Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μόνες μας όντως... τι να κάνουμε όμως, η ζωή μας είναι τα μικρά μας :D

oooooooooooopa φιλεναδα πάρτο ελάχιστα αλλιώς.. η ζωή μας είναι ΚΑΙ τα μικρά μας αλλά ΚΑΙ η δουλειά μας ΚΑΙ η πάρτι μας γενικότερα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλααααααα τωρα επιασα το δευτερο δοντι της κορης μου !!!!! αχ τι καλα

τι καλά!!! με το καλό και τα υπόλοιπα. εμάς έχουν φουσκώσει τα ουλάκια αλλά από δοντάκι τίποτα ακόμη..

krEEp3.png

IjZep2.png

Μαρα.....ποσο μα ποσο συμφωνω με αυτο που λες!!!

Φαιρυ....ποσο κοστισε το πακετο βαφτισης της Ανδριανας στον νονο????Βασικα τα ρουχα οχι ο σταυρος!!!

(επισης τωρα θυμηθηκα...ναι,μονιμη ειμαι στο σχολειο)

Η ερωτηση ισχυει για ολες τις μαμαδες που βαφτισαν...νομιζω η Ροουζ και η Νεφελη(ααααν το δουν)

Διαφημίσεις

εννοειται οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια σε ολα .

Μαρσολαν το πηρε αν θυμαμαι καλα ολα μαζι 700 ευρω

το πακετο ειχε

ρουχα βαπτιστικα

παπουτσια βαπτιστικα

Λαδοπανα με πετσετες

μαρτυρικα

το βαζακι για το λαδια και το σαπουνακι '

Λαμπαδα με οτι στολισμο θελαμε

κουτι βαπτισης (επειδη το διαλεξα εγω ηταν λιγο πιο ακριβο απο του πακετου )

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εδώ είμαι και εγώ ποιος με κάλεσε ?

χαχα χρόνια πολλά μας μαρσολάν να τα χαιρόμαστε

λοιπόν τα δικά μας βαφτιστικά βγήκαν γύρω στα 600 ευρώ τα ρούχα που περιλαμβάνει όλα όσα είπε η φαιρυ και αλλα 550 ο σταυρός. αυτά θυμάμαι χωρίς μπομπονιέρες προσκλήσεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σαςςςς

σημερα ετρεχα απο το πρωι ..πηγα στον οαεδ και ζητησα διακοπη του εξαμηνου...01/02 γυρναω στην δουλεια...

εν τω μεταξυ για πρωτη φορα χθες ο μικρος εκλαιγε και ξυπνουσε συνεχεια απο τις 10 που τον εβαλα για υπνο μεχρι τη 1...μια ταινια ειπαμε να δουμε με τον αντρα μου και δεν μπορουσαμε στο τελος τον πηραμε στο κρεβατι ειδαμε την ταινια και μετα τον βαλαμε στο δικο του.....δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο εκλαιγε...λετε να ειναι το δοντι???

rose??απο θεσσαλονικη δεν εισαι???απο που πηγες για βαφτιστικα???δωσε μια ιδεα ..πρεπει να αρχισω να κοιταω..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

στεφαν σιγα μην τσακ΄λωθηκαν... απλά οι άντρες γονιδιακά ειναι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ...τόσο απλά.. δεν φταινε αυτοι φταίει ο γονιδιακός σχεδιασμός τους

πεστα χρυσοστομη...εμενα ο αντρας μου,δε λεω,με βοηθαει σε οτι αφορα το μωρο και αν του το ζητησω κατι θα το κανει,δε μου χαλαει χατηρι..αλλα εχει τη μαμα του απο πισω που μεγαλωσε 4 παιδια,απαρνηθηκε τελειως τον εαυτο της ως γυναικα για να τα μεγαλωσει (δεν εχει βγει ποτε βολτα,απιστευτο????) και απο τοτε που ημουν εγκυος εως τωρα οποτε του ελεγα "βρε Χριστιανε,δε προλαβαινω αυτο,το αλλο.." παιρνω την απαντηση "η μανα μου πως τα προλαβαινε μια χαρα??και μας ειχε κ 4"..και φυσικα απανταω οτι εννοειται οτι δε θελω να γινω σα τη μαμα σου,δυστυχισμενη...αμαν αυτες οι πεθερες..ολα τελεια τα κανουν πια??

λέτα υπάρχουν βιοτεχνίες βαφτιστικών στην περιοχή της φράγκων στο κέντρο

όλος ο δρόμος σε ορόφους έχει βιοτεχνίες που πουλάνε λιανική κιόλας

από εκεί τα πήραμε όλα και τις μπομπονιέρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ να δεις που διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα όλη την μέρα απλά δεν προλαβαίνω να γράφω πάντα έρχομαι και βλέπω αράδα σελίδες και μόλις εμφανιστώ τίποτα

την έχουν κάνει όλες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...