Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εννοειται ρε τζο...μια στις δεκα να μην ειναι μουφα....ποτε δεν ξερεις...οσο ενημερωνουμε τοσο το καλυτερο για ολες μας

καλα εκανες προφανως! απλα το λεω γιατι ποσταρα και σε βλεπω απο κατω και λεω,,,ωχ..αλλου ποσταρα... και αργησα λιγο να το συνδιασω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα....

ρε που κατάντησα γμτ!να σας λέω πρώτη καλημέρα και τελευταία καλησπέρα....στο καλό!τι πάθατε με τα εμβόλια...α!κι εμείς έχουμε την νέξτ γουίκ! έχουμε και εξετασούλες για θυροειδή ετσέτερα ετσέτερα...είχε λίγο χαμηλή ένδειξη από τον εγκέφαλο όταν ήταν 1 μηνος, αλλά η γιατρός είπε οτι ήταν φυσιολογικό και γι'αυτό κάνουμε επαναληπτικές τώρα που είναι 5......:confused::confused::confused:ανησυχώ η αλήθεια είναι...

τι άλλα εσείς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ελα καλε εδω ειμαι παιζω και σιτιβιλ παραλληλα, πινω κρασακια και βλεπω κ αρβυλα...

αυτα ειναι.... εμεις εδω δεν μιλαμε δεν λαλαμε...μην ξυπνησουμε την κυρατσα μεσα!

Τι να σε πω ρε geonutr,...είναι στον παιδίατρο, στο παιδί, εμάς είναι και λίγο χοντρούλης...ξέρω γω..τι να πώ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσοπουλα μου!!

Πω πω σε πανικο επεσα!!!

Geonutr,καλως την κι απο εδω βρε!!!

Μην κανετε ετσι καλες μου και μετα εχω να σας μοιραζω λεξοτανιλ(πλακιτσα:mrgreen:)

Λοιπον Μαρα μου...η Πηνελόπη εκανε ολες τις δοσεις του πρεβεναρ και δεν ανεβασε πυρετο παρα μονο στην πρωτη οταν ηταν ακομη παρθενος οργανισμος το πουλακι μου και το επηρρεασε...εμφανισε κι αλλα συμπτωματα.

Εκτοτε σε κανενα αλλο εμβολιο αλλα και σε καμια δοση του πολυδυναμου δεν ειχε το παραμικρο...ουτε υπνηλια,ουτε γκρινια,ουτε πυρετο,ουτε τιποτε...

Ευτυχως...

Κι αυτα στα λεει μια μανα που αποφασισε ενσυνειδητα να καθυστερησει το ΜΜΡ για μετα τα δυο ετη κι επισης πηγε και σε ομοιοπαθητικο για remedies κατα των εμβολιων!!!

Κατα τα αλλα η Πενελοπε μολις ηπιε γαλατακι και ξεραθηκε...ωρα να χαλαρωσει η μανουλα!!!

τι άδεια εξόδου...χέσε με! ξυπνάω 06.40 για την δουλειά, αλλά θέλω να χαζεψω λίγο μαζί σας...

Ωρέ Μάρα πώς πήγαν οι Πουκοεξετάσεις ΟΚ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...