Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και χρόνια πολλά... Καλή χρόνια σας εύχομαι έστω και καθυστερημένα και να είστε πάντα όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας. Εχασα τη συνάντηση μας και λυπήθηκα πολύ γι'αυτό αλλά οι γιορτές δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα φέτος. Ο πεθερός μου είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν μέσα στο νοσοσκομείο όλες τις γιορτές οπότε αν και περάσαμε σχετικά καλά ήμασταν λίγο στο τρέξιμο. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Μεσα σε όλα αυτά μου χαλασε και το λαπιτόπι και δε μπορούθσα να επικλοινωνήσω καθόλου :(. Ελπίζω να κανονίσουμε κι άλλη συνάντηση για να έρθω κι εγώ!

Η μικρή έχει αρχίσει να γίνεται παιδάκι και συνέχει έχουμε και κάτι καινούργιο, όπως ότι κάθε βράδυ ξυπνάμε 5-6 φορές από τα δοντια μας...κι ακόμα δεν έχει βγει κανένα...Το λυπάμε το κακόμοιρο αλλά δε μπορώ να κάνω και πολλά εκτός από κανα μτεπονάκι πολύ αραια και που. Αρχίσαμε και το ρυζάλευρο αλλά μέχρι στιγμής έχουμε φάει μόνο 60-70 γρμ. Πάμε σιγά σιγά φαίνεται. Μου έχετε λείψει όλες πολύ. Θα προσπάθήσω να διαβάσω τα νέα σας αλλά μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο... Ελπίζω να είστε όλες καλά και να δώσεε πολλά φιλιά στα μπεμπονάκια σας...

Σας φιλώ γλυκά...:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια, έχω χαθεί τελευταία αλλά ο άντρας μου είχε άδεια και το ρίξαμε λίγο έξω.

Ο Αντωνέλος τελευταία είχε τρελό πρόγραμμα ύπνου μας είχε τρελάνει δυο μέρες τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Όσο για τα βαφτίσια για αγοράκια τα πράγματα είναι λίγο φτωχά και έτσι δεν έχεις τρέξιμο όσο αφορά το θέμα και το τι θα πάρεις. Λίγα πράγματα υπάρχουν και ξεμπερδεύεις. Εγώ δεν είχα θέμα, τα ρούχα του ήταν άσχετα με το στολισμό. Η λαμπάδα και τα διάφορα είχαν αυτοκινητάκια και τα ρούχα του ήταν μπλέ σκούρα. Οι μπομπονιέρες ήταν κουμπαράδες αυτοκίνητο και τέλος.

Σημασία έχει ότι το ευχαριστήθηκα γιατί όλα πήγαν καλά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπερουδια....

χμμμμμ...για βαφτίσια λέτε ακόμα ε; εμείς τελικά Ιούνιο, σας το'πα; αλλά λέω να πάω σε διοργανωτές(είχε κάνει γαμοβαφτίσια η αδερφή μου εκεί με καλές τιμές....κυρίως για αυτό πάω,γιατί οι Πατρινιοί άν πάς ασχέτου σου πιάνουν τον πωπό στις τιμές...καλά οχι οτι δεν θα μου πάρουν και προμήθεια αυτοί, αλλά θα δούμε)...μου αρέσει γιατί έχουν πολύ ωραίες ιδέες..όχι οτι βαριέμαι να ψάξω μόνη μου, αλλά έτρεξα για τον γάμο μου μόνη μου(ο πάστας δούλευε 28 ώρες το 24ωρο) και τώρα επειδή θα μπορέσω και χρηματικά(γιατί στον γάμο μας σκατα...άν και περάσαμε όμορφα:-P:razz::-P) θα κάνω τα πάντα στο παιδί...θα βγάλω το αχτι μου!

Αυτά.....καλά όμως, οτι για τα αγοράκια είναι λίγες οι επιλογές συμφωνώ...δεν πειράζει μωρε! Ζουζουνιά να υπάρχει και Δόξα τω Θεώ!:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπερα κοριτσακια, τι κανετε?

Βαφτισια ε? Ωραια πράγματα. Εγω εχω να ομολογησω, οτι και στο γαμο μας, και στη βαφτιση ολα τα εκανα τελευταια στιγμή. Μονο τις ημερομηνιες εκλεινα αρκετα νωρις. Στο γαμο ασχοληθήκαμε 2 μήνες πριν και στη βάφτιση ένα μηνα και μαλιστα εν μεσω ανακαινισης σπιτιού.

Παρολα αυτα, επειδη ειμαστε και του λιτου, μια χαρα ηταν ολα (για τα δικα μας γουστα τουλαχιστον). Βεβαια πολλες φορες, νομιζω οτι το λιτο "κερδιζει" μπροστα στο υπερβολικο οσο καλογουστο και να ειναι. Ισως παλι το πιστευω γιατι ειναι τα γουστα μου τέτοια. Τι να πω... Το θεμα ειναι οτι και να κανουμε να αρεσει πρωτα σε μας και να τα ευχαριστιομαστε.

Περιττο βεβαια να σας πω οτι στη βαφτιση ειχα αρκετο αγχος (παρολο που δεν ειμαι τετοιος τύπος) γιατι ειχα εννοια το μωρο. Μην ταλαιπωρηθεί, μην κλάψει πολύ, μην δεν καθεται να το ντύσω κλπ... αλλα ευτυχως η μικρή μου ήταν σουπερ. Οποτε ολα πηγαν τελεια.

Θεμα βάφτισης δεν ειχαμε, οι μπομπονιερες για τους μεγαλους ηταν φορεματακια σε κρεμαστρες, και για τα παιδια παιδικα πορτοφολακια "forever friends" για τα κοριτσακια και "Ben10" που ελεγε και η μαρα πριν για τα αγορακια.

Τα βαφτιστκα δεν τα ειχα δει καν, τα ειδα τη μερα της βαφτισης, δεν ειχα ασχοληθει καθολου, τα εκαναν ολα οι νονοι. Επίσης ηταν πολυ του γουστου μου, καθως ειχα δωσει σαφείς οδηγίες στη νονα, οτι δεν με νοιαζουν μαρκες, χρωματα, σχεδια, το μονο που ηθελα ήταν να αποφυγουμε τους ταφταδες και τα φουρο. Και πηραν ενα ωραιο λινο φορεματακι σουπερ. Ενα απλό λευκό κουτι που ειχε ραμμενο με ροζ γραμματα το ονομά της, μια απλή και μικρή λαμπαδίτσα και τελος.

Επισης δεν καναμε τραπεζι (η βαφτιση ηταν το μεσημερι), αλλα ενα παρτυ το βραδυ στο κήπο μας μονο για φιλους - και ελαχιστους συγγενεις στην ηλικια μας.

Στην εκκλησια ειχα πολυ ωραιο γλυκο (κατα γενική ομολογια) και πολλα ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια για τα παιδακια.

Ολα αυτα τα λεω για τα κοριτσια που ειναι καινουργια στην παρεα μας. Με τις περισσοτερες παλιες κοπελες τα εχουμε συζητησει διεξοδικά.

4Rnfp3.png

ουφφφφ σημερα επλενα το καροτσι , εκανα δεκα ωρες να το αποσυρναμολογησω και να το πλυνω , να δω αν θα μπορεσω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση .

Μου βρομουσε , προφανως η πεθερα μου την αφηνε χωρις παμπερς στο καροτσι για να μην συγκαιγεται και αυτο ποτισε και μου βρομουσε παρα πολυ .Δεν ηταν και ευκολο παντως . Ελπιζω να στεγνωσει γρηγορα γιατι γιοκ οι βολτες χωρις αυτο , η μπεμπα με μαρσιπο μου βγαζει την μεση .

Στην βαπτιση εγω ειχα βαλει παγωτο και το τιμησαν ολοι , ειχα και τα καλυτερα σχολια γι αυτο .Οσες κανετε βαπτισια καλοκαιρι ειναι πολυ ωραια ιδεα και για μικρους και για μεγαλους .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Smouts... και μενα απλα μου αρεσουν...αλλα θα ηθελα να εχω ενα θεμα για να συντονιστω!!!!

σκεφτηκα λοιπον σαν θεμα τα σταχυα!!! ειναι και εποχη του θερου ο ιουλιος (που θα γινει το γεγονος!) οποτε αντι για λουλουδια ματσακια απο σταχια!

θα εχω στα τραπεζια και καποιο υφασμα χρωματος σταχυ...

νυφικο και μπεμπα επιβαλεται να ειναι απλα γιατι θα ειμαστε σε εξωκλησι... οποτε δεν θα εχω στολισμο εκκλησιας καθως τα πευκα ειναι αρκετα..το πολυ πολυ να βαλω φαναρακια μεγαλα με κερια...

μπομπονιερες απλες ..ασπροτουλι με κορδελα σε χρωμα σταχυ...ιδιες για ολους... για τα παιδακια θα εχω μια μεγαλη γυαλα με παιχνιδογλυκακια....γλυκο μια και καλη την τουρτα...

προσκλητηρια τωρα.... να τα φτιαξω μονη μου χλωμο! οποτε θα τα φτιαξω εξω... μια απλη καρτα με ενα σταχυ κατω δεξια απο τη μια για να γραψω τα του γαμου... και απο την αλλη πλευρα ίσως ενα ξωτικο ή μια νεραιδα..κατω δεξια παντα.. για να γραψω τα της βαφτισης...

νομιζω οτι ειναι οκ... καμμια ιδεα για να προσθεσετε???

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Μετά από 9 !!!! ώρες ταξίδι επιστρέψαμε και πάλι στο σπιτάκι μας! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας, ελπίζω να είστε και εσείς και τα μπεμπόνια σας όλες καλά.

Χίλια συγνώμη που δεν κατάφερα να είμαι στην συνάντηση, αλλά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ για να καταφέρω εκείνη την ώρα να βρίσκομαι στο Μαρούσι.

Κατάφερα όμως τελευταία στιγμή να γνωρίσω το Smoutsaki, η οποία είναι από τις πιο όμορφες και γλυκές κοπέλες που έχω γνωρίσει, πραγματικά, και την ευχαριστώ πολύ πολύ που κατάφερε έστω και τελευταία στιγμή να βρεθούμε. Το πρόγραμμα μου ήτανε πολύ κουραστηκό, μια και είχαμε να κατέβουμε καιρό και να δούμε πολλά άτομα ταυτόχρονα και με την μικρή! Σας υπόσχομαι πάντως την επόμενη φορά

(που θα είναι πολύ σύντομα)να είμαι πιο συνεπής στα ραντεβού μου.

Smoutsaki μου είσαι μια κούκλα! Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και συγνώμη που δεν καταφέραμε να τα πούμε πιο ειδιαίτερα!!!

Nefeli καλη χρονια .

Κριμα που δεν μπορεσαμε να σε γνωρισουμε , ελπιζω να τα καταφερουμε καποια αλλη φορα .

Που εμενες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια.....τι κανετε????

jo-jo ωραια η ιδεα με τα σταχυα ...:P!!!και μενα μ΄αρεσει να εχει θεμα το γεγονος...ειτε βαφτισια ειτε γαμος!!!

και γω στο γαμο μου ειχα θεμα τα φουξια τριανταφυλλα ....με φουξια τουλι!!!

χρυσο προκλητηριο με χρυση μπομπονιερα....και απανω χρυσο τρανταφυλλο.....με φουξια ροδοπεταλα!!

τωρα στο μικρο μου δεν ξερω ακομη τιποτα ,δεν εχω αποφασισει...εχω δει σε προσκλητηρια κατι κορωνα σε γαλαζιο χρωμα και το ιδιο και μπομπονιερα....και το ιδιο γλυκακια με ασπρο γλασο και κορωνα πανω!!

fairaki παγωτακι θα εχουμε και μεις....απο που το πηρες???απο ΔΩΔΩΝΗ ???ειχες παγωτατζη με καπελακι και οχημα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ναι κοριτσαλκι μου το πηρα!!!!! η φωτο απο το γαμο ειναι ε???? κουκλα!!!!!!!!!!!!

καλημέρα...όχι η φωτο είναι σε στούντιο για να φτιάξουμε τα προσκλητήρια....είχαν θέμα φωτο δικές μας...για να μην πεταχτούν...δική μου ιδέα!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Kallia κι εγω θελω να γινουμε φιλες στο facebook.

Μαρια μου κι εγω χαρηκα πολύ που σε γνωρισα , κι εσυ εισαι πολυ γλυκια, και το μωρουδελι σας κουκλακι.

Δυστηχως το Ιλιανακι ειχε πυρετο και την κυριακή και ετσι δεν σουλατσαραμε καθολου παρεα, αλλα τουλαχιστον σημερα δεν ειχε που ξυπνησε. Μακαρι να περασε.

Κριμα που δεν την γνωρισες γιατι νομιζω οτι της εχεις αδυναμια κι ας μην την εχεις δει ποτε απο κοντα.

4Rnfp3.png

καλημέρα σε όλες σας....και καλή εβδομάδα...

να ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι?? Ήμουν σε φάση να κόψω τον θηλασμό και εκεί που περίπου μια εβδομάδα και παραπάνω της έδινα 2 γεύματα την ημερα με το ζόρι γιατί ήταν λίγο, μετά για 2-3 ημέρες 1 φορά και τώρα σταμάτησα μόνη μου…αλλά δεν θέλω να πάρω χάπι…λέτε να συμβεί κάτι?? Πάντως για 3 ημέρες που δεν έδωσα καθόλου έβγαλα με δυσκολία 60μλ περίπου και όχι γιατί ήταν ιδιαίτερα πρησμένο αλλά γιατί είχα ελάχιστο πόνο….λέτε να υπάρξει πρόβλημα??

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Καλημέρα

Μαλλιά δεν νομιζω να υπάρξει πρόβλημα....

Νιώθεις το στήθος σου πρησμενο????έχει κάνει πετρώματα???αν το αισθάνεσαι καπωςνα το βγαζεις με το θηλαστρο.....απο οτι καταλαβα έκανες σταδιακό απογαλακτισμο οπότε δεν νομιζω έχεις πρόβλημα...όσο μπορείς να αποδείξεις τα χαπια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλλια μου θεωρω πως δεν θα εχεις προβλημα με το φυσικο αποθηλασμο. αλλα εγω θα σου προτεινα να μην βγαζεις γαλα οσο μπορεις, για να μην δεχεται εντολη ο εγκεφαλος οτι πρεπει να παραγει γαλα και συνεχιζεις να εχεις παραγωγή.

Εγω πηρα χαπι, οταν σταματησα και μετανοιωσα την ωρα και τη στιγμη που το εκανα.

Νομιζω καλα πας.

4Rnfp3.png

καλημέρα σε όλες σας....και καλή εβδομάδα...

να ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι?? Ήμουν σε φάση να κόψω τον θηλασμό και εκεί που περίπου μια εβδομάδα και παραπάνω της έδινα 2 γεύματα την ημερα με το ζόρι γιατί ήταν λίγο, μετά για 2-3 ημέρες 1 φορά και τώρα σταμάτησα μόνη μου…αλλά δεν θέλω να πάρω χάπι…λέτε να συμβεί κάτι?? Πάντως για 3 ημέρες που δεν έδωσα καθόλου έβγαλα με δυσκολία 60μλ περίπου και όχι γιατί ήταν ιδιαίτερα πρησμένο αλλά γιατί είχα ελάχιστο πόνο….λέτε να υπάρξει πρόβλημα??

Καλημέρα Κάλλια μου. Νομίζω ότι δε θα έχεις πρόβλημα και πιστεύω καλύτερα να μην πάρεις το χάπι. Αν δεις ότι πρήζεται το στήθος σου ή ότι πονάει καλύτερα να βγάλεις με θήλαστρο ώστε να σταματήσει φυσικά από μόνο του το στήθος να παράγει. 1-2 φορές τη μια μέρα, 1 την επόμενη, 1 μετά από 2 μέρες κλπ.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...