Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.! Τι κάνετε μανούλες; Πώς τα περνάτε;

Mara σαν να περιγράφεις το μπέμπη μας. Έτσι και κάνω ότι του μαζεύω με το κουταλάκι αυτά που μένουν γύρω από το στόμα πατάει κάτι τσιρίδες... Άσε που όταν τελειώσει - ειδικά το γιαουρτάκι - κλαίει κ με κοιτάζει με ύφος "τι έγινε αυτό ήταν;; πού είναι το υπόλοιπο;;" :confused::confused::confused:. Να είναι καλά τα μωράκια μας κι ας κάνουν ότι θέλουν.

ε δωστου κι άλλο βρε ασπλανχη μανα! μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα New! γράφω σχετικό άρθο για το περιοδικό αυτή τη στιγμή γιατι και εγώ τα έχω πάρει κράνα με τις αηδίες που ακουω./.. ζητω ο μπαρμπα Sears! που στην τελική δνε λέει τίποτα διαφορετικό απο το αυτονόητο: ειμαστε προγραμματισμένες να απαντάμε στις αναγκες του παιδιού μας..

Πες τα χρυσόστομη!!!! Θεός ο άνθρωπος λέμε...όταν η Κάλλια κουρνιάζει στο στήθος μου είμαι για πολλά ζουμιά. Είναι και ο θηλασμος που βοηθά...ασε πολυ χαζομαμά είμαι :tongue::D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μωρε κ εγω που δεν θηλασα... οταν την βλέπω και με τραβάει απο την πυτζάμα και χωνει μουσουδα στο στήθος μου και ανασαινει ευτυχισμένη αφήνοντας ένα ιιιιχχχχχχχ ηρεμίας νομίζω πως απλά ειμαι τρισευτυχισμένη :P

dZJip3.png

...ααα και για να εοαναφέρω λίγο το θέμα γαμοβαφτίσια. Εμείς λέμε για 19 Ιουνίου που είναι και για τα γενέθλια του μικρού αλλά δεν έχουμε κανονίσει τίποτα απολύτως ακόμη. Εμένα να σας πω την αλήθεια για αγοράκι μου αρέσει ως θέμα ο Μικρός Πρίγκιπας αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ιδέες ώστε να μπορεί να πλαισιωθεί έτσι η βάφτιση.

Mara η βάφτιση σας θα είναι όνειρο.! Άντε με το καλό.!

krEEp3.png

IjZep2.png

επεστρεψα!

κοριτσια να σας πω μια γνωμη σαν μαμα 2 παιδιων;

ποτε δεν τους στερησα αγκαλιες, και υπνους μαζι καναμε, ποτε δεν τα αφησα να σπαραξουν για να μαθουν να καθονται ας πουμε μονα τους...ποτε...αλλα..παρατηρησα οτι μετα απο καποια ηλικια..εκει γυρω στα 1μιση ο υπνος στο κρεβατι με τη μαμα εγινε συνηθεια και μαλιστα κακη...δραματα για να την παμε στο δωματιο της την μεγαλη μου...δεν ηταν πια η δυναμη της αγκαλιας αλλα η δυναμη της συνηθειας...

με πολυ κοπο καταφεραμε να επιβαλλουμε την ταξη και να κοιμομαστε με τον αντρα μου τα 2 μας...γιαυτο λιγη προσοχη...τα μικρα μας κανουν οτι θελουν...ξερουν οτι τα αγαπαμε και κανουμε τα παντα γιαυτα και πατανε σε αυτο...

μια απλη συμβουλη...;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

fys κατανοώ απολυτα αυτό που λες... αλλά οκ άλλο ένα παιδάκι 2 ετών και άλλο ένα βρεφούδι 4-5-6-7-8 μηνών

στην περίπτωση μου ίσως να "μιλάνε" και οι τυψεις. δεν το βλέπω καθε μέρα το παιδάκι μου και όποτε είμαστε μαζί θεωρώ πραγματικά χρέος μου να την έχω 48 ώρες πάνω μου... αγκαλιές, παιχνίδια, χάδια, μαζί για ύπνο.

dZJip3.png

...ααα και για να εοαναφέρω λίγο το θέμα γαμοβαφτίσια. Εμείς λέμε για 19 Ιουνίου που είναι και για τα γενέθλια του μικρού αλλά δεν έχουμε κανονίσει τίποτα απολύτως ακόμη. Εμένα να σας πω την αλήθεια για αγοράκι μου αρέσει ως θέμα ο Μικρός Πρίγκιπας αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ιδέες ώστε να μπορεί να πλαισιωθεί έτσι η βάφτιση.

Mara η βάφτιση σας θα είναι όνειρο.! Άντε με το καλό.!

για μικρό πρίγπηκα υπάρχουν τα ΠΑΝΤΑ. απο προσκλητήριο μέχρι μπομπο και μεχρι διαφορα για στολισμό... κάνε μια έρευνα στο ινετρνετ και 8α βρεις τα ΠΑΝΤΑ

dZJip3.png

γεια σας κοριτσαρες!!!!

πολλα νεα ρε κοριτσακια μου και πολλα θεματακια!!!

απο τα λιγα που συγκρατησα γιατι σας διαβασα γρηγορα, καθως ειμαι στη δουλεια...:confused::confused:

Λοιπον! δυσκολιες στο φαγητο! μηπως να τρωγατε ολοι μαζι??? το λεω γιατι και εγω ημουν πολυ δυσκολη με το φαγητο και το ξεπερασα αμεσως μολις αρχισε και η μαμα να τρωει μαζι μου....

Μαραααα!!!! δοντακι ε????? φφφρρρρρ!! αντε ρε γλυκο πουκακι!!!

Κοψημο θηλασμου... δεν εχω ιδεα πως γινεται... αν και θα το χρειαστω στο αμεσο μελλον...

ΑΓΚΑΛΙΕΣ!!! σε οσα αρθρα και αν εχω διαβασει, ολοι οι παιδο....κατι λενε οτι μεχρι και τους 6 μηνες δεν μπορεις να κακομαθεος το μωρο γιατι οι αναγκες του ειναι αυτο που λεμε ενστικτο... ο φλυος του εγκεφαλου που ελεγχει τα συναισθηματα δεν εχει φτιαχτει ακομα ...

Αλλα... οτι και να λενε οι παιδο..κατι εγω ψηφιζω μπαρμπα Sears!!!!

**το μωρο σας δεν εκανε κακα σημερα??? παρτε το στο κρεββατο σας!!!** χαχαχαχα ειναι ο ανθρωπος μου!!!!

Εμβολια... και εγω εχω να κανω της μπουμπους μου ρε γαμωτο...και εχω να κανω αυτο τα χαζοεμβολιο που λες μαρα μου.... ουφφφφ δεν θελω καθολου...

αχ δεν θυμαμαι αλλα θεματακια.... θα σας ξαναδιαβασω με το πασο μου το απογευμα αν μου κοιμηθει το σκατουλινι μου!!!!!

Διαφημίσεις

jo Καλημερα! τι κάνει το μπεμπονι; πλιζ ρουφα του τα μαγουλάκια απο μένα πλιζ οτνα πας σπιτι.. μα τι μαγουλο! υπερπαραγωγή!

χαχαχαχ!!!! το εχω κατσιασει το ερμο κι εγω!!!! χτες με φωναξε ρε.... της πειραζα μια μπουτι μια μαγουλο και της εσπασα τα νευρα μαλλον... και με κοιταει και παταει μια τσιριδα!!! χωρις κλαμα..απλα τσιριδα!

α ναι ειναι η κλασικη τσιρίδα-μπινελίκι. σε λίγο 8α σου κάνει και τους ανάλογους μορφασμους.. η πουκι οταν συναντηθηκαμε ειδες πως επανασστατησε και ήθελε να κατεβει απο καρότσι; την ίδια στιγμή με κοιτουσε με ένα βλέμα τύπου "τι μ εβαλες εδώ και με καμαρώνεις μωρή; βγαλε με απο το καρότσι θελω να δώ έξω"

dZJip3.png

α ναι ειναι η κλασικη τσιρίδα-μπινελίκι. σε λίγο 8α σου κάνει και τους ανάλογους μορφασμους.. η πουκι οταν συναντηθηκαμε ειδες πως επανασστατησε και ήθελε να κατεβει απο καρότσι; την ίδια στιγμή με κοιτουσε με ένα βλέμα τύπου "τι μ εβαλες εδώ και με καμαρώνεις μωρή; βγαλε με απο το καρότσι θελω να δώ έξω"

καλα η πουκη ειναι απλα θεα!!!

το αστειο τωρα ειναι οτι διαβαζοντας αυτα που γραφετε.. εχω στο μυαλο μου και προσωπο... και εκφρασεις... και γελαω μονη μου σαν τη χαζη κοιτωντας τον υπολογιστη! αντε να τους πεισω οτι δουλευω! χαχαχα

χααχαχαχχαχαχαχααχχαχααχ αχ το μαναρακι μου πήγε πισω αυλιδα το πουκονι μου

θα τρεξουν οι μερες μαρα μου!!!!! και τσουπ!!! παλι πουκοαγκαλια!!!

μεχρι ποτε το βλεπεις να σε τραβαει ετσι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...