Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα...πριν την δουλειά...γκρρρρρρρρ

Έυη μου και εγώ τα ίδια, με μειωμένο μαζεμένο σε μία μέρα παίρνω...και μου το 'παιζαν εχθές οτι δεν ξέρουν τι και πως γίνεται...και εγώ τους είπα αυτό και αυτό, οτι έχω ρωτησει...ολάκερη πολυεθνική, 3 γυναίκες με παιδιά εκεί σε εμένα και δεν ξέρουν! όπου σε βρουν είναι!....και βγηκε και αυτός ο νέος νόμος, αλλά πιάνει μονο αυτές που πήραν 6μηνο του ΟΕΑΔ να προστατεύει...οι υπόλοιπες είμαστε καλά, δεν έχουμε προβλημα...σιχτιρ πρωινιάτικο!

αυτά με την καλή μου διάθεση σήμερα!

Καλημέρα σε όλες σας...να μου προσεχετε τον πάστα και τον γουργούρη μου!χιχιχιχιχι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...καλε μια μερα έλειψα και γράψετε τόσα πολλά......

Βγάζουμε και εμείς δόνηση και τον έχει πιάσει μια γκρίνια απίστευτη...σήμερα μου φαίνεται και λίγο ζεστός υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει πυρετό απο τα δόντια???

Αα και εγω είμαι στο facebook οποίες θέλετε στείλτε μου πμ να σας κάνω add

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εγώ κορίτσια δυστυχώς δεν πήρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ αλλά γύρισα στη δουλειά μου με μειωμένο ωράριο για 1 χρόνο...Πώς τα καταφέρνω με το κοριτσάκι μου η ψυχή μου το ξέρει...

και εγω ετσ evi.. ουτε την αδεια του 2010 δεν εχω παρει... και τα εχω παιξει και με το θηλασμο τελειως.... τα παιδια προσαρμοζονται ομως... ελπιζω:roll:

καλημερα...

λοιπν εμενα σημερα μου ανακοινωσανε τι δουλειες θα κανω στο λογ/ριο... η αληθεια ειναι οτι με πανε 5 χρονια πισω... εκει που ξεκινησα οταν μπηκα να δουλεψω σε λογιστηριο... και σκεφτομαι ... να το αφησω ως εχει και να το παιξω μλκ (πραγμα που θα εχει σαν αποτελεσμα να απαξιωθω με τον καιρο..)... ή να επαναστατησω και να τους κραξω γιατι με απαξιωνουν και μου χαλαν το βιογραφικο???

ασχημα ξεκινησε η μερα μου σημερα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα...καλε μια μερα έλειψα και γράψετε τόσα πολλά......

Βγάζουμε και εμείς δόνηση και τον έχει πιάσει μια γκρίνια απίστευτη...σήμερα μου φαίνεται και λίγο ζεστός υπάρχει περίπτωση να ανεβάζει πυρετό απο τα δόντια???

Αα και εγω είμαι στο facebook οποίες θέλετε στείλτε μου πμ να σας κάνω add

ναι εχω ακουσει οτι ανεβαζει πυρετο το δοντι...

σου εχω στειλει πμ!

καλλια εσυ τι κανεις? ειχα διαβασει οτι ειχες και κατι θεματα με τον χαζμπαντ...

καλημέρα....υπομονή με την δουλειά η αρχή είναι δύσκολη...

να δυστυχώς έχω και θα έχω μάλλον γιατί έχω ψιλοξενερωσει και δεν ξέρω κ πώς να φερθώ πια!!!! έχει πέσει πολύ ρουτίνα...και έχουμε χάσει κάθε επαφή!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Από το πρωί η θεία μου έχει γυρίσει 3 φαρμακεία και δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά το εμβόλιο της μπέμπας.....Έτσι αναγκαστικά θα αναβάλουμε το ραντεβού με την παιδίατρο...Εντομεταξυ πρέπει να θεωρήσω και τα βιβλιάρια...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Jo Jo δυστυχώς γινεσαι μάνα και σε απαξιώνουν μετα και σου φερονται όπως νά ναι....και εγω που γυρναω σε λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα συναντήσω....

Καλλια γιατί τα αφήνεις τα πράγματα με τον άντρα σου έτσι???όσο τα αφήνεις θα γίνονται χειρότερα και μετα θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο κενό...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Jo Jo δυστυχώς γινεσαι μάνα και σε απαξιώνουν μετα και σου φερονται όπως νά ναι....και εγω που γυρναω σε λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα συναντήσω....

Καλλια γιατί τα αφήνεις τα πράγματα με τον άντρα σου έτσι???όσο τα αφήνεις θα γίνονται χειρότερα και μετα θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο κενό...

και τι να κάνω λετα μου έχω προσπαθήσει τόσες φορές!!! μόλις του πω για συζήτηση αποφεύγει την κατάσταση και μου λέει ''πάλι παράπονα''....τι άλλο να κάνω?? ασχολούμαι με εμένα κ το παιδί...

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Αχ κορίτσια τους άντρες μας και τα μάτια μας.....Προσέχουμε για ....να έχουμε....Έτσι δεν λένε;;;;;

δε νομίζω ότι ισχύει ακόμα αυτό ερι μου!!!! έχουν αλλάξει τα πράγματα....γιατί δεν μετράει και για αυτούς δηλαδή?? μόνο είναι στον κόσμο τους!!!

καλημερα κοριτσακια...

χτες με το που εκλεισα τον υπολογιστη-εχοντας βεβαια ακομη αντοχες ξυπνησε η κυρα Πηνελοπη με αφορητη γκρινια...Μια ολοκληρη ωρα εκλαιγε,απο τις 3.10 μεχρι 4.15 χαραματα...Βρε καλη μου,βρε χρυση μου,βρε να την νανουριζω,βρε να την κουναω....τιποτε!!!

Τι ηθελε το σκασμενο??ΓΑΛΑ...ναι,οπως το ακουτε...ειπα αφου δεν πιανει τιποτε αλλο,μονο αυτο δεν της ειχα προσφερει....Ηπιε ενα μπουκαλι,εκανε μια σκατουλα,την αλλαξα και ναι...κοιμηθηκαμε!!!

Αν το ειχα καταλαβει οτι αυτο ζητα θα την ειχα μπουκωσει απο την πρωτη στιγμη και θα ειχα γλυτωσει αυτην την γκρινια που σου καιει τα εγκεφαλικα κυταρρα γιατι λες ....δεν γινεται,τι της λειπει τετοια ωρα...ολα τα εχει!!!

Μετα κλεισαμε τα ματια μας και κοιμηθηκαμε κι οι δυο μεχρι 11 το πρωι..Τελοσπαντων....δεν ξερω ποτε θα κοπει αυτο το χουι...αλλα ειλικρινα εχω βαρεθει και κουραστει και...και...και!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...