Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι λετα μου ειναι φυτικη και μπαινει στο ψυγειο για να ειναι κρυα κ να ανακουφιζει τα ουλα.

πυρετο σπανια κανουν.επισης μπορει να κανουν κ διαρροια 2-3 μερες.ο γιος μου ηταν ετσι.οποτε ηταν να βγαλει δοντι 2-3 μερες πιο μπροστα εκανε 1-2 φορες την ημερα διαρροια και μετα εβλεπα τσουπ το δοντακι.δε ξερω πως ειναι να κλαιει ενα μωρο οταν βγαζει δοντια γιατι εγω ημουν τυχερη και κανενα απο τα 2 δεν εβγαλε κιχ στα δοντια.ποτε βγαινανε χαμπαρι δε περναμε.ειδικα η ραφαελα που τα εβγαζε και 2 και 3 μαζεμενα ξαφνηκα γελουσε κ βλεπαμε τις μυτουλες απο τα δοντακια.ο αλεξ ησυχα τα εβγαζε κ αυτος αλλα τα εβγαλε σιγα σιγα.ελπιζω κ η μπεμπα να τα βγαλει ηρεμα.λετε να ειμαι τοσο τυχερη και στα 3?πολλα θελω ε?:mrgreen:

Holy Diver

bre αγαπες μια ερώτηση... η πουκι ιδρώνει αρκετά στο κεφαλάκι της. τσεκαραμε για πυρετό αλλά δεν. το τζακι ιεναι σβηστό, το αρκούδισιον επίσης.. μήπως ζορίζετε απο τα δοντια της και της φέρνει ιδρ'ώτα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Mara το παραγγειλα και εγω μαζι με ενα θερμο για τα φαγητα , που μα ειχε πει και το σμουτσακι

χιχι, χαιρομαι που βοηθησα, θα με θυμηθειτε, εγω ακομα το χρησιμποιω, όταν βγαινουμε εξω για ολη τη μερα και δεν ξερουμε που θα βρεθουμε.

ναι ναι κ εγω... μαζι με ενα κυπελακι για το λουσιμο γιατι κα8οτι φρικιάρα δεν 8ελω να σκεφτομαι τι 8α γινει αν μπει νερο στο αυτακι της την ώρα του μπάνιου

το εχω παρει κι εγω αυτο ρε μαρα, αλλα το πηρα οταν ειχε μεγαλωσει αρκετα η ιλιανα πια, και πηγε αχρηστο. Αλλα γιατι να μην μπει νερο στα αυτια της; εχει ευαισθησία;

καλε ακομα δε σας το ειπα το παραγγειλατε τι σφεντονες ειστε εσεις χαχαχαχα μαρα καλα εσυ μαρη μη χασεις χαχαχαχα

Το ειχα παρει κι εγω αυτο (οπως καταλαβαινετε εχω παρει πολλααααα χαζολοιδια κι εγω). Να σας πω την αληθεια δεν βολεψε παρα πολύ γιατι λερωνοταν πολυ με αυτο απο τα ζουμια των φρουτων. Γι αυτο προσοχή. Πλαστική σαλιαρα οπωσδήποτε μαζί με αυτο.

ναι λετα μου ειναι φυτικη και μπαινει στο ψυγειο για να ειναι κρυα κ να ανακουφιζει τα ουλα.

πυρετο σπανια κανουν.επισης μπορει να κανουν κ διαρροια 2-3 μερες.ο γιος μου ηταν ετσι.οποτε ηταν να βγαλει δοντι 2-3 μερες πιο μπροστα εκανε 1-2 φορες την ημερα διαρροια και μετα εβλεπα τσουπ το δοντακι.δε ξερω πως ειναι να κλαιει ενα μωρο οταν βγαζει δοντια γιατι εγω ημουν τυχερη και κανενα απο τα 2 δεν εβγαλε κιχ στα δοντια.ποτε βγαινανε χαμπαρι δε περναμε.ειδικα η ραφαελα που τα εβγαζε και 2 και 3 μαζεμενα ξαφνηκα γελουσε κ βλεπαμε τις μυτουλες απο τα δοντακια.ο αλεξ ησυχα τα εβγαζε κ αυτος αλλα τα εβγαλε σιγα σιγα.ελπιζω κ η μπεμπα να τα βγαλει ηρεμα.λετε να ειμαι τοσο τυχερη και στα 3?πολλα θελω ε?:mrgreen:

και δεκατα παιζει να κανουν και διαροιες. κι εμας ανωδυνα τα εχει βγαλει και μαζεμενα σαν την ραφαελα

χαλοουυ εβριουαν!Ειπα να ερθω κ εγω στο παρεακι σας..ειμαι αυγουστομανουλα του '10..θα με παιξετε κ εμενα?????:mrgreen:

καλωσηρθες, να σου ζησει το μωρακι σου. για πες λεπτομερειες

Καλια κι εγω θελω για facebook

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

με λενε geonutr κ ειμαι καλα.....:mrgreen:

ειμαι μαμα της μκρης Αγγελικης κ τελειως κουκουβαγια (εγω φταιω που το μωρο μου ειναι το πιο ομορφο???????????? :mrgreen: )

ειμαι 14 μηνες κ κατι ψιλα παντρεμενη, εχω φεισμπουκ (απιστευτο κ πρωτοτυπο,το ξερω).

επισης,θηλαζω αποκλειστικα,κανουμε συνεχεια ολες τις αποχρωσεις του πρασινου στα κακα(σμαραγδι,λαχανι,κιτρινοπρασινα κ αλλα τετοια χαριτωμενα),εδω κ 11 μερες εχουμε την απειρη μυξα...

ρωτηξτε με κ εσεις καλε!

smoytsaki Οχι καμια ευαισθησία αλλά ειπαμε.. εγώ είμαι φρικιάρα... :P

καλώς τη μαμά της αγγελικής... εδώ μάνα πουκις ή αλλιώς του απόλυτου ειδώλου της νεο-πανκ σκηνής...

dZJip3.png

geonutr πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να ορισεις με ποιο τροπο θα βλεπεις τα καινουργια μηνυματα

λοιπον συνεχιζω ερωτησεις

ποσο χρονων εισαι, που μενεις, που δουλευεις, ποσο καιρο θα κατσεις με το μωρο, ποσο καιρο σκοπευεις να θηλασεις, θελεις αλλο παιδι;;;;

χαχαχαχα, σε πεθανα ε; ειμαι κουτσομπολα τι να κανω;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...