Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα το βρηκα

icon1.gif

Καλησπέρα!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονια!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο και μας βρηκε 8775 και 70πόντους..... μεγάλωσε ο χοντρουλης μου!!!!

Και κάτι πολύ σημαντικό το εμβόλιο το πρεβεναρ 13 είχε μέσα κάτι σα πετρούλα δηλαδη ξένο σώμα. Η παιδιατρος το είδε ευτυχως πριν το κάνει και το στείλαμε πίσω. Στο φαρμακείο ο φαρμακοποιος μαζί με τον άντρα μου άνοιξαν άλλα 8 με ίδια ημερομηνία(10-12) και ήταν όλα χάλια. Τελικά άνοιξαν ένα με ημερομηνία 12-12 και ήταν οκ. Προσοχή λοιπόν!!!!!!!!!

dZJip3.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=169&page=3

και λεει: αι κάτι πολύ σημαντικό το εμβόλιο το πρεβεναρ 13 είχε μέσα κάτι σα πετρούλα δηλαδη ξένο σώμα. Η παιδιατρος το είδε ευτυχως πριν το κάνει και το στείλαμε πίσω. Στο φαρμακείο ο φαρμακοποιος μαζί με τον άντρα μου άνοιξαν άλλα 8 με ίδια ημερομηνία(10-12) και ήταν όλα χάλια. Τελικά άνοιξαν ένα με ημερομηνία 12-12 και ήταν οκ. Προσοχή λοιπόν!!!!!!!!!

ναι geonutr μου η ευη το επαθε...

Διαφημίσεις

ψυχραιμια, ψυχραιμια... δεν υπαρχει λογοςε να πανικοβαλουμε8α ΔΕΝ τα μεβολιασαμε τα παιδιοα με μαλακισμενο εμβολιο, ευτυχως το είδες... λοιπον

1. το πας στον φαρμακοποιο

2. το κρατασ για πειστηριο

3. μαιλ στον εοφ γηοα ενημερωση με αρι8μο παρτιδασ και ημερομηνια ληξησ

4. μαιλ στην εταιρεια που το παραζσκευαζει νομιζω ειναι η hythe... miso na to tsekarv

dZJip3.png

οταν λες κιλήδα ρε μαναρι μου τι εννοείς?

κοιτα... ειναι νυχτα και το ματι μου θολο και το εμβολιο καλ κλεισμενο... αλλα μου φαινεται οτι εκει που θα μπει η συριγγα εχει κατι σαν κηλιδα θαμπη σαν να ειναι καποιο παχυ υγρο.. μπορει να ειναι και του εμβλιου.. δεν ειναι πετρα που λεει η ευη... θα το δω αυριο με τον φαρμακοποιο και με τον γιατρο... αφου τι ξερουμε δεν παιζει θεμα ε????

Διαφημίσεις

https://www.prevenar13.gr/compliance/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1.aspx

ennoeitai manari moy oti den pazei 8ema...8α το δει ο παιδιατρος σου και ολα μια χαρα..αν το εμβολιο ειναι κουλο πολυ απλα 8α παρεισ αλλο

αλλα ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο να ενημερωθει ο εοφ και η εταιρεια

την εταιρεια 8α την παρω εγω πρωι πρωι αυριο και στον εοφ 8α στειλω μναιλ

dZJip3.png

πωπω κορίτσια τι είναι αυτά??Λέτε να έκανε τέτοιο στο παιδί μου τον προηγούμενο μήνα???Θα το προσέξω από εδώ και πέρα στα επαναληπτικά!!!

ευη...πες μου οτι ΔΕΝ ξερεις ποιο εμβολιο εκανε το παιδι σου τον περασμενο μήνα, να πηδηχω απο το μπαλκόνι... μην με στεναχωρεις πλιζ

dZJip3.png

ψυχραιμια, ψυχραιμια... δεν υπαρχει λογοςε να πανικοβαλουμε8α ΔΕΝ τα μεβολιασαμε τα παιδιοα με μαλακισμενο εμβολιο, ευτυχως το είδες... λοιπον

1. το πας στον φαρμακοποιο

2. το κρατασ για πειστηριο

3. μαιλ στον εοφ γηοα ενημερωση με αρι8μο παρτιδασ και ημερομηνια ληξησ

4. μαιλ στην εταιρεια που το παραζσκευαζει νομιζω ειναι η hythe... miso na to tsekarv

χαχαχαχαχα Μαρα με τρεμαμενο χερι εγραφες το μειλ ε??? σιγουρα δεν εμβολιασαμε τα παιδια με μλκ εμβολιο ρε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...