Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αχ ρε μαρα με τις συμβουλές σου..παντα εχεις κατι να μας πεις...σε ευχαριστω...

μωρε το λυπαμαι το κουνελι..οπως και ολα τα ζωα αλλα τι να κανω;ψαχνω ιδεες...

εχει και ενα θεμα αλλεργιας η μικρη αρα δεν ειμαστε και για πολλες αλλαγες...σιγα σιγα...υπομονη ακομη εχω..αλλα εξαντλειται...:(

κατα τα αλλα μεγαλωνουμε ομορφα...δεν εχουμε δοντι..στεκομαστε ορθιες οταν ακουμπαμε καπου για αρκετη ωρα...καθομαστε πωπο και γενικα βαζουμε στο στομα μας οτιδηποτε πιανει το χερι μας...οτιδηποτε...:tongue:

αυτο το κουταλακι της νουκ απο τι υλικο ειναι αφου δεν ειναι σιλικονη;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσαλιδακι μου τι κάνεις.

Μετανοιωσα γιατι ενω ειχα φτασει σε 2 αντλήσεις την ημερα (πρωι - βράδυ) δεν ειχα την υπομονή να περιμενω αλλο (ειχα σιχτηρησει που λενε) και πηρα και το χαπι.

Εκανα λοιπον την τελευταια αντληση παρασκευή βράδυ και στο καπακι πηρα το χαπι.

Ξυπνησα το Σάββατο το πρωι με αρκετο πονο και πολυ πρησμενο στήθος περιπου απο τη μασχαλη έως το κοκκαλο του στερνου, και οσο περναγαν οι ωρες, πρηζομουν ολο και περισσοτερο και ποναγα τρομερα. Φοραγα και κατι σφικτο οπως μου ειχε πει ο γιατρος και απλα ΥΠΕΦΕΡΑ. Τα επιθεματα ειχαν γινει σαν παμπερς στο βαρος απο το γαλα που εβγαινε. Ο γιατρός δεν με αφηνε να κανω αντληση για να μην πηγαινω κοντρα στο χαπι, ουτε λιγο για να χαλαρωσω, και ολο το βραδυ την εβγαλα με καυτες κομπρεσες για να ηρεμησω απο τον πονο. Επισης δεν επρεπε να πινω σχεδον καθολου υγρα. Γκαγκανιασα.

Την κυριακή ημουν σαν Ζομπι στην κυριολεξια απο την αυπνια αλλα και τον πονο, και τη Δευτερα πια αρχισα λιγο να ηρεμω, αλλα ειχα πολλες σουβλιες και πετρωμενο στηθος με αποτελεσμα Τρίτη να παω στο Ελενα να με δουν οι μαιες απο την τραπεζα γαλακτος για να δουν αν ολα πανε καλα.

Εκει μου εξηγησαν οτι ολα πηγαιναν οπως επρεπε αφου ακολουθησα τη διαδικασια του χαπιου. Το στήθος μου ξεπετρωσε μετα απο 3-4 μερες (περιπου Πέμπτη) και φυσικά εξαφανιστηκε απο θεμα μεγεθους (ευτυχως εμεινε στο υψος του τουλαχιστον).

Αυτό που λεμε η εκδίκηση της φύσης το έχεις ακουσει? Ε νομιζω αυτο επαθα.

4Rnfp3.png

καλα...εμεινα διαβαζοντας σε σμουτσακι μου...απιστευτο ....

ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι θα παρω το χαπι μονο οταν η αντληση με το θηλαστρο δεν θα μου βγαζει πανω απο 30μλ και απο τα δυο στηθη γιατι αλλιως θα εχω θεμα...

παντως τρομερο αυτο που επαθες...δεν ξερω αν θα το αντεχα...ειναι πολυ εντονος πονος του στηθους που εχει γαλα και δεν το βγαζεις...τι να πω...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Φυσαλιδακι μου τι κάνεις.

Μετανοιωσα γιατι ενω ειχα φτασει σε 2 αντλήσεις την ημερα (πρωι - βράδυ) δεν ειχα την υπομονή να περιμενω αλλο (ειχα σιχτηρησει που λενε) και πηρα και το χαπι.

Εκανα λοιπον την τελευταια αντληση παρασκευή βράδυ και στο καπακι πηρα το χαπι.

Ξυπνησα το Σάββατο το πρωι με αρκετο πονο και πολυ πρησμενο στήθος περιπου απο τη μασχαλη έως το κοκκαλο του στερνου, και οσο περναγαν οι ωρες, πρηζομουν ολο και περισσοτερο και ποναγα τρομερα. Φοραγα και κατι σφικτο οπως μου ειχε πει ο γιατρος και απλα ΥΠΕΦΕΡΑ. Τα επιθεματα ειχαν γινει σαν παμπερς στο βαρος απο το γαλα που εβγαινε. Ο γιατρός δεν με αφηνε να κανω αντληση για να μην πηγαινω κοντρα στο χαπι, ουτε λιγο για να χαλαρωσω, και ολο το βραδυ την εβγαλα με καυτες κομπρεσες για να ηρεμησω απο τον πονο. Επισης δεν επρεπε να πινω σχεδον καθολου υγρα. Γκαγκανιασα.

Την κυριακή ημουν σαν Ζομπι στην κυριολεξια απο την αυπνια αλλα και τον πονο, και τη Δευτερα πια αρχισα λιγο να ηρεμω, αλλα ειχα πολλες σουβλιες και πετρωμενο στηθος με αποτελεσμα Τρίτη να παω στο Ελενα να με δουν οι μαιες απο την τραπεζα γαλακτος για να δουν αν ολα πανε καλα.

Εκει μου εξηγησαν οτι ολα πηγαιναν οπως επρεπε αφου ακολουθησα τη διαδικασια του χαπιου. Το στήθος μου ξεπετρωσε μετα απο 3-4 μερες (περιπου Πέμπτη) και φυσικά εξαφανιστηκε απο θεμα μεγεθους (ευτυχως εμεινε στο υψος του τουλαχιστον).

Αυτό που λεμε η εκδίκηση της φύσης το έχεις ακουσει? Ε νομιζω αυτο επαθα.

ντοιγκ!!!!!!!

dZJip3.png

φυσ μήπως την ενοχλεί το καρεκλάκι φαγητού και δεν το συμπαθεί με αποτέλεσμα να ξεσπάει στο φαγητό? δοκιμασες να την ταισεις στο μπαλκόνι; στο πάτωμα; στο κρεβάτι;ς πάνω στο πλυντήριο; ποτε δεν ξερεις με τι 8α σκαλώσουν τα μπεμπεδια... η πουκι ΜΟΛΙΣ τελειωσει το φαγητό της επαναστατει να φυγει απο το καρεκλάκι

dZJip3.png

σαν να με βλεπεις μαρα,στο σπιτι μου οταν ταιζω το μωρο...:D:Dτα εχω δοκιμασει ολα...καραγκιοζης γελωτοποιος εχω γινει,κωλοτουμπες κανω αλλα εκεινη τιποτα...

εχω καταληξει οτι δεν ειναι ετοιμη για στερεες..θελει το χρονο της..ετσι ηταν και η μεγαλη μου..κακοφαγα παιδια...πηραν απο τον αντρα μου...ετσι λεει η πεθερα μου οτι ηταν και αυτος...

tt1c3fef.aspx

moyaxaxax 8α στρώσει μωρε θα βρει την ρυθμό της... υπάρχει και το άλλο άκρο να ξέρεις.. το παμφάγο παιδί (η πουκι συγκεκριμένα) που οτι και να της δώσω το θέλει διακαώς και περιμένει με το στόμα ανοιχτο... αλιμονο μου αν χάσω τον ρυθμό της κουταλιάς.. μπήγει τσιρίδες!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μη μου τα λες αυτα ρε φιλεναδα...θα σκοτωνα για ενα τετοιο μωρο...να μην προλαβαινω τις κουταλιες...εδω ζητημα αν θα φαει η δικια μου 10 κουταλιες...σε 1 ωρα....

θα στρωσει ευχομαι γιατι κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο παιδι..αληθεια..ησυχη κοιμαται οοολο το βραδυ απο τις 9 μεχρι τις 7...και ολο γελαει...ενα κουκλι με μαγουλα ειναι...:D

tt1c3fef.aspx

οχι δεν ξεκινησα ακομη...το εχω στο προγραμμα...σημερα θα της δωσω πρωτη φορα φαριν λακτε...πες μου οτι ια πηδησει μεχρι το ταβανι απο τη χαρα της και θα το φαει ολο...πες το μου πλιζζζζζζζζζζζζζζζ

tt1c3fef.aspx

φαριν λακτέ?? μα αυτο ειναι καταπληκτικό! ειναι γλυκειά, εχει ωραία υφή, μυριζει τέλεια... εεεε του φουστη πλέον! εγώ νομίζω οτι αρχικά 8α την δοκιμάσει με περιέργεια κ μετά 8α ενθουσιαστεί.,.. ποσα κιλάκια ειναι το μπεμπε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...