Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερωτηση τωρα που γραφω

κοσμο δεχοσασταν σπιτι μετα με το μπεμπε? και αν ναι ποτε? πριν σαραντησει? μετα? και τι κόσμο;ς

εγω δεχομουν κοσμο... απο την αρχη... γιατι στο μαιευτηριο δεν ειχε ερθει κανεις λογω του rooming in...

αλλα μονο φιλους και οσους δεν ειχα μικρα παιδια τυπου πανε σχολειο/παιδικο.. φοβομουν μην μου αρρωστησει...

βεβαια εγω τους εβαζα μπαλκονι και η μπεμπα στο δωματιο... ειχε και 500 βαθμους...

οσο για το 40ισμα... οταν την πηγα... και ειδα τον παπα να απλωνει χερια και να την παιρνει... και μετα να την ξαπλωνει φαρδια πλατια στο σκαλωπατι του ιερου... μου ηρθε ενα κατι...σε εγκεφαλικο νομιζω...

αχαχχαχαχααχαχαχαχχαχααχχα jo! κ εμεις απο την πρώτη μερα το σπίτι πανυγηρι το κάναμε...και ειχε και το καλό του.. η πουκι κοιμάται υπο οποιεσδήποτε συνθήκες... απο παιδάκια ναι οντως κανένα παιδάκι σπιτι μεχρι νεοτέρας..και ειχα βαλει και εμπάργκο σε γεροντες και γεροντισες μουχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εισαι τυχερη..κι εμας στην αρχη κοιμοταν οπουδηποτε..τωρα ο μικρος φιτσιος (καρδιτσιοτικη εκφραση)... μην δει κοσμο στο σπιτι...να καθησει να τα ακουσει ολα.... μονο εξω μου κοιμαται ευκολα...

ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ Ο ΦΙΤΣΙΟΣ! ρε μλκα και την πουκι την λέμε φιτσιο! επειδη μολις ακούσει κόσμο εκεί στηνει αυτί και θελει να σηκωθεί για να δει τι γινεται...ο φιτσιος!

dZJip3.png

εμεις παντως την λεμε Πεθερουλα την Πηνελοπη:mrgreen::mrgreen:

μα...οτι και να κανουμε εκει...να το δει κι αυτη και να το εξετασει,χαχα!!!

και επισημως εκλεισθη η ημερομηνια βαπτισης της μικρης

Κυριακη 12 Ιουνιου και ωρα 12 στον Ναο του Σωτηρος,ενα εκκλησακι μεσα στο παρκο της πολης μας!!

Τωρα πρεπει να παρω να δω αν εχει ημερομηνια το κεντρο...

Μακαρι να εχει κενο...μακαρι!!!

ναι μωρε...σιγα!!Ειμαι του χαλαρου εγω...εδω ετοιμασα γαμο 450 ατομων σε 1.5 μηνα...χαχα!

Στην βαφτιση θα κωλωσουμε???

μονο το κεντρο με καιει...αλλα στην τελικη δεν θα σκασω κιολας,εχει κι αλλες εναλλακτικες!Απλως οπως και να το κανουμε το συγκεκριμενο ειναι διπλα στην λιμνη...με πλατανια και ωραιο περιβαλλον!!Πιασοκωλε για τα δεδομενα εδω αλλα...η μπουμπουκα να ειναι καλα...αλλωστε δεν το κοβω να εχουμε πανω απο 100 ατομα τελικα!!!

Διαφημίσεις

kai emeis marsy δεν ειμαστε για πολλά πολλά... σιγα τωρα μην κα8ομαι να ταίζω την καθε θείτσα και τον κα8ε θειτσο που στην τελικη ειμαστε και αληλοχεσμενοι τουτεστιν χεστηκαμε αμφοτεροι αν ζει ο ενας η ο αλλος

dZJip3.png

Κι εγω ταισα πολλες "υποχρεωσεις" στον γαμο...τωρα μονο συγγενεις που εχουμε επαφες και καλοι φιλοι!!!

Απλα...ειμαστε μεγαλο σοι:tongue:

Σας αφηνω τσουπριτσες...παω για σιδερωμα...με περιμενει ενα βουνο!!!

εβαλα την κουμπαρα να με βοηθησει στο ψαξιμο του νυφικου... και κοιταξτε που με πηγε!!! βλεπω τον χαζμπαντ να της τα βγαζει τα περιοριστικα μετρα!! χαχα

http://www.optassia.gr/gr/home.htm

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...