Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

περαστικα ρε Dimitra83.........τι σκατα ρε γαμωτο.... κι αμα αρρωστησει το ενα παιδακι,,παει ντομινο μετα.... ελπιζω να ηρεμησετε γρηγορα και να μην σας ξαναπιασει τιποτα..

pastakia..οντως πηγαινε καισε αλλο γιατρο να σε δει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σου συντοπίτισσα! καλά είναι το γουργουρόσπιτο, η Πηνελοπίτσα πώς πάει;

Να μωρέ, εμένα δεν αντέδρασε η μήτρα μου όπως έπρεπε και αφού πέρασε η μερική νάρκωση έρχονταν οι μαίες και μου πατάγαν την τομή για να κατέβει η μήτρα στην θέση της όπως μου είπαν...με αυτό έπεσε ο αιματοκρίτης μου(στα 21-22!) και όλο λυποθυμούσα...ο γιατρός μου είπε οτι ήμουν κοντά στην μετάγγιση, αλλά δεν ήθελε να μου το κάνει γι'αυτό το παλέψαμε με λίγα φάρμακα(σίδηρο κτλ κτλ) και με καλή διατροφή...περιττό να σου πώ οτι έκανα γύρω στις 3 βδομάδες να συνέλθω και την τρίτη εβδομάδα έφτασα 30 αιματοκρίτη....!ευτυχώς που ο Θεός μου έχει στείλει τον πάστα και ήταν βράχος δίπλα μου και ότι χρειάστηκα εγώ και το παιδί ήταν για τα ΠΑΝΤΑ εκεί...αλλιώς...χέσε με....

Και θηλαζα κιόλας έτσι;

ελα ρε.,.... δυσκολο.... εγω δεν θα τα καταφερνα παντως! μπραβο και σε σενα και στον Κο παστα!!! και μπραβο ξανα!

κορίτσια το σκέφτομαι για 2ο γιατρό, αλλά εδω στην Πάτρα ρε γμτ όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους....και άσε που αυτός μας βοήθησε με την εξωσ και δεν θέλω να γίνει βλακεία, γιατί εκτός αυτού με τον τοκετό, έχει φερθεί πολύ εντάξει....απλά οι δικοί μου επιμένουν οτι με έβαλε για καισαρική (37η εβδομάδα) για να πάει τις διακοπές του.....αλλά με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο και βλέπαμε οτι έπεφταν οι παλμοί του παιδιού και όπως προ-είπα λόγω εξωσωμ φοβηθήκαμε και συμφωνήσαμε στο να τον πάρει τον γουργούρη νωρίτερα.....ΓΜΤ δεν ξέρω τι να πιστέψω τώρα.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ναι ρε Μαρσο, αλλά φοβάμαι μην μπλέξω στον άλλο....τι να κάνω ρε γμτ...μου έχουν βάλει και ψύλλους στα αυτιά τώρα.....φβάμαι και για την τραχηλίτιδα που μου είπε....στο καλό, κάθε τόσο κάτι μου τυχαίνει...μία ο αιματοκρίτης, μία η μέση μου, μία τα "υδραυλικά"...στο καλό!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλα...σιγα μην κατσεις να σε νοιαζει αν το μαθει ή οχι!!!

Και δεν ειναι αναγκη να του πεις ποιον γιατρο ειχες πριν η ποιος σε ξεγεννησε ουτε να πας με το ονομα που σε ξερει ο αλλος!!!

Ελα μωρε..ολοκληρη μεγαλουπολη,εεε...δεν θα πεσεις και σε μπατζανακη του!!

και στην τελικη βρισκεις μια ωραιοτατη δικαιολογια και ξεμπερδευεις!

λές ε;.....εντάξει δεν θα πήγαινα και να του έλεγα "πάω στον τάδε..." αλλά πές και γίνεται η βλακεία...και μας έχει βοηθησει πολύ με τα της εξωσωμ ο συγκεκριμένος...όχι οτι δεν πήρε το "πακετάκι" του, καλά να είναι ο γουργουράκος μας, αλλά εντάξει μην είμαι και αχάριστη, φέρθηκε καλά για γιατρός....τι να πώ...

αυτά..τι άλλα, βρε..χαθήκαμε...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εμ...αφου εισαι στην δουλεια πως να μην χαθουμε βρε!!

Μην κοιτας που εγω επιστρεφω τον Σεπτεμβρη και εχω αντραμε χαλαρο ωραριο..χαχα!!

Να ρωτησω:γιατι αν επαιρνες το 6μηνο θα κινδυνευε η θεση σου??Αφου σε καλυπτει ο νομος!!

πρόσεξε...πήρα την άδεια του ΙΚΑ μόνο 5 μήνες (+ η κανονική)...άν έπαιρνα και το 6μηνο θα γυρνούσα Ιούνιο, που Αύγουστο χρονίζει το παιδί και τι; θα μου έλεγαν σε 2 μήνες γειά! ενώ τώρα τους καλοφαίνεται που γύρισα, οτι και καλά το παλέυω το θέμα, δεν έκατσα να κάνω την αναψυχή μου......ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ...δεν βρίσκεις άκρη..οχι οτι θα μου πουν μπράβο, ίσα ισα που μόλις γύρισα μου είπαν οτι λόγω εξαγοράς από αλλη εταιρεια μπορεί να "περισσεύω" του χρόνου..απλά εγω γύρισα για να το παλέψω...και οτι βγει...μου λείπει βέβαια ο γουργούρης, αλλά ευτυχώς είναι ο πάστας μαζί του..έχει πάρει την 9μηνη αυτός..

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Οχι Φαιρυ μου, νομιζω οτι δεν μπορω αλλωστε να το κανω αυτό σε δικές σου φωτογραφίες

και πως βγηκαν?? :confused:

τεσπα

Κοριτσια τι κανετε , σημερα ετρεχα , πω πω οταν εισαι σπιτι για να βγεις σου φαινεται βουνο με ολα αυτα τα τσιμπρακαλα της μικρης .

Οσες κανετε βαπτιση οπωσδηποτε να βαλετε βιβλιο ευχων .Εγω το εκανα με τοση αγαπη και ειναι τοσο γλυκο να το φτιαχνει η μανουλα .Φυσικα οι ευχες το ανταπεδωσαν και η Ανδριανα θα εχει κατι να θυμαται απο την βαπτιση της .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια δειτε κι αυτο!!

αυξηθηκαν οι μηνες προστασιας της εργαζομενης μητερας απο 12 σε 15!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1857795#post1857795

Ουαουυυυυυ , φφφφφφ την γλυτωνουμε δηλαδη ...εκτος αν κλεισει η εταιρεια :evil:

ναι μαρσό μου έτσι το κάναμε για καλύτερα....

ζζζζ..πάω για ύπνο...χάρηκα που τα είπαμε...

δώσε φιλάκια στις υπόλοιπες και στα ροζ πατουσάκια σας!

χιχιχιχι

γκουντ νάιτ συντοπίτισσααααααααααααααα!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μαρσολαν σε σχολειο δουλευεις??

Ασχετο , γενικα με ποναει η κοιλια μου μυικα , οι μυς σαν να με τραβανε οχι τοσο εσωτερικα οσο στο δερμα .Λετε να ειναι απο την αγυμνασια .

Ολο λεω να ξεκινησω κατι να γυμναζομαι και ολο το αφηνω γμτ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...