Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κοριτσακι μου, μα θα του χρειαζοταν λέμε!!! Να τον στρωσεις λιγο!

Κι αυτος εξπερ ειναι αμα θελει...αλλα τωρα δεν θελει...#%#%#

Αντε μην ξαναγυρισω στις διαφημιστικες και του τσαμπουναω εγω μετα περι προσωπικου χρονου...εχε χαρη που δεν θελω να αφησω το μικρό μπουγκακι αφου μπορω να ειμαι κοντα του προς το παρον!

κι εσύ διαφημιστική;;; κι εγώ μια από τα ίδια.!

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι μου, μα θα του χρειαζοταν λέμε!!! Να τον στρωσεις λιγο!

Κι αυτος εξπερ ειναι αμα θελει...αλλα τωρα δεν θελει...#%#%#

Αντε μην ξαναγυρισω στις διαφημιστικες και του τσαμπουναω εγω μετα περι προσωπικου χρονου...εχε χαρη που δεν θελω να αφησω το μικρό μπουγκακι αφου μπορω να ειμαι κοντα του προς το παρον!

να ξαναγυρισεις.. για την ψυχική σου ηρεμία.. να μιλήσεις και με κανεναν ενηλικα που λέει ο λογος μουαχαχχααχ

dZJip3.png

στεφαν σιγα μην τσακ΄λωθηκαν... απλά οι άντρες γονιδιακά ειναι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ...τόσο απλά.. δεν φταινε αυτοι φταίει ο γονιδιακός σχεδιασμός τους

συμφωνώ αλλά ο ρόλος του πατέρα είναι πολύ σημαντικός. ίσως επειδή δεν το έχω συναντήσει ούτε από το σύντροφο της μητέρας μου ούτε από τον άντρα μου γι αυτό μου κάνει τόση εντύπωση..

krEEp3.png

IjZep2.png

στνατρακακι στεφαν... απλά οι άντρες χρειάζονται πιο εξτρα "εκπαιδευση" σε αυτό το θέμα.. και περισσότερη προσαρμογή γιατι τους ειναι τραγικά δυσκολο ΑΜΕΣΑ να συνειδητοποιήσουν οτι δεν μπορουν να πηγαινουν πλέον κάθε απογευμα γυμναστήριο πχ... βαθμιαία ερχονται στα ισα τους πάντως

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπουμπου!!!!! ησουν κουκλαρα !!! και νομιζω αδυνατησες? ή σε αδυνατιζει η τβ .

Νομιζω οτι ο αντρας σου περναει κριση .Θα του περασει ομως μολις ξεκινησεις να βγαινεις απο το σπιτι along για γυμναστηρια και τετοια και τοτε ΠΟΥ θα αφηνεις το παιδι ? σ αυτον φυσικα .

Εγω δεν σας ειπα τα δικα μου .εχθες το βραδυ ξυπνησα με τρομερο πονο στην πλατη οπου κατεληγε μπροστα .Υπεφερα σας λεω αφου ξυπνησα τον αντρα μου να με τριψει να μου περασει αλλα τιποτα .Ουτε σταση να ηρεμισω εβρισκα ουτε η ασπιρινη εκανε τιποτα .Τι ηταν αυτο ? Ο αντρας μου δε ηθελε να με παει στο νοσοκομειο ...μηπως εχω παθει εμφραγμα ...να του πηγε υποθετω οταν σκεφτηκε τι θα κανει χωρις εμενα!!

Μαρα αυτη η γιατζογλου σε ποιο περιοδικο ειναι??? πολυ μουν την εσπασε σημερα η δηθεν αυτη κυρια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι τραβάμε!!! τελειώνει το 6μηνο μου μέσα Μαρτίου και να δω τι θα κάνω;; παιδί, μεταπτυχιακό, δουλειά;;; Κάτι πρέπει να κοπεί καθότι όπως έλεγε και ο παππούλης μου 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δε χωράνε, πόσο μάλλον 3 που θέλω να βάλω εγώ...

krEEp3.png

IjZep2.png

η γιατζογλου είναι στο Icons ενα ταξιδιωτικό περιοδικό και νομιζω και στο Athens Magazine της ίδιας εταιρείας.. και ναι ειναι σπαστικιά και ΠΟΛΥ δήθεν.. το παιζει Opinion leader και δεν εχει κατανοήσει ακόμη οτι ειναι ξεπερασμένη....

dZJip3.png

μπουμπου!!!!! ησουν κουκλαρα !!! και νομιζω αδυνατησες? ή σε αδυνατιζει η τβ .

Νομιζω οτι ο αντρας σου περναει κριση .Θα του περασει ομως μολις ξεκινησεις να βγαινεις απο το σπιτι along για γυμναστηρια και τετοια και τοτε ΠΟΥ θα αφηνεις το παιδι ? σ αυτον φυσικα .

Εγω δεν σας ειπα τα δικα μου .εχθες το βραδυ ξυπνησα με τρομερο πονο στην πλατη οπου κατεληγε μπροστα .Υπεφερα σας λεω αφου ξυπνησα τον αντρα μου να με τριψει να μου περασει αλλα τιποτα .Ουτε σταση να ηρεμισω εβρισκα ουτε η ασπιρινη εκανε τιποτα .Τι ηταν αυτο ? Ο αντρας μου δε ηθελε να με παει στο νοσοκομειο ...μηπως εχω παθει εμφραγμα ...να του πηγε υποθετω οταν σκεφτηκε τι θα κανει χωρις εμενα!!

Μαρα αυτη η γιατζογλου σε ποιο περιοδικο ειναι??? πολυ μουν την εσπασε σημερα η δηθεν αυτη κυρια .

σιγα μην έπαθες έμφραγμα.. κανα τραβηγμα θα ειναι απο τα σηκω άσε της μικρής.. σκεβρωσαμεεεεεεε3ε

dZJip3.png

κι εσύ διαφημιστική;;; κι εγώ μια από τα ίδια.!

ω ναι!!!!!!!!!!!! ολες εδω ετσι???

να ξαναγυρισεις.. για την ψυχική σου ηρεμία.. να μιλήσεις και με κανεναν ενηλικα που λέει ο λογος μουαχαχχααχ

καλα και αυτοι μωρα ειναι και μαλιστα κακομαθημενα:mrgreen:

συμφωνώ αλλά ο ρόλος του πατέρα είναι πολύ σημαντικός. ίσως επειδή δεν το έχω συναντήσει ούτε από το σύντροφο της μητέρας μου ούτε από τον άντρα μου γι αυτό μου κάνει τόση εντύπωση..

φυσικα και ειναι, κι εκεινος ηταν πολυ καλος και ξαφνικα του την βαρεσε ετσι μια μερα ηρθε και μου ξεφουρνισε οσα σας ειπα!

στνατρακακι στεφαν... απλά οι άντρες χρειάζονται πιο εξτρα "εκπαιδευση" σε αυτό το θέμα.. και περισσότερη προσαρμογή γιατι τους ειναι τραγικά δυσκολο ΑΜΕΣΑ να συνειδητοποιήσουν οτι δεν μπορουν να πηγαινουν πλέον κάθε απογευμα γυμναστήριο πχ... βαθμιαία ερχονται στα ισα τους πάντως

οντως...απλά ρε παιδι μου δεν πρεπει να εχει και παραπονο, ΟΥΤΕ μια νυχτα δεν εχει κανει βαρδια..ολο εγω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

στεφαν τι μεταπτυχιακο κανεις ? δδουλευεις 8ωρο? ασε και εγω εχω πτυχιο και δεν ξερω τι θα κανω .Ασε που στην εξεταστικη δεν εχω σκοπο να παρω αδεια γιατι θελω να τις παρω ολες τις αδειες και να ειμαι με την μικρη .Και εγω Μαρτιο γυρναω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...