Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροζουλα μου με το καλο και η βαφτιση..ρε κοριτσια 37 μερες μετα την γεννα κι ενω ειχαν σταματησει τα λοχεια εδω και δεκα μερες, ειδα αιμα τωρα..περιοδος ειναι η να αγχωθω?ποσες μερες κραταει?θα εχω πολυ αιμα?κατι τετοια εχω ακουσει..αχ...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροζουλα μου με το καλο και η βαφτιση..ρε κοριτσια 37 μερες μετα την γεννα κι ενω ειχαν σταματησει τα λοχεια εδω και δεκα μερες, ειδα αιμα τωρα..περιοδος ειναι η να αγχωθω?ποσες μερες κραταει?θα εχω πολυ αιμα?κατι τετοια εχω ακουσει..αχ...

καλημερα εγω ξαναειχα λοχια και μετα την πρωτη περιοδο και πηρα τον γιατρο και μου ειπε ολα καλα μην ανησυχεις πολλες το παθαινουν οσο για αιμα ειχα λιγο παραπανω απ το κανονικο οχι τιποτα τραγικο εδω μωρο καναμε στην περιοδο θα μασησουμε!

zetaki εχεις δικιο..αχ οταν τελειωσει θα κλεισω ραντεβου γυναικολογο θελει να με δει στο 40ημερο ειχε πει..ελπιζω να ειναι ολα καλα..

καλημερουδια κοριτσια κι απο μενα

δεν μπαινω πολυ πια, γιατι ψαχνω το χρονο με τον φακο, αλλα δεν σας ξεχνω, παντα σας σκεφτομαι

μπαρμπι και φυσαλιδακι να σας ζησουν τα μωρακια. φυσαλιδακι χτες σε σκεφτομουνα. Μπαρμπι για πες κι εσυ εμπειρια απο τη γεννα.

σιγουρα και η βανιλιτσα εχει γεννησει, αντε να μας πει κι εκεινη τα νεα της.

Κοριτσακια μου σας αγαπω πολυ και να προσεχετε τα μωρακια σας.

φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

καλημέρα κορίτσια

ζωήτσα η περίοδος σου ήρθε όπως και εμένα, πάνω που τέλειωσα από τα λόχεια δεν χάρηκα πάνω από λίγες μέρες και να ήρθε η περίοδος. ήταν να πάω στην γιατρό να με δει και μου είπε να περιμένω πρώτα να τελειώσω. από την μια χάρηκα γιατι φοβάμαι να πάω και από την άλλη είπα τώρα θα είχα τελειώσει.

σμουτς μου μας έλειψες που είσαι χαμένη όπως και η μπουμπού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω σημερα βγηκα λιγο πηγα σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου..και κρατησε το μωρο η μαμα μου..τεταρτη θα σαραντισω και θα ψιλοβγαινουμε επιτελους..rose poso soy κρατησε η περιοδος και το αιμα ηταν νορμαλ?ο μπεμπης ησυχος σημερα?

καλημερα εγω ξαναειχα λοχια και μετα την πρωτη περιοδο και πηρα τον γιατρο και μου ειπε ολα καλα μην ανησυχεις πολλες το παθαινουν οσο για αιμα ειχα λιγο παραπανω απ το κανονικο οχι τιποτα τραγικο εδω μωρο καναμε στην περιοδο θα μασησουμε!

Zwza και εγω τα ιδια επαθα και δεν ηξερα τι ειναι υπεθεσα περιοδος οτι ειναι .Θα μου πει και ο γιατρος που θα παω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ο μικρός το βράδυ κοιμήθηκε τέλεια και σήμερα είναι καλός.

η περίοδος είναι νορμάλ όχι τίποτα το τραγικό, λίγο νορμάλ αίμα και εχω ακόμα είναι η 6 μέρα αλλά εγώ πάντα είχα 6-7 μέρες περίοδο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γλυκα μου κοριτσακια τι κανετε???

σας διαβαζω κλρφτα καθε μερα αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω τιποτα :(

καταρχην να ζησουν τα νεα μωρακια...

φυσαλιδακο κ μπαρμπι να τα χαιρεστε...

εδω ειμαι ροουζακι μου, ααλα πωωωωως ειμαι...καταρχην τωρα γραφω με το ενα χερι- στο αλλο εχω το μικρό..

αυτη η εβδομαδα ηταν...τι να σας λεω...

δουλευα παραλληλα απ το πρωι μεχρι τα ξημερωματα για να βγει ενας νεος καταλογος 60 σελιδων..φανταζεστε τωρα να βαρανε τηλεφωνα οτι ωρα να'ναι, να μου ξυπνανε το μωρο οπου ειχα με τα κοπων κ βασανων κοιμησει, να ειναι ολη μερα στο μπουμπς κ να κρατω με το ενα χερι χαρτια-σημειωσεις...κτλ...κτλ...

κ σημερα δουλευω αλλα καναμε ενα διαλειμμα για να δει λιγο μουντιαλ ο καλος μου...

κατα τ αλλα εμεις θελουμε αγκαλιες, κλαιμε για φαί όοοοολη την ωρα και ήδη εχουμε φτασει τα 5420γρ και δεν χορταινουμε με τίποτα...

Η πλατη μου...γιοκ...

η μεση μου....γιοκ..

τα χερια μου...γιοκ!

χαχαχαχααα!

Οκ κατα τ άλλα αγαπωωωωωω τρελά! ειναι ενα ζουζουνακι, εχει αρχισει τα χαμογελα και ειναι πολύ γλυκουλης...αλλα αμα αρχισει το κλαμα μας ακουει ολη η Νοτια Αττική...

υγ. συνεχιζουμε να τα εχουμε κανει ολα μανοι μας - εννοω καμια βοηθεια!!!

Σας σκεφτομαι ολες πολύ, αντε να καταφερουμε να πιουμε κανα καφεδακι!

yg. παρασκευη εχουμε κ μετακομιση...καλο εεεεε????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπούκαααα που είσαι τόσο καιρό ?

εμείς εδώ όπως τα ξέρεις , λίγες μείναμε να μιλάμε , σιγά σιγά όλες γεννάνε και την κάνουν με ελαφρά.

θαυμάζω την υπομονή σου μπουμπού με την δουλειά και το μικρό αν χείρας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα!!!!!!!

φυσαλιδα και μπαρμπι....να τα χαιρεστε καλε τα παιδακια σας!!!!!!!καλοτυχα να ειναι τα χρυσουλια μου.

μαρη μπουμπου!!!!!!!χαρα στο κουραγιο σου με δουλεια και φαγανουλη στο μπουμπ...εμμ,που να βρεις χρονο για τα φορα!!

εμεις κοριτσια εδω στην γκρινια για φαι..μου κανει κατι αλλοπροσαλλα μιλαμε...αναστατωνει το συμπαν,της φτιαχνω γαλα και εκει που ξεκινα με ορεξη τσααακ χαζοκοιμαται πανω στο μπιμπερο...την αφηνω κατω,καθεται λιγο με κλειστα ματια και μετα ξανα κλαμμα και ξανα μπιμπερο...αυτο το βιολι μιλαμε...σπαστικοοοοοοοοοο!!!εκει που ετρωγε 920 γρμ τωρα εχει πεσει στα 860,ενταξει δεν ανησυχω ιδιαιτερα αλλα απορω γιατι!!!μηπως λογω καιρου,που δεν κανει πολλη ζεστη οπως πριν λιγο καιρο...τι να πω.εχομαι και το θεματακι με το εντερακι που μια τα κανουμε και μια οχι κι οποτε σφιγγεται εκτος απο πριτσακια ριχνει κι ενα κλαμματακι:rolleyes:

Οσο για υπνο,μια χαρα αλλα εκει απο 11.30 μεχρι 1-1.30 το πρωι το ματι γαριδα...τι νανουρισμα,τι αγκαλια η ξενυχτω καθεται και με κοιταει...ευτυχως δεν κλαιει.

Κατα τα αλλα...λεω να παω να παρω ενα παγωτακι κι ενα φρεντακι να χαλαρωσω

Αει στο καλο,ξενυχταω που ξενυχταω ας απολαυσω και τιποτε ξορεξια:D

μια χαρά είμαστε εμείς.

με το φαγητό έχουμε πάντα ένα θεματάκι, πνίγεται ρε κορίτσια συνέχεια

και στην μέση του φαγητού χτυπιέται για ρέψιμο

αν δεν τον βάλω κλαίει και δεν πίνει

και κάνει ώρα άσε ώρες ώρες ειναι εφιάλτης το φαγητό του

κατά τα άλλα τελευταία κοιμάται αρκετά το βράδυ χθες κοιμήθηκε από της 11 έως 5 μονοκόμματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μια χαρά είμαστε εμείς.

με το φαγητό έχουμε πάντα ένα θεματάκι, πνίγεται ρε κορίτσια συνέχεια

και στην μέση του φαγητού χτυπιέται για ρέψιμο

αν δεν τον βάλω κλαίει και δεν πίνει

και κάνει ώρα άσε ώρες ώρες ειναι εφιάλτης το φαγητό του

κατά τα άλλα τελευταία κοιμάται αρκετά το βράδυ χθες κοιμήθηκε από της 11 έως 5 μονοκόμματα.

μηπως θελει να δοκιμασεις κ αλλα μπιμπερο κοριτσαρα?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...