Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

heloooooooo κι απο εδω!!

μπουμπου εγω στα ειπα και στις μαγιομαμαδες!!!Ποση αλλη αντοχη πια???Ααα...και το παιδι το καναμε μαζι παλικαρι μου,οχι μονη μου!!Αλλα αυτο που λεει η Μαρα εχει δικιο.

Εδω κι ο δικος μου που προσφερει τοσα πολλα...τσιναει μερικες φορες!!

Ξερουμε κι εμεις ομως απο προσωπικο χρονο.

Κοριτσια τελος Γεναρη ερχομαι Αθηνα.

Θα τον αφησω πισω μαζι με την πεθερουλα(απο τωρα την λυπαμαι) και θα τα κανει ολα,να κοιμηθει και με την μπεμπα,να ξυπνησει και να ταισει στις 6 το πρωι...

Γιατι μεχρι τωρα μονο εγω και χωρις να παραπονεθω ποτετο σημειωνω.

Μου φαινεται οτι το 3ημερο που θα ειμαι Αθενς,θα ειναι το μονο που θα κοιμηθω σαν ανθρωπος...θα παρω ενεργεια για αλλο ενα 8μηνο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα ρε κοριτσια..οσο σκατα κ αν νιωθω που η πουκι ειναι μακριά.. τελικά γλιτώνω απο ΑΛΛΑ θεματα τυπου παιζω μπουνιδια με τον συζυγο..και λεω μπουνιδια γιατι εγω δεν ειμαι γλυκειά κ συγκαταβατική όπως εσείς.. εγώ βαράω! μουαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Μαρσο εννοειται οτι θα βρεις χρονο και για μας ετσι δεν ειναι?? Ηταν να ερθει και η ροζ αλλα δεν ξερω ποτε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μαρσυυυυ χαρουμενα μηνογενε8λια και οταν ερ8εις να τα πουμε οεο

ευχαριστωωωωωω...σημερα η Πηνελοπη και ο Αντωνελος της Ροζουλας γινονται 8 μηνων!!!Να τα χαιρομαστε εεε???

Εννοειται θα τα πουμε...δεν μου ξεφευγετε...αρκει να ειστε Αθηνα-γιατι εσυ μπορει να εισαι και καμια Αυλιδα!!!

Διαφημίσεις

στεφαν σιγα μην τσακ΄λωθηκαν... απλά οι άντρες γονιδιακά ειναι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ...τόσο απλά.. δεν φταινε αυτοι φταίει ο γονιδιακός σχεδιασμός τους

Και μενα που δεν μου το εχει πει... Δουλευει ατελειωτες ωρες, δεν τη προλαβαινει καθολου τις καθημερινές, και οταν ειναι στο σπιτι ειναι στην κοσμαρα του, στον υπολογιστή και κανει διαφορα αλλα πραγματα, εκτος απο το να ασχολείται με το παιδι. Μονο αν του πω εγω να κανει κατι θα το κανει. Απο μονος του τιποτα.

Βεβαια αν του πω οτι θα του την αφησω την κραταει χωρις προβλημα και φυσικα βγαινω παω και τις βολτες μου, να κανω τις εξωτερικές δουλειες μου. Σε αυτο δεν εχω παραπονο. Αλλα το καθημερινό ειναι σκοτωμα χωρις βοηθεια μπουμπου μου. Και οταν ο αλλος στο δηλωνει ευθαρσως, ειναι μακακια. Κατσε ρε μεγαλε, μονη μου το εκανα? Εμενα τουλαχιστον δεν μου το εχει πει, το ριχνει στη δουλεια

4Rnfp3.png

στεφαν τι μεταπτυχιακο κανεις ? δδουλευεις 8ωρο? ασε και εγω εχω πτυχιο και δεν ξερω τι θα κανω .Ασε που στην εξεταστικη δεν εχω σκοπο να παρω αδεια γιατι θελω να τις παρω ολες τις αδειες και να ειμαι με την μικρη .Και εγω Μαρτιο γυρναω

fairy μου "Κοινή Γνώμη & Δημόσια Επικοινωνία" στο τμήμα ΕΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δύσκολα τα πράγματα... ειδικά με το πτυχίο που έχεις εσύ ίσως είναι και πιο δύσκολα γιατί πρέπει να πηγαίνεις να δίνεις ενω το μεταπτυχιακό είναι κατά κύριο λόγο εργασίες.! τι πτυχίο κάνεις;; όρεξη που την έχουμε όμως :D

krEEp3.png

IjZep2.png

Ειμαι στο ανοιχτο πανεπιστημιο Στεφαν μου.Δεν εχω καθημερινες συναντησεις.

Και εμενα κοριτσια δουλευει πολλες ωρες και εχει παρα πολυ αγχος η δουλεια του Οποτε δεν με παιρνει να του κανω και παρα πολλες γκρινιες .Και επειδη εχει και περιεργο ωραριο δεν μπορω να προσαρμοστω σε ενα προγραμμα .Γι αυτο δεν εχω παει και να γραφτω ακομα χορο ή γυμναστηριο .Η αδερφη μου εχει δικο της προγραμμα , οποτε μπορει μονο μου την κρατα , η μανα μου και η πεθερα ειναι μακρυα οποτε ....κοριτσια μονες μας τα μεγαλωνουμε τα βλασταρια μας !!!!!

Να σας ζησουν τα μωρα κοριτσια .ΠΩς θα το γιορτασετε????:)

Διοικηση επιχειρησεων και οργανισμων ειναι το πτυχιο μου στεφαν ...,που πλεον κλεινουν μια μια χιχιχιχιχιιχ

Διαφημίσεις

μαρσι αν ερ8εις σαββατοκυριακο χεσε με 8α ιεμαι αυλιδα μουαχαχαχαχ

σμουτς... αυτο το συνδρομο "ερχομαι σπιτι κ κλεινομαι στον υπολογιστή" το εχω εγω κακακακκακακα

dZJip3.png

Ειμαι στο ανοιχτο πανεπιστημιο Στεφαν μου.Δεν εχω καθημερινες συναντησεις.

Και εμενα κοριτσια δουλευει πολλες ωρες και εχει παρα πολυ αγχος η δουλεια του Οποτε δεν με παιρνει να του κανω και παρα πολλες γκρινιες .Και επειδη εχει και περιεργο ωραριο δεν μπορω να προσαρμοστω σε ενα προγραμμα .Γι αυτο δεν εχω παει και να γραφτω ακομα χορο ή γυμναστηριο .Η αδερφη μου εχει δικο της προγραμμα , οποτε μπορει μονο μου την κρατα , η μανα μου και η πεθερα ειναι μακρυα οποτε ....κοριτσια μονες μας τα μεγαλωνουμε τα βλασταρια μας !!!!!

Να σας ζησουν τα μωρα κοριτσια .ΠΩς θα το γιορτασετε????:)

μόνες μας όντως... τι να κάνουμε όμως, η ζωή μας είναι τα μικρά μας :D

krEEp3.png

IjZep2.png

σμουτς... αυτο το συνδρομο "ερχομαι σπιτι κ κλεινομαι στον υπολογιστή" το εχω εγω κακακακκακακα

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

εεε μαρη Μαρα...ποτε να ερθω???Αφου τις καθημερινες ο συζυξ δουλευει.Βασικα Παρασκευη πρωι-πρωι θα ειμαι εκει και το κοβω να φευγω Κυριακη μεσημερακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...