Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

marsolan... πωπω... και εγω που ελεγα οτι στρωνουν μεγαλωνοντας! υπομονη.... αλλα απο που να την βρουμε! εμενα η δικια μου το παει απργραμματιστα... 2-3 βραδυα κοιμαται σερι.. μετα αλλα 3-4 ξυπναει 1 φορα...και μετα αλλα 5-6 ξυπναει καθε 2,5 με 3 ωρες... κανει λιγο πιπιλα ζυζι και μετα κοιμαται..και μενω εγω σαν τον κουκο με το ματι της τρελλης και δεν μπορω να κοιμηθω.. μεχρι τις 7 που σηκωνομαι να παω δουλεια...

καλλια.. μην αφησεις την κατασυαση να ξεφυγει τελειως!! χαλαρωστε και ξαναελατε κοντα, γιατι εχετε μια ολοκληρη ζωη μπροστα σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλυκια μου kallia γιατι δεν πατε μαζι ενα ταξιδακι?????το ξερω οτι τωρα με το μπεμπε ειναι κομματι δυσκολο αλλα επιβαλλεται κοριτσι μου....πηγαινε μαζι του 2-3 μερουλες καπου παρκαρετε το μπεμπε στα παππουδια και χαλαρωστε.....θα με θυμηθεις σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολοι αυτη την εποχη ημαστε στριμωγμενοι οικονομικα αλλα καποια χρηματα θα τα βρειτε να ξοδεψετε για παρτι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια πειτε της ......

rose και υπολοιπες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΣ.....την πεμπτη αναιβενουμε με τον αντρα μου για δουλειες και βολτα κυριως ....αν θελετε και μπορει καμια σας για καφεδακι ....μου το λεει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

marsolan μου τι της δινεις τελευταιο γευμα?και τι ωρα???

γιατι για να πεινασε το μωρακι θα πρεπει..να ειχε φαει απο ωρα πριν???η ειναι γενικως φαγανουλα???

εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει το πρωτελευταιο γευμα παντα ρυζαλευρο και στο καπακι μετα απο κανα 2ωρο γαλα και τελος!!!!!!!!!!!!αρνακι ο μπεμπης λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κάλλια δυστυχώς οι άντρες δεν σκέφτονται όπως εμείς....Είναι λίγο....αναίσθητοι μερικές φορές....Προσπάθησε να προσεγγίσεις τον άντρα σου πριν να είναι αργά....Κάτι θα σκεφτείς...Κάνε τον να σε ξαναερωτευτεί....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου

βανιλίτσα μου να το κανονίσουμε αν είναι γιατί όχι

προς το παρών δεν έχω πρόγραμμα για την Πέμπτη το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν έχω αμάξι αν καταφέρω να με φέρει ο μπαμπάς μου.

θα το προσπαθήσω πάντως σίγουρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κάλια μου προσπάθησε λίγο ακόμα ξέρω είναι δύσκολο γιατί σκέφτεσαι , γιατί εγώ να προσπαθώ και αυτός να είναι στην κοσμάρα του.

βρες έναν τρόπο να του χτυπήσεις καμπανάκι και αν πάλι αδιαφορία σημαίνει ότι δεν θέλει πλέον να προσπαθήσει και αυτός.

ταρακούνησε τον το μόνο που έχω να σου πω , δεν ξέρω τι άλλο.

μαρσολάν μου δεν είναι πείνα πίστεψε με γιατί και εμείς ένα από τα ίδια.

περισσότερο είναι η ανάγκη προσοχής. το ίδιο και εμείς. ξυπνάει δεν θέλει να κοιμηθεί με τίποτα του δίνω λίγο γάλα κάνει κακά και μετά από λίγο ύπνο. δεν είναι τυχαίο

έχουν τα κολπάκια τους να μας κάνουν κουμάντο. το ίδιο συζητούσα και με την γιατρό χθες και μου λεει δεν είναι πείνα σίγουρα. θέλει την προσοχή σου, και δεν του είναι πρόβλημα να πιει και ένα μπουκάλι γάλα αφού το δίνει η μαμά. έτσι μου είπε ακριβώς.

εμείς κάναμε εμβόλιο χθες και κοιμότανε όλη νύχτα. τι ευτυχία ήταν αυτή λέμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ πότε θα κοιμηθώ όλη τη νυχτα??? Μου φαίνεται ποτέ ξανα...και καλά τώρα που είμαι ακόμα σε άδεια...όταν επιστρέψω τι γίνεται??? Ενώ είναι τόσο καλή με τον ύπνο έχουμε θέμα...ελπίζω σ'αυτό που λέει η γιατρός ότι είναι τα δοντάκια...Κάθε βράδυ 2, 3, 4 ή και 5 φορές εγερτήριο...:(. Εχω αρχίσει να κουράζομαι αλλα προσπαθώ να σκέφτομαι τα χειρότερα για παρηγοριά...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσια , για νυχτερινους υπνους λετε .

Εμενα η μικρη τελος το 9 που κοιμοταν , τωρα μπορει να παει και 12 και 1 και να την παρει ο υπνος αλλα το πρωι ξυπναει αργα .Σημερα που ο αντρας μου της εκλεισε το φωτακι νυκτος , κοιμηθηκε ως τις 11 προφανως μπερδευτηκε με τα σκοταδια.

Δυο φορες μου ξυπνησε στις 5 αλλα δεν της εδωσα γαλα για να μην την μαθω και μου ξυπναει αργα να τρωει .Δεν ξερω αν εκανα σωστα βεβαια αλλα και δεν μου ξαναξυπνησε 5 ξανα.

Καλλια μου , εγω νομιζω οτι καλυτερα να του δωσεις λιγο χρονο του αντρα σου , μην το πιεζεις να μιλησετε .Κοιταξε να δεις και αυτοι κουραζονται με το προγραμμα των μωρων και η γκρινια μας και τα παραπονα μας ισως τους κουραζουν .Δωσε λιγο χρονο , κανε υπομονη και προσπαθησε να βρεθειτε λιγο οι δυο σας οπως κανατε παλια .Να πηγαινετε μια φορα την εβδομαδα σινεμα ή για φαγητο με κρασι και αν γινεται φυγετε για ενα σκ .Εκει μονο θα μπορεσετε να χαλαρωσετε και να μιλησετε.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως δεν μπαινει η Νεφελη!!εχει γινει κατι???βρε παιδι μου θελω να πω ολες βρισκουμε λιγο χρονο για να τα πουμε και να ανταλλαξουμε γνωμες ιδεες και αλλα:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ροζακι μου...δυστυχως η ευτυχως πεινα ηταν!!!

Γιατι εφαγε στις 4.15 και μετα εφαγε ξανα στις 12.30 το μεσημερι την βρωμη της.

Θελω να πω οτι αν ηταν απλα θεμα προσοχης ή συνηθειας θα μου ζηταγε ξανα στις 8...

Κι επισης αλλα βραδυα που ξυπναγε κι εκλαιγε με λιγη αγκαλια ή κουνημα ξανακοιμοτανε αλλα χτες δεν ηρεμουσε με τιποτε.

Βανιλιτσα,η Πηνελοπη τρωει 8 το βραδυ χορταστικο γευμα στερεων και γαλα στις 11.30 λιγο πριν κοιμηθει.Οποτε δεν υποψιαστηκα οτι πειναγε...γι αυτο κι εγω δεν της προσφερα μπουκαλι αμεσως και μια ωρα την προσπαθουσα αλλιως.

Τι να πω...απλα χτες μας ελαχε πεινα...τα προηγουμενα βραδυα ετρωγε κανονικα στις 6.30 περιπου το πρωι...πραγμα φυσιολογικο...χτες πεινασε νωριτερα:confused:

ετσι για να εχουμε σασπενς τις νυχτες μας!!!!

Μαρσολαν ...αλμα μυριζομαι

κι εγω το ιδιο Φαιρυ....

εχουμε και τα δοντια...που την βασανισαν ενα 3ημερο...με μπουκωμα που δεν την αφηνε να ηρεμησει.

και μολις επανηλθε στους ρυθμους της και μαλιστα στην κουνια της...να τα χτεσινο χουνερακι!!

Ευτυχως ειχα αυπνοιες οποτε δεν ημουν μισοκοιμισμενη κι ειχα αντοχη!!!

κι επισης η μικρη ειναι μεσα στο δωματιο μας...οποτε δεν θεωρω οτι της λειπω ιδιαιτερα ωστε να με αναζητα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...