Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πως το καταλαβες οτι εχουμε τα ιδια γουστα? γνωριζομαστε ελαχιστα (και μιλησαμε λιγοτερο απο ελαχιστα χαχα).

το δοκίμασες?

το καταλαβα απο 2..

1) παραλιγο θα ειμασταν τουινακια στον καφε! ειχα βγαλει το ιδιο συνολακι(κα την ζωνη παρακαλω!!!) και δεν το φορεσα γιατι το εχω κανει στολη τελευταια!

2)γιατι ξερω οτι σου αρεσουν κι εσενα τα απλα σχεδια.. απο αυτα που λεγαμε για τα βαφτισια

ελα ρεεεεε!!! Αλήθεια? και τη ζώνη πια?

την εχω "κλεψει" απο μια φιλη μου! την φορουσα πριν μεινω εγκυος... και μετα ξεχαστηκε λογω της εγκυμοσυνης μου.... και τωρα την ξαναβρηκα!!!! χαχαχα

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω τα ιδια κ τα ιδια.βαρεθηκα με τις αρρωστιες.ο μικρος 8η μερα με γαστρεντεριτιδα.σημερα 2 φορες διαροια.η μπεμπα 4η μερα με διαροιες.ευτυχως αυτη δεν εκανε εμετους κ δεν εχασε κ βαρος!η ραφαελα την ξεπερασε την γαστρεντεριτιδα αλλα παλι επαθε βρογχιτιδα!τα νευρα μου!!!θα πηδηχτω απο το παραθυρο!σε 7 μερες εχουμε παει 3 φορες παιδιατρο!

Holy Diver

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω τα ιδια κ τα ιδια.βαρεθηκα με τις αρρωστιες.ο μικρος 8η μερα με γαστρεντεριτιδα.σημερα 2 φορες διαροια.η μπεμπα 4η μερα με διαροιες.ευτυχως αυτη δεν εκανε εμετους κ δεν εχασε κ βαρος!η ραφαελα την ξεπερασε την γαστρεντεριτιδα αλλα παλι επαθε βρογχιτιδα!τα νευρα μου!!!θα πηδηχτω απο το παραθυρο!σε 7 μερες εχουμε παει 3 φορες παιδιατρο!

ελα βρε Δημητρα...τι να σου πω βρε κοπελα μου...τι τραβας κι εσυ και τα καημενα τα μικρουλια!!Περαστικα να ειναι και κανε υπομονη(λεμε τωρα)Εμενα η μικρη δυο-τρεις μερες ηταν καπως και το λυπομουνα οχι ο καψοΑλεξ που ειναι 8 μερες ετσι!!!

Καλησπέρα κοπελιές!

Ρε Δήμητρα ΓΜΤ! τι να πώ; περαστικά!

Αμάν ρε παιδί μου όμως, όλο κρυώνουμε!

kai nomizw oti ισχυει ΜΟΝΟ για οσες εχουν κανει χρηση του 6μηνουν..παλι στην απεξω εμεις οι δημοσιογραφες το κερα το τους το τράγιο!

ΧΕΣΕ μέσα Μάρα μου...και εγώ δεν το πήρα το 6μηνο, γιατί θα είχα πρόμπλεμ με την θέση μου και καλύπτει μόνο αυτές τις μαμάδες! Οι υπόλοιπες έχουμε κατουρήσει στο πηγάδι,την τύχη μου γαμ!

κατσε στο τριτο το μακρυτερο παλι μάρα... κακουργα κοινωνια!

έλα έρχομαι παρέα να κάτσουμε μαζί!

ερωτηση τωρα που γραφω

κοσμο δεχοσασταν σπιτι μετα με το μπεμπε? και αν ναι ποτε? πριν σαραντησει? μετα? και τι κόσμο;ς

Εμάς λόγω επιτυχίας εξωσωμ, μας τα ζαλίσανε! Πολύ με κουράσανε και οι δικοί μου και του πάστα! Κάναμε αμάν για να μην παρεξηγηθούν και να ξεκουραστούμε λίγο...ήταν του τύπου "ενοχλώ;δεν ενοχλώ;"

Ενοχλάς μωρέ!

Αυτά...τι άλλα κοπελιές; βγαίνω σε μειωμένο αυτή την εβδομάδα και μου χρωστάγαν και άλλη μία μέρα και Πέμπτη πρωι πάω για ΤΕΣΤ ΠΑΠ...ρε κορίτσια έχω αίμα μετά την επαφή και η περίοδός μου κρατάει παραπάνω μέρες...από καισαρική...σας έχει τύχει καμμιά σας;...ο γυναικολόγος μου είπε οτι μπορεί να είναι τραχηλίτιδα...ξέρετε κάτι γι'αυτό ή μου έκανε ζημιά αυτός και πάει να μου το καλύψει έτσι(γιατί γενικά είμαι και πολύ καχυποπτή σαν άτομο εγώ....εν τω μεταξύ ταλαιπωρήθηκα πολύ όταν γέννησα και όλοι μου λεγανε οτι δεν με πρόσεξε ο γιατρός).....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπέρα κοπελιές!

Αυτά...τι άλλα κοπελιές; βγαίνω σε μειωμένο αυτή την εβδομάδα και μου χρωστάγαν και άλλη μία μέρα και Πέμπτη πρωι πάω για ΤΕΣΤ ΠΑΠ...ρε κορίτσια έχω αίμα μετά την επαφή και η περίοδός μου κρατάει παραπάνω μέρες...από καισαρική...σας έχει τύχει καμμιά σας;...ο γυναικολόγος μου είπε οτι μπορεί να είναι τραχηλίτιδα...ξέρετε κάτι γι'αυτό ή μου έκανε ζημιά αυτός και πάει να μου το καλύψει έτσι(γιατί γενικά είμαι και πολύ καχυποπτή σαν άτομο εγώ....εν τω μεταξύ ταλαιπωρήθηκα πολύ όταν γέννησα και όλοι μου λεγανε οτι δεν με πρόσεξε ο γιατρός).....

Γεια σου Παστουλα??τι κανει ο Παστας και το Παστακι σας??

Λοιπον να πας και σε αλλον γιατρο να παρεις 2η γνωμη αν εχεις αμφιβολιες!!!

Γιατι λες οτι ταλαιπωρηθηκες???Και γιατι σου λεγανε οτι δεν σε προσεξε ο doctor??Τι σου συνεβη??

γειά σου συντοπίτισσα! καλά είναι το γουργουρόσπιτο, η Πηνελοπίτσα πώς πάει;

Να μωρέ, εμένα δεν αντέδρασε η μήτρα μου όπως έπρεπε και αφού πέρασε η μερική νάρκωση έρχονταν οι μαίες και μου πατάγαν την τομή για να κατέβει η μήτρα στην θέση της όπως μου είπαν...με αυτό έπεσε ο αιματοκρίτης μου(στα 21-22!) και όλο λυποθυμούσα...ο γιατρός μου είπε οτι ήμουν κοντά στην μετάγγιση, αλλά δεν ήθελε να μου το κάνει γι'αυτό το παλέψαμε με λίγα φάρμακα(σίδηρο κτλ κτλ) και με καλή διατροφή...περιττό να σου πώ οτι έκανα γύρω στις 3 βδομάδες να συνέλθω και την τρίτη εβδομάδα έφτασα 30 αιματοκρίτη....!ευτυχώς που ο Θεός μου έχει στείλει τον πάστα και ήταν βράχος δίπλα μου και ότι χρειάστηκα εγώ και το παιδί ήταν για τα ΠΑΝΤΑ εκεί...αλλιώς...χέσε με....

Και θηλαζα κιόλας έτσι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...