Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλά δεν παίζεστε έτσι...ούτε 1 απόγευμα δε μπορώ να μην μπω...καλέ τι κατεβατά γράψατε πάλι!!! Λοιπόν

Geonutr καλωσήρθες από τα μέρη μας και κλασσικά θέλω κι εγώ δίαιτα... εχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλα θέλω λίγο ακόμα!!! :-D Που καλό μου μένεις στα δυτικά γιατί κι εγώ από δυτικά είμαι!Επίσης έχω φεις και θα σου στείλω πμ.

Οσο για το εμβόλιο ευτυχώς εμείς κάνουμε το synflorix (αν το έγραψα καλά) γιατί κατά τα λεγόμενα της παιδιάτρου μας το πρεβεναρ δεν εχουμε λόγο να το κανουμε στην Ελλάδα αφού καλύπτει μικρόβια με άλλη γεωγραφική κατανομή (Καναδά και Β. Αμερικής) και δεν περιλαμβάνει το στέλεχος του διεισδυτικού αιμόφιλου της γρίππης που είναι πιο κοινό μικρόβιο στην Ελλάδα.

Αυτά...πολλά φιλιά τσουπρίτσες!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νιουμαμμι γειαααα!!

το νεο εμβολιο πρεβεναρ ειναι 13απλο οχι 7απλο οπως ηταν παλια....μηπως το 13απλο περιλαμβανει αυτο που λες;

εμενα η παιδιατρος με εβαλε να το κανω και στη μεγαλη μου κορη παντως...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

πολλές καλημέρες :D τι κάνετε;;

Geonutr καλωςήρθες.! να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου.! εγώ είμαι μανούλα Ιουνίου 2010, Παντρεμένη 13 μήνες περίπου, με profil στο fb...

αχ αυτό το άτιμο το prevenar :evil: του κάνει ένα πρήξιμο στο πόδι άλλο πράγμα. τι να πω.. αναγκαίο κακό είναι αυτά τα εμβόλια αλλά να φτάνουν στο σημείο να έχουν μέσα και πετρούλες :twisted::twisted::twisted:

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

epeidh oles eimaste fb...Ria vasilogamvrou me lene opoia 8elei me addarei

smouts....δευτερο 8ακανεις αν κ εφοσον 8ελεις εσυ,...κ οχι επειδη ξελυσαξε ο περιγυρος

καλά Mara το μωρό φοβερό!!! Μια τρέλα είναι!

krEEp3.png

IjZep2.png

νιουμαμμι γειαααα!!

το νεο εμβολιο πρεβεναρ ειναι 13απλο οχι 7απλο οπως ηταν παλια....μηπως το 13απλο περιλαμβανει αυτο που λες;

Ναι για το 13απλό την είχα ρωτήσει

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιουμαμμι γειαααα!!

Σορυ γειάααα κιόλας αλλά γραφω με το'να χερι... το αλλο ειναι αγκαζε με τη μικρή!!!:mrgreen:

τζαααααα.

μου λειπετε ρε κοριτσιαααααααααα....

ΠΑω να διαβασω τα νεακια σας...

Τα δικα μας οπως τα ξερετε... Καθε βραδυ ξυπνημα 10-15 φορες τουλάχιστον με σπαρακτικο κλαμα και εγω καθε μερα υπνο 2-3 ωρες μαξ και οχι συνεχομενες... Και δουλεια παραλληλα απο το σπιτι μεν, δουλεια δε....

Παντως το αντιμετωπιζω με χαμογελο, και δεν μασαω γιατι αμα με παρει απο κατω θα με παρουν με φορειο απο το σπιτι...

Αααααααα.... και επισης ο καλος μου δηλωσε οτι δεν θελει να βοηθα λεει πια καθολου!! (αυτο θα σας το αναλυσω καποια στιγμη με τα αναλογα μπινελικια!!!!!!)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

mpoumpou όταν λες δε θέλει να βοηθάει τι εννοείς;;;; όσο για τα υπόλοιπα κουράγιο... τι να πω;; γιατί ξυπνάει τόσες φορές ο μικρούλης;;

Γεια σου κοριτσακι,τι κανεις?

ξυπναει μαλλον λογω δοντιων, ανασφαλειας και αλματος!

Αλλα και στο διπλο που τον πηρα αγκαζε τα ιδια εκανε οποτε προφανως ο πονος ειναι το επικρατεστερο...

οσο για το χαζμπαντ...

Ηρθε πριν τρεις τεσσερις μερες και μου λεει ακου να δεις καλη μου, εγω δεν μπορω πια να βοηθαω καθολου με το μικρο διοτι θελω και δικο μου χρονο (ενω εγω δεν θελω εεεε??) θα παιζω μαζι του οσο θελω και ολα τα αλλα ειναι δικη σου δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:

mpoumpou m... Να σ στιελω τον αντρα μ που ειναι εξπερ στην αλλαγή πάνας, νανούρισμα, ετοιμασία γάλακτός ταισμα και τα συναφή να έρθεις να ισιώσεις λίγο? και στιελε μου σπιτι τον καλό σου να του δειξω εγώ τι σημαίνει προσωπικός χρόνος...

dZJip3.png

mpoumpou m... Να σ στιελω τον αντρα μ που ειναι εξπερ στην αλλαγή πάνας, νανούρισμα, ετοιμασία γάλακτός ταισμα και τα συναφή να έρθεις να ισιώσεις λίγο? και στιελε μου σπιτι τον καλό σου να του δειξω εγώ τι σημαίνει προσωπικός χρόνος...

Κοριτσακι μου, μα θα του χρειαζοταν λέμε!!! Να τον στρωσεις λιγο!

Κι αυτος εξπερ ειναι αμα θελει...αλλα τωρα δεν θελει...#%#%#

Αντε μην ξαναγυρισω στις διαφημιστικες και του τσαμπουναω εγω μετα περι προσωπικου χρονου...εχε χαρη που δεν θελω να αφησω το μικρό μπουγκακι αφου μπορω να ειμαι κοντα του προς το παρον!

Γεια σου κοριτσακι,τι κανεις?

ξυπναει μαλλον λογω δοντιων, ανασφαλειας και αλματος!

Αλλα και στο διπλο που τον πηρα αγκαζε τα ιδια εκανε οποτε προφανως ο πονος ειναι το επικρατεστερο...

οσο για το χαζμπαντ...

Ηρθε πριν τρεις τεσσερις μερες και μου λεει ακου να δεις καλη μου, εγω δεν μπορω πια να βοηθαω καθολου με το μικρο διοτι θελω και δικο μου χρονο (ενω εγω δεν θελω εεεε??) θα παιζω μαζι του οσο θελω και ολα τα αλλα ειναι δικη σου δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:

καλά είμαι mpoumpou μου.! στεναχωρήθηκα όμως με αυτό που μου έγραψες... μα είναι δυνατόν;;;; φαντάζομαι ότι τσακωθήκατε πολύ;; έχει προηγηθεί κάτι ή ξαφνικά προέκυψε αυτή η στάση του;;

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...