Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

kallia μου , θελω και εγω να μου στειλεις για το φεις .Παγωτο οχι δεν πηρα απο το δωδωνη γιατι ενω ειχα αφησει στοιχεια δεν με επαιρναν τηλεφωνο.Ειχαν πολλες βαπτισεις και τους φοβηθηκα μην εχω απροοπτα .Ειμαι και αγχωδης.Ασε που ηταν και πανακριβοι.

Πηρα απο τα orange ειχε 4 γευσεις , και νερο μπουκαλι στην τιμη , δυο τραπεζακια με τεντουλα και δυο παιδια .Ηταν πολυ ωραια φαση και καλοκαιρινη .

εγω σταματησα τον θηλασμο φυσικα , οχι οτι ειχα το πολυ γαλα αλλα οταν το ενιωθα να γεμιζει εβγαζα για να μην πετρωνει .Μετα εβγαζα ανα δυο μερες για να μην πετρωσει , μετα το αφησα και μου σταματησε .Νομιζω ειναι καλυτερα χωρις χαπι .

Ροζ πας να μας καταστρεψεις??τι ωραι πραγματα φτιαχνεις βρε παιδι μου .

ξεκινας δουλεια αυτο τον μηνα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια ευχαριστώ πολύ.....

leta μου το νιώθω ΛΙΓΟ πρησμένο αλλά μετά από 2-3 ημέρες όχι συχνά...και εκεί βάζω το θήλαστρο αλλά πονάει και δεν το συμπαθώ!!! ωστόσο καπνίζω κανονικά τώρα και δεν υπάρχει περίπτωση να της ξαναδώσω!! απλά προσπαθώ να αποφύγω το χάπι....

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημέρα κορίτσια μου τι κάνουμε

εμείς είχαμε ένα όχι και τόσο καλό βράδυ πάλι αλλά μόλις ξυπνήσαμε και έτσι κάτι γίνεται

φαιρυ μου έχω έμπνευση τελευταία χιχιχι

δουλειά ξεκινάω 14 Φεβρουαρίου τον αλλο μήνα,ουφ πώς πέρασε ο καιρός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερααααααααααααααααα

εχω χαθει..ειμαι απαραδεκτη αλλα τρεχω...

εκοψα και την αδεια του εξαμηνου γιατι ειχαμε αρκετη δουλεια στο γραφειο και με χρειαζοντουσαν...αρα ξεκινησα δουλεια...:(:(:(κριμα, ειχα αδεια μεχρι τον απριλιο...:(:(

συναντηθηκατε μαθαινω...μακαρι να σς δω και εγω απο κοντα μια μερα..

πως πατε με τα μπεμπεκια σας;;;

σμουτσακι γιατι μετανιωσες που πηρες το χαπι;;

ειμαι και εγω σε φαση φυσικου αποθηλασμου λογω επιστροφης στο γραφειο αλλα ο γιατρος μου επιμενει να παρω το χαπι...εχει παρενεργειες;

βαπτιση θα κανουμε και εμεις 21 μαιου..θελω να εχω σαν θεμα αεροστατο..εχετε καμια ιδεα;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου Φυσαλιδα , ωραιο το αεροστατο , υπαρχουν μπουμπουνιερες αεροστατο τις εχεις δει ??

κατι εχω δει φερουλα αλλα αν εχεις λινκ ευκαιρο θα με βοηθουσες...

πως τα πας με την μικρουλα;;

εγω δινω μαχες για να την ταισω..δεν ειναι ακομη ετοιμη για το κουταλι...ετσι ηταν και η μεγαλη μου βεβαια και εχω εμπειρια...

tt1c3fef.aspx

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=429285956238&set=a.429285721238.227858.166280706238 Το εχω δει και σε γαλαζιο .

Τι κουταλακι εχεις ?μεταλλικο?

αυτες δεν τις ειχα δει..παρα πολυ ωραιες..ευχαριστω φερι μου!!ειναι απο μαγαζι;καλα θα μπω στο σαιτ τους να δω...

δεν της δινω με το μεταλλικο, εχω το αλλο της κικο με σιλικονη αλλα τιποτα ....σου λεω πολυ κλαμα...λες και την βασανιζω οταν τρωει...ειπα να της κοψω τις στερεες για κανα 3ημερο και να ξαναρχισω παλι μετα...μα να μην εχω βρει τιποτα που να της αρεσει...:(:(

θα αρχισουμε τωρα και ζυμαρικα μηπως και δουμε φως....θα της δωσω και κουνελι και κατσικι...μηπως το κοτοπουλο και το μοσχαρι δεν της αρεσουν..τι να πω;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

αυτες δεν τις ειχα δει..παρα πολυ ωραιες..ευχαριστω φερι μου!!ειναι απο μαγαζι;καλα θα μπω στο σαιτ τους να δω...

δεν της δινω με το μεταλλικο, εχω το αλλο της κικο με σιλικονη αλλα τιποτα ....σου λεω πολυ κλαμα...λες και την βασανιζω οταν τρωει...ειπα να της κοψω τις στερεες για κανα 3ημερο και να ξαναρχισω παλι μετα...μα να μην εχω βρει τιποτα που να της αρεσει...:(:(

θα αρχισουμε τωρα και ζυμαρικα μηπως και δουμε φως....θα της δωσω και κουνελι και κατσικι...μηπως το κοτοπουλο και το μοσχαρι δεν της αρεσουν..τι να πω;

γεια σου ορε φυσαλιδονι και καλως μας ήριες και πάλι! δοκίμασε τα παρακάτω μήπως και το καμάρι σου δεήσει να φάει

- κουταλάκι της Nuk βγαινει σε συσκευασία των 25 σε μπλέ χρωματάκι ειναι μη σιλικονούχο και της πουκι της αρέσει να το μασουλάει επίσης

- κατσικάκι και αρνάκι

- λιγο παρμεζάνα τριμένη στο φαγάκι για γεύση

- ελαιολαδο

- λεμονάκι

- μπρόκολο

- φασολάκια

- λιγότερο καρότι και περισσότερο κολοκύθι

και εμείς το μοσχάρι χεσμένο το έχουμε.. οσο γι το κουνελάκι.. δεν το λυπάσαι το δόλιο;

dZJip3.png

χα8ηκαμε ιντιντ κουκλάκι μ.... λιγο το ένα λιγο το άλλο..κλασικά.. ειχα κάτι ντράβαλα με την δουλειά αλλά τώρα όλα οκ προς το παρόν.. πάμε για φουντο οεο οεο εο! μουαχαχαχαχαχαχ

το μπεμπέ τι κάνει?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...