Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μην πανικοβαλεστε.... εγω το ειπα γιατι το ειδα και σκεφτηκα να το μεταφερω..ακομα δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οντως ετσι τα πραγματα...

ρε μαρα τι θα τους πεις??..οτι μια κοπελα στο φορουμ που παρακολουθει μια κοπελα που μιλαμε σε ενα αλλο φορουμ ειπε οτι.....???

κοιτα στην πφιζερ ειχα ξαναπαρει τηλ οταν με την πρωτη δοση η πουκι εκανε 39 5 πυρετό...σε εξαλη κατασταση και βριζοντας τους πάντες... οποτε 8α ξαναπαρω και 8α τους πω... γεια σασ... η γνωστη τρελή είμαι πάλι...μουαχαχαχ

ττωρα σοβαρα ομως ο φαρμακοποιος πρεπει να ενημερωσει...

dZJip3.png

κοιτα στην πφιζερ ειχα ξαναπαρει τηλ οταν με την πρωτη δοση η πουκι εκανε 39 5 πυρετό...σε εξαλη κατασταση και βριζοντας τους πάντες... οποτε 8α ξαναπαρω και 8α τους πω... γεια σασ... η γνωστη τρελή είμαι πάλι...μουαχαχαχ

ττωρα σοβαρα ομως ο φαρμακοποιος πρεπει να ενημερωσει...

καλα,εισαι του απιστευτου...τι γελιο εχω ριξει...!

Διαφημίσεις

μα τι να κανω ρε συναδελφε... 3 μηνων παιδι 12 ωρες μετα το εμβολιο μπααααααααααααααμ 39,5....ηρ8ε ο γιατρος απεκλεισε ιωση κρυωμα μπουκωμα τα παντα ολα και μου ειπε παρενεργεια απο το εμβολιο...τους γαμεις ήγ δεν τους γαμεις?

dZJip3.png

θα το τσεκάρω στο βιβλιάριό της...τρέμω έτσι!!!!!!!!!

αυτά που γράφετε παραπάνω είναι απολύτως ακριβή???γιατί θέλω να τα δημοσιοποιήσω στο blog αν προστατευτούν κι άλλες μανούλες!!!!!!

θα το τσεκάρω στο βιβλιάριό της...τρέμω έτσι!!!!!!!!!

αυτά που γράφετε παραπάνω είναι απολύτως ακριβή???γιατί θέλω να τα δημοσιοποιήσω στο blog αν προστατευτούν κι άλλες μανούλες!!!!!!

ευακι τι να σ πω....οτι ειπε η κοπελα ειπε η τζο...της εγραψα κ εγω στο καφε να ενημερωσει ο φαρμακοποιος και ο γιατρος εοφ και εταιρεια για να αποσυρθει η παρτιδα... οτι ξερεις ξερωβ

αλλα ρε ευαρα θα σε μαλωσω ρε μαναρι μοθυ...σου λεει ο γιατρος...την ταδφε μερα 8α κανουμε εμβολιο....δεν ρωτας ποιο είναι? τι κανει? πως το κάνει? δεν ρωτας εμπορική ονομασία?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

όχι κουκλίτσα μου δεν κατάλαβες!!!δε θυμόμουν αν κάναμε την τελευταία φορά του πνευμονιόκοκου ή το άλλο από το στόμα. Πάντως το prevanar 13 παίρνουμε κι εμείς!!Έχω τρελαθεί κι εγώ μη νομίζεις από τις απίστευτες υποχρεώσεις!!!

βρε μουρλαμενη κ εσυ κ εγω και ολες μας δεν το συζητάω...το πρεβεναρ 13 ειναι για τον πνευμονιοκοκο...λογικα εχετε κανει 2 δοσεις...ή 1 αναλογα το προγραμμα του παιδιατρου σου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...