Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αντε στειλε κι εσυ πμ να σε προσθεσουμε (πω πω τι παθαμε πια, στενος κορσες μας εγινες χαχαχαχα)

λετα μου οι υλικές συνθηκες (σπιτι, απολαβες κλπ) το επιτρεπουν, οι πρακτικές ειναι που ζοριζουν την κατασταση και η αποσταση απο γονεις κλπ, που ουσιαστικα μας στερουν όλη τη βοηθεια.

κι αν με το ενα παιδι τα εχω παιξει, γιατι δεν εχω καθολου χρονο για μενα, με τα δυο τι θα γινει; και ξερω οτι ειναι εγωιστικο αυτο που θα πω, αλλα θελω να ειμαι κι εγω καλα, κι ας μην εχει η Ιλιανα αδελφακι. Γιατι αν δεν ειμαι εγω καλα πως θα ειναι ολοι οι υπόλοιποι;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγά βρε Μάρα άκου εκεί κωλογρια....

Smouts αν στο επιτρέπουν οι συνθήκες γιατί να μην κανείς?????

Και εγω θελω και δεύτερο κι τρίτο και όσα μπορω...

ναι αμε...να κανω το δευτερο στα 38 κ οταν παει σχολειο να του λενε καλε καλε ηρ8ε η 8εια σου να σε παρει....αμ πως:!!

dZJip3.png

αντε στειλε κι εσυ πμ να σε προσθεσουμε (πω πω τι παθαμε πια, στενος κορσες μας εγινες χαχαχαχα)

λετα μου οι υλικές συνθηκες (σπιτι, απολαβες κλπ) το επιτρεπουν, οι πρακτικές ειναι που ζοριζουν την κατασταση και η αποσταση απο γονεις κλπ, που ουσιαστικα μας στερουν όλη τη βοηθεια.

κι αν με το ενα παιδι τα εχω παιξει, γιατι δεν εχω καθολου χρονο για μενα, με τα δυο τι θα γινει; και ξερω οτι ειναι εγωιστικο αυτο που θα πω, αλλα θελω να ειμαι κι εγω καλα, κι ας μην εχει η Ιλιανα αδελφακι. Γιατι αν δεν ειμαι εγω καλα πως θα ειναι ολοι οι υπόλοιποι;

δεν ειναι εγωιστικο...ειναι σοφρων για την ψυχικη ηρεμια του παιδιου σου...διοτι αν εισαι μια τρελη με ενα αμαξι που παει κ ερχεται απο τον γερακα στο μαροουσι κ απο το μαρουσι στην κυψελη κ ξανα πισω γερακα...ε χεστε με! αυτο δεν ειναι μανα...ειναι ταριφασ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαρα παιδι για τον περιγυρο δεν προκειται να κανω.

αν ηταν και το πρωτο θα το ειχα κανει χροοοοονια πριν που μας πρηζανε ολοι ποτε θα κανετε παιδι και ποτε θα κανετε παιδι, τοσα χρονια παντρεμενοι είστε, τι περιμενετε κλπ.

Οταν αισθανθηκα σαν γυναικα οτι ηθελα να γινω μανα και πλεον το ζητουσε και η σχεση μας με το Νικο (4 χρονια ζευγαρι και αλλα 4 παντρεμενοι), τοτε αποφασισαμε να το προχωρήσουμε.

Απλα ολοι σου λενε, μην αφησεις το παιδί μονο του και αλλες τετοιες κουβεντες και γνωριζοντας οτι για το παιδι ειναι πολυ σημαντικο να εχει αδελφια, εκει ειναι που τα μπλεκω λιγο...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

τη βλεπω και στο σπιτι μονη της ψιλοβαριεται

και οταν παμε στους κολλητους μας που εχουν μικρα παιδακια και αυτοί, ποσο ωραια παιζει και ποσο διασκεδάζει και το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...