Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως θελει να δοκιμασεις κ αλλα μπιμπερο κοριτσαρα?

πήρα τώρα μπουπού άλλο που λεει ειναι ειδικό για κολικούς δεν επιτρέπει τον αέρα να μπει μέσα και βοηθάει.

να δούμε τι θα γίνει

είχα nuk και chicco και τώρα έχω αυτό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πήρα τώρα μπουπού άλλο που λεει ειναι ειδικό για κολικούς δεν επιτρέπει τον αέρα να μπει μέσα και βοηθάει.

να δούμε τι θα γίνει

είχα nuk και chicco και τώρα έχω αυτό

το dr brown λες??? λενε πως βοηθα:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι ναι αυτό, έχει 2 μέρες που το πήρα λες να κάνει δουλεια ?

θα δούμε , γιατί ζορίζεται ο κημενούλης και δεν κοιμάται καλά σφίγγεται

εσύ αν και κουράζεσαι με τον θηλασμό δεν έχεις τέτοια προβλήμτα

πρόσφατα άλλαξα και γάλα και στην αρχή το καινούργιο του έφερε διάρροια του καημένου

τώρα τα κακά του έγιναν οκ ξανά.

ελπίζω να πάρει και το απαραίτητο βάρος βέβαια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μου ειπαν οτι κανει καλη δουλεια, για να δουμε, πες μας εντυπωσεις!!

Εγω εχω θεματακια διοτι αν και θηλαζω οοοοοοοολη μερα τρωει και συμπληρωμα...νοβαλακ 1- περιπου 3 μπιμπερο την ημερα, εχω παρει τα nuby τα μπιμπερο που η θηλη της ειναι πιο κοντα στο θηλασμο για αποφυγη συγχισης αν και αυτος με το κολλημα που εχει με το στηθος, οτι θηλη και να του δωσεις δεν το αλλαζει με τιποτα!!

Παντως και μενα σφιγγεται αρκετα και ξυπναει απο αυτο!

Διαφημίσεις

είναι καλά αυτά τα μπιμπερό ?

λες να φταιει το μπιμπερό που πνίγεται ? αλλά δοκίμασα αρκετά 3 για την ακρίβεια και με τα 3 πνίγεται τώρα με αυτό θα δούμε γιατί έφαγε μόνο 2 φορές

υπάρχει κανένα ειδικό λες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειναι πολυ καλα γιατι εχουν μεγαλη θηλη και προσομοιαζεται με το στηθος -

παντως οι διπλανοι μου - ειπαν οτι με τα dr brown σωθηκαν απο τους κολικους, μακαρι να σου δουλεψουν!

εχει να κανει και με την τρυπα της θηλης κυριως, εμενα μια ασχετη πωλητρια μου εδωσε μπιμπερο με θηλη μετριας ροης και πνιγηκε ο καημενουλης μου!!!

Παλι καλα που ειχα κρατησει τη συσκευασια και το ανακαλυψα αλλιως θα κατηγορουσα οτι φταιει το μπιμπερο!

κοριτσια γυρισα,

αααχχχ,πηρα ενα φρεντοτσινακι τελικα κι ενα μεγαλο νιρβανα να φαμε με τον συζυγο αργοτερα..χεχεχε

εγω απο μπουκαλακια χρησιμοποιω της Avent, που κι αυτα εχουν θηλη σιλικονης που δεσμευει και καλα τον αερα,μια χαρα τρωει κι οοοποτε πνιγεται το παθαινει επειδη τρωει σαν την τρελλη.Αν εφταιγε το μπουκαλι θα το παθαινε συνεχως οποτε δικο της ειναι το θεματακι:rolleyes:

μπουμπου,αν εισαι ακομη μεσα εχω ερωτηση!!!

Τι μπανακι πηρες για το παιδι??Ρωταω γιατι φανταζομαι οτι λογω υψους θα πηρες κατι που να ειναι πιο ψηλο για να σε βολευει κι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα...ενταξει εγω 1.75 ειμαι οχι 1.80+ οπως εσυ,αλλα αν σκυβω πολυ με το 5κιλο στα χερια ποναει η μεση μου τρελλα!!

Το να γονατισω δε μπροστα στην μπανιερα δεν παιζει λογω...χωρου!!

εγώ να δω τι θα γίνει με αυτό το μπιμπερό για το θέμα των κολικών περισσότερο και θα παρακολουθήσω και το θέμα με το πνίξιμο του μικρου αν και νομίζω οτι τρώει λαίμαργα

αλλα και από την άλλη κάθε φορά ή τις περισσότερες φορές πνίγεται πόσο τυχαίο είναι αυτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

rozoyla μην αγχωνεσαι..το καθε μωρο εχει τα δικα του...εμενα ολη την ωρα σφιγγεται..τι να πω..τα βραδια οταν δεν κοιμαται καλα εχει κλειστα τα ματια και σφιγγεται..πνιξιματα ευτυχως δεν εχουμε..λεω να παρω κι εγω αυτα τα μπουκαλια για τους κολικους..πες μου εντυπωσεις

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα κοριτσια

αχ,βρε κοριτσια ,εγω δεν εχω ακομη τετοιες αναζητησεις,του τυπου καθε ποτε κανει κακα του ο μπεμπης και αν εχει λοξυγκα

ο μπεμπης εχει απ'ολα βεβαια αλλα τον φροντιζουν οι μαιες..........

σε λιγο ομως θα τις εχω κι εγω,χιχιχιχιχιχι

οπου να 'ναι βγαινουμε:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

τωρα τρωει το πουλακι μου 35 ml και περιμενουμε σταδιακα να φτασει τα 50 ml για να παμε σπιτι μας

εγω κοριτσια παρολο που πηρα την ευχη στις 10 μερες δεν εχω βγει ακομη για νυχτερινη εξοδο,μονο δουλειες και κανενα ψωνιο.....προβλεπεω οταν ερθει ο μπεμπης να κλειστω μεσα και να κανω οχι σαραντα μερες αλλα εξηντα για να βγω:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

τελος παντων

μαρα καλως ερθες σπιτι σου,σιδερενιοι και οι δυο σας.....

barbie να σου ζησει το παιδακι σου,με το καλο σπιτι σας.......

ελπιζω να μην εχει γεννησει καποια και να μην της εχω ευχηθει,αν και να νομιζω οτι μονο το χαπακι μας δεν εχει γεννησει πια...πουλακι μου με το καλο...:D:D:D:D:D

αααα,να κανω μερικες ερωτησεις...ποσα μπιμπερο και πιπιλες θελω?

ποσες πανες την ημερα?

ποσα φανελοφορμακια τη μερα?

βρεφοζυγο χρειαζομαι?

τον γιατρο ποτε τον καλουμε,μετα το μαιευτηριο?

για το γαλα που εχω στην καταψυξη θελω τον θερμαντηρα,ετσι δεν ειναι?

για βοηθηστε με εσεις οι πιο εμπειρες

φιλαααααακια....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι κανετε;;

εχω χαθει αλλα τι να κανω ρε παιδια....εχω και 2 παιδακια εγω και τρεχω σαν τον βεγγο....

παρολο που ειμαι συνεχεια κουρασμενη, νιωθω την απολυτη ευτυχια...ευχαριστω το θεο που με βοηθησε να το νιωσω αυτο.

η μπεμπουλα μου ειναι ησυχη γενικα...τρωει και μετα απο λιγο κοιμαται...μια χαρα εως

τωρα...

βλεπω λετε για τα μπουκαλια και τους κολικους...να ξερετε γενικα οτι το ξενο γαλα σε συνδυασμο με το μπουκαλι κανει συνηθως κολικους...γιατι ολα τα μπουκαλια βαζουν αερα μεσα ακομη και αυτα που λενε οτι ειναι ειδικα για κολικους...

υπομονη θα περασουν..

το μητρικο γαλα και ο θηλασμος μετριαζουν αν οχι εξαλειφουν το προβλημα των κολικων

...δεν πειραζει οτι μπορει ο καθενας...

εγω θηλαζω και βγαζω και το γαλα με θηλαστρο καποιες φορες...

γκελακο μου πολλες ερωτησουλες ε;;;

λοιπον απαντω σε οτι γνωριζω...

εγω εχω παρει 4 μικρα μπιμπερο και εχω βολευτει..

πιπιλες πηρα 2 αλλα ακομη δεν τις εχω χρειαστει...μια φορα μονο εχουμε βαλει...

πανες υπολογιζε περιπου οσα και τα γευματα του παιδιου και ισως και λιγες παραπανω...6 με 7 παντως σιγουρα...

τα φορμακια εγω τα αλλαζω καθε μερα εκτος και αν λερωθει το παιδι που θα χρησιμοποιησω 2 την ημερα...

ζυγαρια εγω πηρα υστερα και απο συσταση και της παιδιατρου μου και θα ζυγιζω την μικρη 1 φορα την εβδομαδα.το αναμενομενο βαρος που θελουμε να παιρνουν ανα εβδομαδα ειναι τουλαχιστον 170 γραμμαρια...

η παιδιατρος μου ηρθ και ειδε την μπουμπου 2 ημερες αφου γυρισαμε σπιτι μας...

για το γαλα της καταψυξης δεν ξερω αλλα νομιζω πως με θερμαντηρα το φτιανεις...

ελπιθζω να σε καλυψα καπως....

το βανιλακι μας γεννησε;;;ξερει καμια;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Φυσαλιδα μου εχεις δικιο και εγω ετσι νιωθω την απολυτη ευτυχια , εσυ ολο αυτο θα το νιωθεις δυο φορες και με τις δυο κουκλες σου .Ειμαστε τυχερες που ζουμε την γεννηση των παιδιων μας γιατι πλεον εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραγματα .

Αντε τι θα γινει βρε κοριτσια θα γεννησουν ολες να λεμε μονο για μπεμπακια ?

Η δικια μου αυτο το βραδυ κοιμηθηκε και κοιμηθηκα και εγω ευτυχως ειμαι αρκετα ξεκουραστη , μονο που εχει πολυ λοξιγκα και ταλαιπωρειται. Εχθες μου εκανε και πολλα νερουλα κακα , ισως την πονουσε η κοιλιτσα της .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φυσαλιδακι μου ,ευχαριστω

νομιζω οτι με καλυψες:D:tongue::D:tongue:

προσπαθω να καλυψω ολες του τις αναγκες πριν ερθει,γιατι,με τον ρυθμο που δουλευει ο μπαμπας μας ,δεν βλεπω να εχει χρονο ,ουτε για να μας αγορασει πανες,και να μας λειψει κατι ,δεν νομιζω ο μπεμπης να κανει υπομονη μεχρι το σαββατο,ε? τι λες? :tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως για το μπιμπερο,εγω πηρα ενα ειδικο για την παλινδρομηση,γιατι ,οταν ειχα παει για ψωνια,μου ειχε πει η γιατρος στην μοναδα οτι ο μπεμπης κανει παλινδρομηση και πηρα και το ειδικο σφηνακι για την συγκεκριμενη περιπτωση

απο τοτε δεν μου το ξαναειπαν

τωρα σκεφτομαι τα υπολοιπα μπιμπερο να τα παρω κι εγω απο την chicco για τους κολικους,γιατι με chicco ,τον ταιζουν στην μοναδα και νομιζω οτι αν τα αλλαξω δεν θα τρωει,αν και εγω θα προσπαθησω να θηλασω στην αρχη

και βλεπουμε και αμα δεν μπορει απο το στηθος ,τοοοοτεεεε,οπως τωρα με το θηλαστρο και στο μπιμπερο.....

αντε σας ζαλισα

φυσαλιδα πολυ χαιρομαι για τα παιδακια σου,ειδικα για το νεο μελος που δεν σε παιδευει πολυ,αν και αφου ειναι το δευτερο,για σενα μερικα πραγματα γινονται πιο ευκολα και χωρις πολυ προβληματισμο,νομιζω

σε φιλω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...