Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ασχετο παλι ...μονιμη εισαι στο σχολειο ?σεν προλαβα να σε ρωτησω εχθες.

Κοριτσια τους δινεται μπισκοτα? εγω της εδωσα προχθες (ειδα που κρατουσε η Μαρα και πηγα και εγω και της πηρα) το δωσα αλλα ετρεμα μην και το σπασει και μου πνιγει .Φυσικα ξετρελαθηκε , της αρεσε παρα πολυ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιρακι ασφαλη τροφοδοτη δοκιμασε.ειναι γι αφρουτα.

μπισκοτο να προτιμας να ειναι σκληρο .υπαρχει κ συνταγη για βρεφικα κουλουρακια που γινονται σκληρα και δε σπανε .τα γλυφει κ λιωνουν σιγα σιγα

Holy Diver

αλοχα! κοριτσια σερνομαι... 6.30 την επεσα να κοιμηθιώ.. ειχαμε μαρα8ώνιο κρασοκατανυξης και μονοπολης με τους διπλανούς και γίναμε μαλιοκουβαροι απο τα κρασια... αλλα μ αρεσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Mara το παραγγειλα και εγω μαζι με ενα θερμο για τα φαγητα , που μα ειχε πει και το σμουτσακι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια....

εμεις ανακαλυψαμε οτι βγαζουμε δοντι και ζουμε ενα δραμα απο τοτε....απο εκει που δεν ακουγοταν τωρα γκρινιαζει ολη μα ολη την ωρα.....

εσεις πως το αντιμετωπισατε????

μαρα γιατι δεν ριχνει νερο στα αυτια της μικρης???

εμενα βρεχονται...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσια....

εμεις ανακαλυψαμε οτι βγαζουμε δοντι και ζουμε ενα δραμα απο τοτε....απο εκει που δεν ακουγοταν τωρα γκρινιαζει ολη μα ολη την ωρα.....

εσεις πως το αντιμετωπισατε????

μαρα γιατι δεν ριχνει νερο στα αυτια της μικρης???

εμενα βρεχονται...

εχει αλοιφη φυτικη για τα ουλα που μπαινει στο ψυγειο κ τα μουδιαζει.δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται...ρωτα σε φαρμακειο...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...