Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρε!!!!!!!!! καλε τι γινεται εδω? πανικος!!!

geonutr καλησπερα και απο εδω!!!! καλε δικια μου αυγουστομανουλα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!! χααχαχαχαχαχαχαχαχα

Μαρα... τι κωλογρια εννοεις/??? χαχαχχαχαχαχα

πωπω θεματααααααα πολλα!!!

Μαρα και η δικια μου ιδρωνει στο κεφαλακι... και εχω παρατησρησει οτι την πιανει οταν ποναει...αυτο που λενε κρυος ιδρωτας!!! χαχαχαχα

εγω για δευτερο ..τη μια λεω ναι.. την αλλη ΟΧΙ ...

Σμουτσ μην ακους κανεναν κοριτσακι μου! εσυ ξερεις !!!

ουφφφφφφφ ηρθε ο χαζμπαντ... και παω να του βαλω να φαγει και αυτος ο ανθρωπος... οπως ειδατε ειναι και αδυνατουλης... θα μου ρεψει το παλικαρακι μου! χαχαχαχαχα

ελπιζω να σας βρω σε λιγο....

** να ρωτησω... σε αυτο το καφε καποια μανουλα βρηκε κατι μεσα στο εμβολιο??? ειδα το ποστ πολυ στα γρηγορα και τωρα δεν το βρισκω ξανα για να δω παρτιδα,,,

Διαφημίσεις

ποιο εμβολιο? τι βρηκε?? τι εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????????????????????????????????????????

μαρα μη φρικαρεις σε παρακαλω.... ωχ ...ξεχασα και εγω που μιλαω....

ειχα διαβασει ενα ποστ οτι μια μαμα πηγε να κανει το εμβολιο (αυτο που δεν χωνευεις..) και ειδε ο γιατρος οτι μεσα ειχε καποιο ξενο σωμα... και μετα ανοιξανε ολη την παρτιδα στο φαρμακειο και ειχε μεσα ξενο σωμα... αλλα η επομενη παρτιδα ηταν οκ.. και εγω εστειλα τον Τασσο σημερα να παρει εμβολιο και ψαχνω το ποστ γιατι η κοπελα ελεγε την παρτιδα...

ομως φαινεται το ξενο σωμα μεσα...

επισης μπορει να ειναι και μουφα...

σε θελω ψυχραιμη

το γνωστο μαλακισμενο πρεβεναρ??? μπα που να τους παρει και να τους σηκωσει με τις μαλακιες που πανε και χωνουν στα εμβολια! αμα βρεις αρι8μο παρτιδασ ριξε μια φωνη... το ψαχνω κ εγω... εδω στα καφε δημοσιευτηκε η στο φορουμ?

dZJip3.png

Κυρία διαιτολογε???ούτε ένα γραμμαριο δεν έβαλες στην εγκυμοσύνη σου???για στειλε καμία δίαιτα σε παρακαλώ.....

ε,πως,12 κιλακια εβαλα η διαιτολογα..τα 7 τα εχασα με το γεννοβολι,μου εχουν μεινει 1,5..δε βαριεσαι..αρεσω στον αντρα μου κ μου φτανει...

ελα ντε...καλα χριστιανη μου χαρτιά ετρωγες 9 μηνες???ν γκρρρρρρρρρρ

ασε,τι ετρωγα..ενω δεν ειμαι γλυκατζου ετρωγα γλυκα ...αλλα με εσωσε που ετρωγα πολλα γευματα..αλλιως.....

Διαφημίσεις

μαρα μη φρικαρεις σε παρακαλω.... ωχ ...ξεχασα και εγω που μιλαω....

ειχα διαβασει ενα ποστ οτι μια μαμα πηγε να κανει το εμβολιο (αυτο που δεν χωνευεις..) και ειδε ο γιατρος οτι μεσα ειχε καποιο ξενο σωμα... και μετα ανοιξανε ολη την παρτιδα στο φαρμακειο και ειχε μεσα ξενο σωμα... αλλα η επομενη παρτιδα ηταν οκ.. και εγω εστειλα τον Τασσο σημερα να παρει εμβολιο και ψαχνω το ποστ γιατι η κοπελα ελεγε την παρτιδα...

ομως φαινεται το ξενο σωμα μεσα...

επισης μπορει να ειναι και μουφα...

σε θελω ψυχραιμη

Πωπω εγω δεν τα προσέχω καθόλου....δεν τα ανοίγω καν.....

Λοιπόν κοριτσάκια σας αφήνω πάω να δω καμία ταινία με τον αντρουλη τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός....

Κυρία διαιτολογε περιμένω την δίαιτα ε.?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

το γνωστο μαλακισμενο πρεβεναρ??? μπα που να τους παρει και να τους σηκωσει με τις μαλακιες που πανε και χωνουν στα εμβολια! αμα βρεις αρι8μο παρτιδασ ριξε μια φωνη... το ψαχνω κ εγω... εδω στα καφε δημοσιευτηκε η στο φορουμ?

στα καφε... ψαχνω ψαχνω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...