Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλες!!!!!!!!!Να χαίρεστε τα μωράκια σας!!

Κι εγώ δεν τα κατάφερα να πάω στη συνάντηση γιατί ήμασταν καλεσμένοι στους κουμπάρους μας που θα μας βαφτίσουν και την μπέμπα!!!

Αχ πείτε μας πώς περάσατε!!!!!!!!!!

Δήμητρά μου, περαστικά στο μπουμπούκι σου!!!!

Πάντως τις τελευταίες μέρες κι εμένα είναι ανήσυχη τα βράδια. Πιστεύω ότι το περάσαμε το άλμα ανάπτυξης, αλλά μας τρώνε τα ούλα μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω ευακι μου.μεχρι στιγμης δεν εκανε εμετο και εκανε μονο μια φορα διαροια πριν παμε στο γιατρο.ελπιζω να μη το περασει βαρια...

η δικια σου προφανως βγαζει δοντια.ειναι κ στην ηλικια που τα βγαζουν...

Holy Diver

καλησπερα ....τι νεα???

τι κανουν τα βλασταρια σας???

εμεις ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε ημερομηνια βαφτισης 7 ΜΑΙΟΥ !!!!!!!!!!!!θα την κανουμε πρωι κατα τις 11 με 12!!!!

παει και αυτο ...τωρα τρεχατε ποδαρακια μου για μπουμπουνιερες και ολα τα αλλα!!!πειτε καμια ιδεα βρε κοριτσια......θα ανοιξω θεμα βαπτιση μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχουμε και τρια δοντακια πλεον ....2 κατω και 1 πανω χιχιχιχι!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

να σαι καλα Δημητρουλα μου.....θελω να μου φυγει και αυτο το αγχος...οσο να ναι η πρωτη φορα για ολα ειναι ......καπως!!!

εχεις και χαρα και αγωνια και αγχος αν το μωρακι κλαψει πολυ...αν ολα θα ειναι καλα κτλ.....ξερεις!!!

περαστικα στα παιδακια σου....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

σευχαριστω βανιλακι μου

οσο πιο μικρα τα βαφτισεις τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχουν μη κλαψουν.ειναι κ αναλογα το μωρο φυσικα.ο γιος μου που βαφτηστικε 7 μηνων δεν εκλαψε καθολου.κιχ δεν εβγαλε.η ραφαελα ηταν 11 μηνων κ εκανε εμετο αβερτα απο το κλαμα.

Holy Diver

καλημερα!!!!

Δημητρα ειναι καλύτερα το μικρακι???? περαστικα να ειναι ρε...

Βάφτιση ακούω vanilitsa!Αντε με χαρα να τα κανεις ολα οπως τα θες!!!! εγω κοριτσια , πρεπει να ετοιμασω γαμο - βαφτιση! και νομιζω οτι το εχω αργησει παρα πολυ ηδη και δεν θα βρισκω τιποτα της προκοπης..... πρεπει να οργανωσω μαμα να τρεξει να βρει εκκλησιες και μαγαζια (καθως ο γαμος θα γινει στην καρδιτσα....) και πρεπει να οργανωσω και την κουμπαρα για νυφικα και λοιπες λεπτομερειες!

πριν μαθω οτι ειμαι αγκυος τα ειχα ετοιμα ολα... εκκλησιες, μαγαζι για το τραπεζι, ετοιμαζομουν να δωσω και προκαταβολες!!! αλλα τελικα.... και παλι καλα ..γιατι ειχα κλεισει για 31/7 και γεννησα 10/8!!

Ευη... κι εμενα ετσι κανει η μικρη.. καποια βραδια κοιμαται σερι και αλλα ξυπναει συνεχεια.... υπομονη! θα μεγαλωσουν και θα στρωσουν !!!!

Στη συναντηση ηταν ωραια!! αν και εγω γνωριζα ελαχιστα τα κοριτσια....αλλα χαρηκα παρα πολυ που τις γνωρισα απο κοντα!!! περιμενω να ξανακανονιστει κατι για να σας γνωρισω και τις υπολοιπες!!!!

Καλημέρα κορίτσια

Δήμητρα περαστικά στα παιδάκια σου και ιδιαίτερα στην μικρή...ελπίζω να το περάσει ομαλά....

Βανιλλιτσα και εμείς κλείσαμε βάφτιση στις 01/05 αλλα θα ξεκινήσω ναψαχνωτον Μάρτιο τι χρειάζεται....θα κανετε και τραπέζι εσείς????εγω το σκέφτομαι....

Jo Jo θα έχεις λίγο τρέξιμο αλλα με ένα σμπάρο στο τρυγόνια σωστά???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Jo Jo θα έχεις λίγο τρέξιμο αλλα με ένα σμπάρο στο τρυγόνια σωστά???

δεν ξερω ρε λετα πως θα ειναι... φανταζομαι οτι δεν θα περασω και πολυ καλα ομως.... θα ειμαι αναμεσα σε τουλια..μυξες...κουφετα...και κλαματα...

Μην το σκέφτεσαι έτσι...

Η κούνιαδα μου παντρεύτηκε με γαμοβαφτιση μια χαρα πέρασε

Έγινε ο θρησκευτικός μετά έγινε η βάφτιση και οταν τελείωσαν τα μυστηρια την μικρή την ανέλαβαν οι παππούδες στο γλέντι και τα παιδιά διασκέδασαν μια χαρα.....

Το ίδιο τρέξιμο έκανε και ούτε άγχος ούτε τίποτα....

Ποτέ σκέφτεσαι να οτο κανείς????ποσών μηνών θα είναι το μικρο????η ανιψιά μου ήταν 10 μηνων

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??? χρόνια πολλά και καλή χρονιά...χάθηκα πάλι λόγω ιντερνετ....

βλέπω μιλάτε για βάπτιση...με το καλό να έρθει η ώρα και θα πάνε όλα καλά!!! εμείς δεν το συζητάμε ακόμα λόγω πένθους της πεθεράς….

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Kαλημερα κοριτσια , βαπτισης βλεπω και γαμους , οτι θελετε εδω , επειδη καθομουν σπιτι στην βαπτιση το ειχα ψαξει και μ αρεσε πολυ η ολη διαδικασια , αμα μπορω να σας βοηθησω , χαρα μου.

Παντως το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε ειναι να βρειτε το 'θεμα' απο κει ξεκινανε ολα .

Σημερα δεν κοιμηθηκα καθολου καλα , η μικρη παρολο που κοιμηθηκε εγω ειχα εναν τρομερο πονοκεφαλο , εχθες τα πηρα και με τις θειες μου και ισως αυτη η ενταση μου βγηκε ετσι .

Καλο σκ να εχουμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μην το σκέφτεσαι έτσι...

Η κούνιαδα μου παντρεύτηκε με γαμοβαφτιση μια χαρα πέρασε

Έγινε ο θρησκευτικός μετά έγινε η βάφτιση και οταν τελείωσαν τα μυστηρια την μικρή την ανέλαβαν οι παππούδες στο γλέντι και τα παιδιά διασκέδασαν μια χαρα.....

Το ίδιο τρέξιμο έκανε και ούτε άγχος ούτε τίποτα....

Ποτέ σκέφτεσαι να οτο κανείς????ποσών μηνών θα είναι το μικρο????η ανιψιά μου ήταν 10 μηνων

για τον αυγουστο λεω... 1 ετους θα ειναι η μπεμπα... μακαρι να ειναι ετσι ευκολο!!! χαχα

Γεια σαααααααααααααας

Καλα, περιττό να σας πώ οτι στην δουλειά ΣΚΑΤΑ(με το συμπάθειο)μου έχουν βγάλει το λάδι και χέστε με....

Κατα τα άλλα ο γουργούρης καλά εκεί με τον πάστα αγκαλιά όλη μέρα την έχουν βρει οι 2 τους....αυτό το μήνα ξεκινάμε και το φαγητό!Μια χαρά στο παστακόσπιτο!...στην δουλειά μόνο γ...... τα!

Εσείς καλέ τι νέα;όλα τα μπεμπόνια καλά;

για τον αυγουστο λεω... 1 ετους θα ειναι η μπεμπα... μακαρι να ειναι ετσι ευκολο!!! χαχα

Τζοτζο μου, η αδερφή μου παντρεύτηκε το ίδιο...μιά χαράπήγαν όλα...άσε και που στο οικονομικό είναι πόόόλυ καλύτερα, γιατί γλιτώνεις πολλά λεφτά!

Εμείς το απόφασίσαμε, βγάζουμε και ανακοίνωση!

Ο ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΙΟΥΝΙΟΥ...πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά!Εγώ θα κοιτάξω για διοργανωτές(Jojo μου σκέψου το, η αδερφή μου αυτό έκανε, δεν είναι πολύ ακριβοί και την βοήθησε παααρα πολύ με το να μην τρέχει με μωρό παιδί...και ε΄γω αυτό θα κάνω και ας είναι μόνο βαφτίσια)

Αυτά τα νέα μας βρέ!Ελπίζω να κόψει λίγο η δουλειά τώρα και να σας βλέπω καθόλου!φιλάκια πολλά από τ γουργουρόσπιτο!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...