Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε να τα πει η μανα σου τοτε.. τυπου συμπε8έρα μου εχεις δικιο αλλα τι να κανουν κ αυτα τα χαντακωμένα.. δουλειά σπιτι δουλειά μωρό, υποχρεώσεις ήρθαν και μπαστακιασαν στα έξοδα.. δεν τσοντάρεις κ εσυ να τσοντάρω κ εγώ να τους πάρουμε ενα δουλικό για το σπιτι?

dZJip3.png

ε να τα πει η μανα σου τοτε.. τυπου συμπε8έρα μου εχεις δικιο αλλα τι να κανουν κ αυτα τα χαντακωμένα.. δουλειά σπιτι δουλειά μωρό, υποχρεώσεις ήρθαν και μπαστακιασαν στα έξοδα.. δεν τσοντάρεις κ εσυ να τσοντάρω κ εγώ να τους πάρουμε ενα δουλικό για το σπιτι?

καλα... η μανα μου δεν ανοιγει στομα γιατι ειναι των ακρων..... αν το ανοιξει θα την φαει!

χαχαχαχαχαχαχαχα εμπαινε καρδιτσαααααααααααααααααααααααααααα!

τελειωσα το αρ8ρο με οτν μπαρμπα sears kαι τώρα πιανω το "τι να περιμενετε το πρώτο διάσητμα στο σπιτι με το μωρο"

οποια τα εχει πρόσφατα να ριξει καμια ιδεα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

σου λεω εγω που τα θυμαμαι

-Αυπνια-ξενυχτι !!

-αγχος για το πως θα το κανουμε μπανιο , πως θα το ταισουμε και γενικα πως θα το πιασουμε το μωρο!!

-Χεζει κατουραει ολες τις ωρες , ολη την ωρα .

-Απρογραμματιστο το φαγητο .τρωει οποτε πειναει .

-Χαρα , και παλι χαρα, ευτυχια , συγκινηση οταν το κοιτας αλλα και γαλληνη που επιτελους γεννησαμε .

-Επισκεψεις και πολλα τηλεφωνηματα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

"τι να περιμενετε το πρώτο διάσητμα στο σπιτι με το μωρο"

πολλα κακα

πολλα ουα

πολλα αγκου

πολλα φαγητα παντου, σε τοιχους πατωμα, στη μουρη σας..

πολλες πανες παρα πολλες...

πολλες σουδοκρεμ

και τονοι αγαπης...

αυτα σου κανουν;:D:D:D:D:D:D;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Γεια σας καλες μου!!

Φυσαλιδα....καλως σε βρηκαμε και καλως μας βρηκες!!!Μεγαλωνει η κοπελιτσα σου ωραια απο οτι διαβασα...δεν πειραζει με το φαγακι...σιγα-σιγα θα συνηθισει.

Νιου,αντε καλη μου...η καταληξη ηταν ευτυχης για τον πεθερουλη...μπραβο.Τι κανει η Καλλια σου???Λιγοφαγη κι αυτη εε??

Μαραααα...μωρε κανε εκει οτι θες με το κοριτσι σου!!!

Εγω κοιμομουνα με την μικρη μεχρι πριν λιγες μερες στο ιδιο κρεββατι.Εμπαινε και στην κουνια της αλλα κατεξοχην ηταν με εμενα!!Αλλο πραγμα η αναπνοουλα της διπλα στο αυτι μου!!

Ξυπναγε και ξυπνα ακομη την νυχτα και με βολευε το παιδι να ειναι μαζι μου...αλλιως θα ειχα παλαβωσει και δεν ημουνα κι ο πιο δυνατος οργανισμος.

Τωρα κοιμαται στην Κουνια της αλλα...διπλα στο διπλο κρεββατι.Εεε,πλεον να συνηθιζει στο κρεββατι της και μετα τον χρονο θα παει σε δικο της δωματιο να ειμαστε καλα..

Δεν παει να λεει ο καθενας ο,τι θελει...Εγω δεν στερω αγκαλια,ουτε παρουσια απο την Πηνελοπη...τερμα!!

Οι υπολοιποι σαφεστατα εχουν δικαιωμα να κανουν οοο,τι θελουν με τα παιδακια τους κι εγω με το δικο μου!!!

χε χε χε αποφασισα να το κανω με την μορφη 24ωρου και ενα πινακάκι με τα πολύ σοσ της νεας μαμας.. σοσ νο 1...εχετε ΠΑΝΤΟΥ πανες.. ποτε δεν ξερετε που 8α σας κάτσει να αλλάξετε το μωρό

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα εμπαινε καρδιτσαααααααααααααααααααααααααααα!

τελειωσα το αρ8ρο με οτν μπαρμπα sears kαι τώρα πιανω το "τι να περιμενετε το πρώτο διάσητμα στο σπιτι με το μωρο"

οποια τα εχει πρόσφατα να ριξει καμια ιδεα

λοιπον... εγω αυτο που θυμαμαι απο τις πρωτες μερες ειναι:

1)Μαραθωνιοι θηλασμοι...

2)Ξενυχτια πανω απο την κουνια γιατι τα μωρα εχουν περιεργες αναπνοες στην αρχη..

3)η σκεψη οτι.. καποτε ημουν γυναικα..τωρα γιατι θυμιζω γιαγκουλα???

θα μου ερθουν κι αλλα....

γεννησα αυγουστο... λογω εκτακτης καισαρικης δεν προλαβα να κανω αποτριχωση(ειχα κλεισει για την μερα που γεννησα...η γκαντεμω!

)...

οποτε στο μαλλι της τρελλης... στο νυχτικο γιαγιας με τα κουμπακια ... στο ματι της τρελλης απο την αυπνια και το αγχος... προσθεσε και την τριχα πουλοβερ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...