφου αεριζεται καλο ειναι ...να μην ποναει η κοιλιτσα του μωρε...του ζουζουνου....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...