Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ευχαριστω jojo και εσενα για τις συμβουλες!

μαρα ποσο χρονων ειναι η μαμα σου;ειναι και η πεθερα απο αυλιδα και κρατανε μαζι την κορη σου;

στο λεω γιατι εγω απασχολω τη μαμα μου το 8ωρο που ειμαι στην δουλεια και τα παιζει...θελει να γυρισει γρηγορα σπιτι της για ηρεμια...:D:Dκαλα εμενα ειναι και 2 παιδακια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Jo 8α κανει μια μινι επισκεψη 1η φεβρουαριου που εχουμε ενα ραντεβου με μια γιατρό και μετά 8α επιστρέψει.. άγνωστο ποτε γιατι 20 φεβρ εχει διπλό εμβόλιο (3η δοση πενταβακ και δευτερη δοση μηνιγκιτιδας) οποτε την βλέπω να σκάιε μυτη μάρτιο μεριά

φυσ η μαμά μου ειναι 60 ετών τοπ πε8εριδιο 70. το πε8εριδιο δεν ειναι απο αυλιδα απλά την εοχυμε οικοτροφο σπίτι γιατι 2 ατομα ειναι καλύτερα απο 1. ουτως η άλλως δεν εχει να κάνει και τιποτα στην αθηνα οποτε πάει αυλιδα για back up της μαμάς μου και για να μην μου πρηζει τον έρωτα οτι της λπειει η μικρή.. λες και εμένα δεν μου λείπει αλλά τέλος πάντων μην τ ανοιξω το ρημαδι μου μεσημεριάτικο

dZJip3.png

ωραια τα εχεις βολεψει φιλεναδα...και οι μαναδες δεν φυγουν απο τα σπιτια τους για να κανουν παραπονα τυπου "δεν εχω τη βολεψη μου" και η πουκι μεγαλωνει με ανθρωπους που την αγαπανε και οχι με μια αγνωστη γυναικα νταντα.

βεβαια το τιμημα ειναι οτι εσυ δεν την βλεπεις οσο θα θελες...σε νιωθω..εγω 8 ωρες κανω να δω τις μικρες και παθαινω...

και παλι καλα να λες που ξεβολευτηκε η πεθερα και πηγε αυλιδα να βοηθησει..η δικια μου δεν θα το εκανε ποτε αυτο.

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

εχει αντρα αλλα δεν ειναι αυτο...δεν ειναι στον τυπο της...δεν ξεβολευεται αυτη με τιποτα...εδω σημερα ειναι σπιτι μου και φυλαει τα μικρα, για μια μερα την εβδομαδα, και ολο γκρινιαζει...τι ακουει και αυτος ο πεθερος μου...:lol::lol::lol:

tt1c3fef.aspx

καλα...διαβαζα τωρα ειδηση οτι μια μανα 30 ετων εσωσε τα 9 παιδια της απο το φλεγομενο σπιτι της....η ιδια ειναι εγκυος στο 10 παιδι...δεν υπαρχει αυτο λεμε....

αφου τα εσωσε ρε.. πωπω η φωτια μου ειναι και μενα εφιαλτης,....

μα 10 παιδια????? εγω με ενα και τα εχω παιξει!!!!! 10???? βασικα θα ηθελα να μαθω στα ποσα σκεφτεται να φτασει... τι δουλεια κανει ο αντρας της... ποσα δωματια ειχε το σπιτι.... καλα.... μαρα οπως καταλαβαινεις η κυρια κανει τελειο αθρακι!!!!!

axxaxaxaxaxaxa ρε τα πε8εριδια

ναι το ειδα αυτο με την κοπελιτσα... ψυχραιμοτατη πήρε το λάστιχο και άρχισε να σβηνει φωτιά και παράλληλα έλεγε στα παιδακια της πως να βγουν απο το σπιτι...

dZJip3.png

ωραια τα εχεις βολεψει φιλεναδα...και οι μαναδες δεν φυγουν απο τα σπιτια τους για να κανουν παραπονα τυπου "δεν εχω τη βολεψη μου" και η πουκι μεγαλωνει με ανθρωπους που την αγαπανε και οχι με μια αγνωστη γυναικα νταντα.

βεβαια το τιμημα ειναι οτι εσυ δεν την βλεπεις οσο θα θελες...σε νιωθω..εγω 8 ωρες κανω να δω τις μικρες και παθαινω...

και παλι καλα να λες που ξεβολευτηκε η πεθερα και πηγε αυλιδα να βοηθησει..η δικια μου δεν θα το εκανε ποτε αυτο.

εμενα παντως η πεθερα μενει 1 στενο απο το σπιτι... και δεν την κραταει την μπεμπα.... δεν μπορει λεει να ειναι 8 ωρες στο σπιτι μου... (εγω στο δικο της δεν την παω ...) οποτε πληρωνω γυναικα... το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μαζι με την γυναικα αραζει και η πεθερα!!! χαχαχα

βεβαια εμεις εχουμε και οικονομικο προβλημα... και το οτι πληρωνουμε γυναικα ειναι αστα να πανε... αλλα..τι να γινει! εχω για πεθερα μια κιουρια! δεν γινεται να κανει την νταντα@

χαχαχαχαα

ωραιο τυπακι ειναι η δικια σου jojo...αν ειναι δυνατον..η δικια μου τουλαχιστον εχει σοβαρα θεματα υγειας και παλι καλα να λεω...την απασχολουμε ομως μονο 1 φορα την εβδομαδα...κουτσα στραβα ερχεται...αλλα με γκρινια..πολυ γκρινια σε γιο και αντρα...:lol::lol::lol:

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ειναι μια κουρια σας λεω!!!! θελει να εχει υπηρετριες!!!

αφου ρε στο θεο σας... οταν ειχα την αποκοληση που ημουν ακινητη τελειως... εκεινη ελεγε στη μανα μου (μεταξυ αλλων μαργαριταριων που δεν ειναι της παρουσης...) να παρω εσωκλειστη!!!!!!! ουδε μια συναισθηση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...