Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια , βαπτισης βλεπω και γαμους , οτι θελετε εδω , επειδη καθομουν σπιτι στην βαπτιση το ειχα ψαξει και μ αρεσε πολυ η ολη διαδικασια , αμα μπορω να σας βοηθησω , χαρα μου.

Παντως το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε ειναι να βρειτε το 'θεμα' απο κει ξεκινανε ολα . ειχα την ελια σαν θεμα...αλλα μου το κλεψανε...:-(τωρα σκεφτομαι τους ηλιους... βασικα ο γαμος θα γινει σε εξωκλησι οποτε θελω κατι λιτο για να ταιριαζει με τον χωρο...

Σημερα δεν κοιμηθηκα καθολου καλα , η μικρη παρολο που κοιμηθηκε εγω ειχα εναν τρομερο πονοκεφαλο , εχθες τα πηρα και με τις θειες μου και ισως αυτη η ενταση μου βγηκε ετσι .

Καλο σκ να εχουμε .

Τι σου κανανε οι θειες΄????? πες μου να σου συμπαρασταθω!!!:-P:razz:

απο το μεσημερι προσπαθω να το κανω αυτο το post!!!xaxaxa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια , βαπτισης βλεπω και γαμους , οτι θελετε εδω , επειδη καθομουν σπιτι στην βαπτιση το ειχα ψαξει και μ αρεσε πολυ η ολη διαδικασια , αμα μπορω να σας βοηθησω , χαρα μου.

Παντως το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε ειναι να βρειτε το 'θεμα' απο κει ξεκινανε ολα .

Σημερα δεν κοιμηθηκα καθολου καλα , η μικρη παρολο που κοιμηθηκε εγω ειχα εναν τρομερο πονοκεφαλο , εχθες τα πηρα και με τις θειες μου και ισως αυτη η ενταση μου βγηκε ετσι .

Καλο σκ να εχουμε .

καλε εγω δεν εχω ιδεα ουτε φαντασια για να βρω θεμα...για βοηθηστε με σας παρακαλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

βασικα κι εγω χωρις θεμα στην βαφτιση...τα θελω απλα και λιτα ολα!!Εμεις θα κανουμε και τραπεζι μετα 100-150 ατομα μαξιμουμ!!

Τις μπομπο θα τις φτιαξω μονη μου και θα ειναι κοινες για ολους...δεν θα εχω πολλα παιδακια-κι επισης δεν θα τις εχω στην εκκλησια αλλα στο πιατο του καθενος στο τραπεζι.

Γλυκο μια και καλη την τουρτα μετα το φαγητο.

και στολισμο στ τραπεζι...μπαλονια και λουλουδια.

Στην εκκλησια τιποτε γιατι δεν επιτρεπουν.

Βασικα δεν με απασχολει κιολας γιατι ο φυσικος χωρος και στην εκκλησια αλλα και στο μαγαζι ειναι οαλ τα λεφτα..

ολα αυτα ειναι υπεραρκετα!!!

ελα Φαιρυ..πες..τι εκαναν οι θειες και σε νευριασαν???

καλε εγω δεν εχω ιδεα ουτε φαντασια για να βρω θεμα...για βοηθηστε με σας παρακαλω...

λοιπον...για βαφτιση αγοριου...πρεπει να βρουμε κατι ωραιο!!!! μου ερχεται στο μυαλο κατι με ναυτικο...ξερεις θαλασσι χρωμα και συναφη... αλλα μαλλον θα ειναι χιλιοφορεμενο... μπορεις να βαλεις ηρωα παραμυθιου!!! ας πουμε τον μολυβενιο στρατιωτη ή κατι τετοιο!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια .....

αχ ναι εμεις με τα αγορακια νομιζω οτι εχουμε λιγο μεγαλητερο προβλημα στο ΘΕΜΑ!!!

Και γω ναυτικοειδη ειχα σκεφτει αλλα πολυ φορεμενο οντως!!!

κατι αλλο???πρεπει λιγο να οργανωθουμε.....πρεπει να πεσουν ιδεες στο τοπικ χιχιχιχι!!!

fairy τι σου καναν παιδι μου οι θειες?????????????:shock::rolleyes:

και γω Marsolanaki μου απλα και λυτα τα θελω αλλα .....αυτο δεν σημαινει παντα και φθηνο:rolleyes:!!!

τραπεζι μοναχα σε γονεις κουμπαρους και φιλους!!!συγγενεις μακριαααααααααααα....αρκετα τους καναμε στον αραββωνα και στον γαμο μας!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

φευγω παλι γιατι αρχισε την γκρινια για μπανιο και νανι!!!

τι κακο ειναι αυτο βρε κοριτσια με το ξυπνημα στα καλα καθουμενα....στις 4 το πρωι????????????????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

iA8hp3.pngWtKrp3.png

jo jo ποιος σου κλεψε το θεμα γνωστος??

Παντως οι ηλιοι (υποθετω για τα λουλουδια λες) ειναι υπεροχοι και καλοκαιρι .Μπορεις να κανεις τετοιον στολισμο και στην μικρη να της βαλεις ενα στεφανακι με μικρους ηλιους σαν μαργαριτες .Θα ειναι τελειο .

Για μπουμπουνιερες μπορεις να βαλεις κατι απλο για τους μεγαλους εφοσον θα ειναι γαμος και κατι πιο παιδικο για τα παιδια .Θα μ αρεσε ενα μικρο στεφανακι με αποξηραμενα λουλουδια με κορδελιτσες που να κρεμονται για μπουμπουνιερα.Πολυ καλοκαιρινο και ωραιο !!!

Βανιλιτσα το ναυτικοειδες ειναι πολυ ωραιο , βασικα ο πειρατης και η πειρατινα ειναι πιο πολυ .

Μπορεις να εχεις θεμα μονο τα θαλασσινα αλλα οχι τα συνηθισμενα .Πχ για μπουμπουνιερα να βρεις ενα πηλινο βαρκακι σε αποχρωσεις γαλαζιες -λευκες και στο πανι-χαρτι να βαλεις το ονομα του μπεμπη .Και ο στολισμος σου να ειναι απλα γιαλες με αμμο με κερια και μικρα κοχυλακια ..ριξε και λιγο αμμο στα τραπεζια .Απλο και λιτο;)

Μ αρεσει πολυ αυτο το θεμα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

και γω Marsolanaki μου απλα και λυτα τα θελω αλλα .....αυτο δεν σημαινει παντα και φθηνο:rolleyes:!!!

!

ααα...σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα Vanilitsa!!!

την μπομπονιερα που θελω να φτιαξω---αν μου την εφτιαχνε μαγαζι θα κοστιζε πανω απο 3 ευρω.Τωρα υπολογιζω γυρω στο 1.5 το πολυ.

Εμεις δυστυχως δεν μπορουμε να κοψουμε ατομα...Απλα ειμαι σιγουρη οτι τελικα δεν θα ερθουν ολοι,οποτε θα ειναι πιο μετρημενα ολα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα...βλεπω επεσα πανω στο θεμα κι εμεις αρχισαμε τις ετοιμασιες για τη βαπτιση,αφου πλεον εχουν μεινει λιγοτερο απο 2 μηνες,χθες κλεισαμε μπομπονιερες (ιδιες για μικρους και μεγαλους)..τα οποια ειναι διαφορα καρδακια πολυχρωμα και προσκλητηρια (μπουκαλακι με πετρουλες γαλαζιες μεσα και κορδελιτσες γαλαζιο-λαχανι)

στολισμο δεν θα κανουμε αφου το τραπεζι θα γινει στο καφενειο της γιαγιας του καλου μου...

και γλυκο θα φτιαξει μαλλον η πεθερα μου ροδακινα ετσι λεγεται,ειναι κατι γλυκακια με σοκολατα μεσα(στυλ περιπου τουφακια) και λεω να κανω κι εγω 2 μεγαλα ταψια ραβανι(αυτο δεν ειναι σιγουρο ακομα)...

κοσμο λεμε οτι θα εχουμε γυρω στα 80-100 ατομα...

76IGp3.png

geiaaaaaaaaaaaaaaaa sas Κοθκλες!!!!

η πουκι επέστεψε στην εδρα της. πηρα τηλ τη μαμα μου τώρα το πρωι να ρωτησω μηπως ειχε καμια ανησυχια η μικρη κλπ κλπ... η πουκι μας εχει χεσμενους..κοιμηθηκε ροχαλιζοντας και ουδεμια ανησυχια εχει για το που ειναι η μανα της.. νομιζω οτι εχει ψυλιαστει το όλο θεμα..ξερει οτι λειπουμε αλλα επειδη ξερει οτι γυριζουμε ξανα δεν την ενοχλει τιποτα... ευπρσαρμοστο το παιδάκι μου!

μιλάτε για βαφτίσια ε; εγώ εχω αρχισει την έρευνα απο..περσι! μουαχαχαχα ! θα βαφτισουμε αυλιδα σε ξωκλήσι το οποιο εντελώς δωρεάν παραχωρεί και εναν τρελό χώρο απέξω 5 στρεματα για δεξιώσεις κλπ... το catering που βρήκα ειναι αξιοπρεπέστατο με 29 ευρώ το άτομο και ολα κομπλέ, ο ντιτζεισ 8α μου ερ8ει τζαμπα απλα 8α του νοικιάσω τον εξοπλισμό και τώρα ειμαι σε αλλεπαληλα μαιλ για τις μπομπο... θα εχω πολλά παιδάκια οποτε σκέφτηκα το εξής

για τα κοριτσάκια: κουτάκι χάρτινο σαν αυτά που βαζουν το κινέζικο φαγητό με την πουκα πάνω τυπωμένη και μέσα διάφορα πουκοειδή, τσαντακι πουκα, μολύβια πουκα και τετράδιο για ζωγραφίες πουκα. στα αγοράκια το ίδιο αλλά με θέμα τον Ben 10. Οσες βαφτίζουν αγοράκια τον Ben 10 τον ψηφίζω καθότι τρελένονται τα παιδάκια, ειναι ΠΟΛΥ ευκολο να βρείτε διάφορα καλούδια με τον τυπο (το τζαμπο βρωμάει απο προιοντα Ben 10 Και πάμφθηνα) ενώ άλλο ωραίο θέμα για αγοράκια ειναι το Cars.

τώρα μπομπο ενηλίκων θα πάρω απο το elxis έχει κάτι ωραίες κρυσταλινες πιπίλες. ξέρω εχουν ακουστει πολλά στο φορουμ για τον τυπο αλλά εγώ έκανα τις μπομπο του γάμου μου εκει και δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ θεμα με την παραλαβή.. μάλλον μου εκατσε καλη μουαχαχαχαχ

α επισης θα παντρευτώ με θρησκευτικό κιόλας. Μια μέρα πρίν μονο με τους ογνείς παρόντες (α ρε μανα με τα ταματα σου) οποτςε δεν χρειαζομαι τπτ. Νυφικό έχω απο τον πολιτικό, μπομπο είχα δώσει τότε, στολισμό δεν θέλω, οσο για τις καραφες και τα συναφή τα έχω απο δώρο γάμου (καραφα lalique με ασορτι ποτήρια) ε εναν δισκο επαργυρο θα βρώ για τα κουφέτα σιγά το θέμα. ο ηλιας θα βαλει τζην λέει βαριεται να ξανντυνεται γαμπρός μουαχαχαχα τρέλα τρέλα!

οσο για στολισμό για την βάφτιση εχω παραγγείλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πουκομπαλόνια, μια φιλη που κανει παιδικη απασχοληση θα ραψει κοστουμι πουκα, και απο λελουδα θα έχουμε katak;okkina τριαντάφυλλα και τα τραπεζια 8α ειναι ντυμενα λευκα με κόκκινα ρανερ και καλαθάκια με κοκινα λελουδα... ε αυτα καλα ειναι

dZJip3.png

καλημερουδιαααα!!

Μαρα μου...οχι απλως αυτα...τελεια θα ειναι η πουκοβαφτιση...τελεια!!!

αντε με το καλο κι εσεις!!!

Η μικρη εφαγε μια μπανανα για φρουτακι και σε λιγο την κανουμε για πεθερουλα για μαμ...ειναι και στις μαυρες της,εφυγε ο κουνιαδος μου για Δανια και θα γυρισει τον Ιουνιο και ολο στεναχωρημενη ειναι...εεε,να της κανουμε και παρεα της καψερης(ασχετο αν εγω δεν συμφωνω με τετοιο αγχος και τετοιο μοιρολοι..τεσπα,ο καθεις οπως αισθανεται και εκφραζεται)

Ευτυχως εχει ηλιο,οποτε καροτσαδα...

lol marsy νταξ ειναι δυσκολο..σκεψου πως εμενα η αδερφη μου ειναι..μεταναστρια στην ισπανία και ειλικρινά αν δεν υπηρχε η πουκι 8α έπεφτε στην μιζεροκατάθλιψη.. να σε δώ μαρι σε 20 χρονια που 8α σ πει η μικρη οτι μανα φυεγω πάω σουηδία να βρώ την τυχη μου πώς θα κάνεις

dZJip3.png

Μαρα ωραια ακουγεται η βαπτιση αλλα να σε ρωτησω γιατι καθως λιγον οτι ασχετη η πουκι ειναι αυτη στην φωτο σου ? ειναι κινεζικο παιχνιδι .Καλα ειμαι παντελως ασχετη .

Εγω κοριτσια σημερα βαριεμαι παρα πολυ ο αντρας μου δουλευει , και οπως παντα η κυριακη μας ειναι λιγο βαρετη , καθομαι μεσα με την μικρη , λεω να την παω βολτα αλλα που να παω κυριακατικο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...