Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οχι απλά μεσα στις καμπύλες..εξαιρετικά ειναι η μικρά! εμείς είμασταν στις 19 του δεκεμβρίου 8300... υποψιάζομαι οτι εχει τσιμπήσει περί τα 300 γραμαρια απο τότε... και μου πεταξε ένα υψος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! εχει ψηλώσει θεαματικά μέσα στις γιορτές. και δεν της φαίνετε της άτιμης... τα μαγουλά της ειναι κανονικά και απο διπλίτσες ειμαστε σε αξιοπρεπές επίπεδο.. απλά μου φαινεται πολύ "δεμένη"... κανονικό παιδάκι καμία σχέση με βρεφούδι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τώρα που το 8υμήθηκα.. πρεπει να παρω τηλ την παιδίατρο να κανονισουμε για την δευτερη δοση του καταραμενου πρεβεναρ13...κλαψ! δεν θελω να της οτ κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

dZJip3.png

γιατι;;και εμεις τωρα εχουμε τη δευτερη δοση...αν δεν κανω λαθος σε αυτο το εμβολιο..

σηκωνει τον τοπο η μικρη με το τσιμπι;

η δικια μου κυρια...δακρυ δεν βγαζει απλα κανει ενα αααααα για 10 δευτερα...:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

οχι δεν κανει τιποτα η καημενουλα... απλά η πρώτη δοση του πρεβεναρ της εκανε ένα ωαιότατο 39,5... και ηταν 3 μηνων το δόλιο μου.. με κοιταγε με υγρά ματάκια εξασθενημένη και ψέλιζε ένα μακρόσυρτο "μαααααααα"

θα πεθανω απο το κλάμα παλι

dZJip3.png

καλά κορίτσια τώρα που λέτε διπλες...πάντα ήθελα ένα τέτοιο μωράκι αλλά δεν μου βγηκε!!!!

η δικιά μου είναι σαν ποντικάκι αφού σε 20 μέρες περίπου θα αρχίσει κρεμα και δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είναι τόσο μικρούλη!!!!

Θα μου πεις από πού θα πάρει!!! Αφού ήμαστε και οι 2 ταπακια!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

καλια δεν εχουν σημασια τα μεγεθη..καλα να ειναι τα μωρα μας και τιποτε αλλο...

οι δικες μου μαρα μεχρι τωρα ποτε δεν εκαναν παρενεργεια απο εμβολιο...κατι ειναι και αυτο...ααα ισως λιγη γκρινια περισσοτερη αλλα μονο αυτο..

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλια μουαχαχαχαχαχαχαχαχα καλύτερα μικροκαμωμένη... 8α βρισκει πιο εύκολα και γκομενους... η δικιά μου που ειναι νταρντανοκοπέλα να δώ τι θα κάνει που δεν θα βρισκει άντρα μουχαχαχαχ

φυσ σε κανενα άλλο εμβολιο δνε μου εχιε κανει τπτ.. ουτε στο πενταπλό ούτε στης μινιγκίτιδας.. μονο αυτο το κωλο πρεβεναρ της εβγαλε πυρετό που έπεσε αμέσως με ντεπον και μπανάκια ζεστα...

dZJip3.png

Koριτσάκια μου τι κάνετε? Εγω να δω πότε θα κοιμηθώ όλο το βράδυ...αντε να σκάσει πλεον ο δόντης γιατί πολύ ξενύχτι έχω ρίξει εδώ και 2 μήνες!!!Τα ουλάκια της είναι τούμπανο :(. Εμείς με την κρέμα δεν έχουμε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τρώει γύρω στα 50-60 γρμ και μετά αρχίζει το φτύσιμο! Θα αλλάξω και μάρκα μπας και δω βελτίωση αλλά δεν αγχώνομαι κιόλας...όσο φάει και μετά "βυζάκι" :lol:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλως την New!

κοριτσια εγώ και επισήμως εχω κανει την πουκι "κακομαθημενο" αλλά χεστηκα... κοιμάται μαζί μου οταν ειναι εδώ και με τη μαμά μου οταν ειναι αυλίδα.. αφου θέλει... της αρέσει να νιωθει κάποιον δίπλα της και ειδικά να χώνει τγην μουσούδα της σε μασχάλες και στήθος...

dZJip3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.! Τι κάνετε μανούλες; Πώς τα περνάτε;

moyaxaxax 8α στρώσει μωρε θα βρει την ρυθμό της... υπάρχει και το άλλο άκρο να ξέρεις.. το παμφάγο παιδί (η πουκι συγκεκριμένα) που οτι και να της δώσω το θέλει διακαώς και περιμένει με το στόμα ανοιχτο... αλιμονο μου αν χάσω τον ρυθμό της κουταλιάς.. μπήγει τσιρίδες!

Mara σαν να περιγράφεις το μπέμπη μας. Έτσι και κάνω ότι του μαζεύω με το κουταλάκι αυτά που μένουν γύρω από το στόμα πατάει κάτι τσιρίδες... Άσε που όταν τελειώσει - ειδικά το γιαουρτάκι - κλαίει κ με κοιτάζει με ύφος "τι έγινε αυτό ήταν;; πού είναι το υπόλοιπο;;" :confused::confused::confused:. Να είναι καλά τα μωράκια μας κι ας κάνουν ότι θέλουν.

krEEp3.png

IjZep2.png

καλως την New!

κοριτσια εγώ και επισήμως εχω κανει την πουκι "κακομαθημενο" αλλά χεστηκα... κοιμάται μαζί μου οταν ειναι εδώ και με τη μαμά μου οταν ειναι αυλίδα.. αφου θέλει... της αρέσει να νιωθει κάποιον δίπλα της και ειδικά να χώνει τγην μουσούδα της σε μασχάλες και στήθος...

Αν ξαναδώ άλλη μια φορά ότι τα παιδιά που κοιμούντε με τους γονείς, που τα παίρνουν αγκαλιές κλπ γίνονται κακομαθημένα θα τσιρίξω... /ας διαβάσουν λίγο για το attachment parenting μπας και ξεστρβωθούν...Καλά κάνεις Μαράκι. Οχι θα κλαίει το παιδί μου και θα το αφηνώ κάτω να νοιώθω μόνο και εγκαταλελλημένο, ότι δεν ακούγεται η φωνή του και κανείς δεν το υπολογίζει...Τι λες μωρε (τα πήρα πάλι!!!)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

χαχαχαχαχα New! γράφω σχετικό άρθο για το περιοδικό αυτή τη στιγμή γιατι και εγώ τα έχω πάρει κράνα με τις αηδίες που ακουω./.. ζητω ο μπαρμπα Sears! που στην τελική δνε λέει τίποτα διαφορετικό απο το αυτονόητο: ειμαστε προγραμματισμένες να απαντάμε στις αναγκες του παιδιού μας..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...