Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

geonutr πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να ορισεις με ποιο τροπο θα βλεπεις τα καινουργια μηνυματα

λοιπον συνεχιζω ερωτησεις

ποσο χρονων εισαι, που μενεις, που δουλευεις, ποσο καιρο θα κατσεις με το μωρο, ποσο καιρο σκοπευεις να θηλασεις, θελεις αλλο παιδι;;;;

χαχαχαχα, σε πεθανα ε; ειμαι κουτσομπολα τι να κανω;

λοιπονε..ειμαι στα 28 (παιδι του 83),μενω αθενς,δυτικα προαστεια,δε δουλευω καπου αλλα ειμαι διατροφολογα-διαιτολογα,σκοπευω να θηλασω πανω απο 1 χρονο κ ναι,θελω κ αλλο παιδακι (ο αντρας μου θελει 12,δε το σχολιαζω..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια..εχω μια απορια...γιατι σας διαβαζω απο το τελος της σελιδας προς τα πανω?δεν ειμαι αραβιδα (χαχαχαχα) για να διαβαζω αναποδα!!!

πιο λεπτομερώς

Πίνακας Ελέγχου

Settings & Options

Επεξεργασία επιλογών

Τρόπος προβολής θεμάτων

Γραμμικό παλιότερα πρώτα

ελπιζω να σε βοηθησα

4Rnfp3.png

λοιπονε..ειμαι στα 28 (παιδι του 83),μενω αθενς,δυτικα προαστεια,δε δουλευω καπου αλλα ειμαι διατροφολογα-διαιτολογα,σκοπευω να θηλασω πανω απο 1 χρονο κ ναι,θελω κ αλλο παιδακι (ο αντρας μου θελει 12,δε το σχολιαζω..)

Αχχαααα, τα μαθαμε λοιπον ολα και για σενα :tongue:

Καθε αλλο παρα κουτσομπολα θεωρω πως ειμαι, απλα για να σπασουμε λιγο τον παγο.

Πότε σκεφτεσαι για 2ο παιδακι; τωρα κοντά; ή να εχουν κάποια αποσταση μεταξύ τους;

εγω δεν ξερω τι να κανω ρε παιδια!!! Ολοι μου λενε, να κανω και δευτερο παιδι, να μην αφησω την Ιλιανα μοναχοπαιδι, εγω χωρις καμια βοηθεια, δεν το τολμω, αλλα εχω αρχισει και πιεζομαι λιγο ψυχολογικά με ολο αυτο, γιατι ερχεται ο καθενας και σου λεει την αποψή του (χωρις να τη ζητησεις) αλλα επειδή ειναι η Ιλιανα ηδη 1.5 ολο το γυροφερνουν το θεμα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

α κ εγω το 83 ειμαι! να χαιρεσαι το παιδακι σου!τι 12 παιδια καλεεε εγω με 3 τα εχω παιξει:tongue:

Holy Diver

και επισης εισαι και τσαχπινικο άτομο και πολύ σας συμπαθησα μανδαμ... στο επομενο μιτιγκ μας να έρ8ετε αυτοπροσώπως μαζι με 7 διαιτες στο χερι παρακαλώ

αμ πως..7 διαιτες στο 4 παρακαλωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...