Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

λοιπον κάνω λιστα για να μην ξεχασω

- καρότσι

- ταπερ φρουτα

- ταπερ μεσημεριανό

- κουταλια

- θερμός με νερό

- γάλα

- ποτηράκι με νερό

- πάνες

- μωρομάντηλα

- σελτεδάκι

- κρέμα πωπού

- σκατοπανάκια διάφορα

- κάτι για να απασχολείτε αν βαρεθεί

- κουβερτάκι (δεν πάμε πουθενά χωρίς το κουβερτι)

- το παιδι

χαχαχαχαχαχαχα θεααααααα θεααααα χαχαχαχαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλιοκοριτσα:tongue:Σας ζηλευωωωωωω...

βγαλτε φωτο ρε να σας δουμε εμεις απο μακρυα!!!

Φαιρυ ακους??Φωτο,φωτο!!χεχε

λοιπον το πληγουρι,ο τραχανας και το κους κους καμια σχεση με την βρωμη.Τα 3 πρωτα ειναι απο σιταρι οπως και τα μακαρονια,το αστρακι,το κριθαρακι κλπ...η βρωμη,κεχρι,κριθαρι ειναι καρποι.

Εγω δεν δινω ακομη προιοντα απο σιταρι οταν μπει στον 9ο και μετα..τα καθυστερω λιγουλακι ακομη!

Φαιρυ μου,ναι θα τα αλεθεις κανονικα μαζι μετο κρεατακι η τα λαχανικα!!

Καλα βρε ο τραχανας ειναι πανευκολος αλλα μην παρεις ξυνο ακομη,να παρεις τον γλυκο...γινεται μουρλια!

Αργοτερα που η ντοματα θα γινει εποχης θα τους βαζουμε μεσα κι απο αυτη και θα ειναι γλυκισμα!

Αν θες θα σου πω εγω βρε πως τα φτιαχνουν

Ζηλευωωωωωω λεμεεεεεεε!!!

αχ και εγώ πόσο ζηλεύω, να μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτό να σας δούμε και εμείς

κατά τα άλλα κορίτσια μου όλα καλά έχουμε γιατρό αυτή την εβδομάδα

καθόμαστε στον κώλο επιτέλους αλλά αν δεν γυρνάει ακόμα μόνος του να κάτσει στον κώλο. είναι νωρίς ακόμα. έχουμε βάλει το τραπέζι δραστηριοτήτων μπροστά από το μαξιλάρι κουνέλι της elc και παίζει. και το γραμματοκιβώτιο της fisherprice του αρέσει πολύ. το ανοίγει το κλείνει και μασουλάει τα γράμματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζ το γνωστο γραμματοκιβωτιο με το πουλακι?? το χουμε και μεις και λατρευει να παιζει με το πουλακι χιχιιχιχιχι

Εγω πλεον δεν μπορω να την αφησω μονη της στο κρεβατι , στριφογυρναει σαν τον σιφουνα ειναι επικινδυνη .

Εν το μεταξυ δεν μπορει να κοιμηθει χωρις τα χερια μου , τα πιανει και τα χαιδευει και νανουριζεται .

Αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ...αφου παστακια εχεις και δουλεια ασε μην μιλας καθολου κανε τουμπεκι και ασε να λενε οτι θελουν .

.

Μωρε, ναιαιαιαιαιαι, αλλά....άντε μωρέ έκανε η μύγα κώλο τώρα.....

Κατα τα άλλα φαιράκι μου τι κάνεις;όλακαλά;

χαχαχα πλακα εχεις ρε μαρα!δεν ηθελες στρατα αλλα πηρες:rolleyes::tongue:

χαχα!

εγω δεν εβαλα κανενα παιδι σε στρατα και ουτε τη μικρη θα βαλω.δε βοηθαει πουθενα ισα ισα τεμπελιαζει το μωρο.η ραφαελα περπατησε 11.5 μηνων και ο αλεξανδρος ακριβως τη μερα που εγινε 1 χρονων.

παστακι που εισαι καλε?τρεχεις κ δε φτανεις?για βαλτην στη θεση της αυτη που στο παιζει καποια!!πολυ μου τη σπανε κατι τετοιες:evil:

Τρέχω ..χέσε με..και αυριο που είναι αργία, ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ! υπομονήήήήήήήήήήή΄...

Τι κάνετε βρε κοπελιές; Βλέπω έφτασε η μέρα της συνάντησης ε;...εμ, ναι ζηλεύω..πιέιτε και καμμιά γουλίτσα καφέ για εμάς τα δουλικά καλέέέέέέ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

φαιρυ ναι αυτό το γραμματοκιβώτιο έχουμε ο Αντωνέλος τρελαίνεται να ανοιγοκλείνει την πόρτα του.

τα μαγαζιά αύριο είναι κλειστά είναι επίσημη αργία

παστάκια μου εσείς δουλεύετε ? καλά το έχουν χάσει λέμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα και χρόνια πολλά στους Χριστιανούς Ορθόδοξους που δεν δουλέυουν σήμερα!

Σας ποστάρω τώρα γιατι σε λίγο θα πάω δουλειά:mad::-x:-x αναθεμα την ευλογια....δεν μας πέφτει και το τζόκερ ρε γμτ να τα μουντζωσω όλα και να τους τα χώσω και λίγο!

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τα νέα από το μέτωπο είναι οτι ο γουργουράκος πήγε παρέα με την κούνια του στο δωμάτιο του και δεν του φάνηκε καθόλου....κοινώς εγώ λυπήθηκα μόνο, οι άλλοι 2 την βρίσκουν έτσι όπως έχει το θέμα για τους δικούς τους λόγους ο καθένας (πάστας-> σεχ!:-D:grin::-D γουργούρης->ησυχία να κοιμηθώ πιαααααα!)...μόνο εγώ στεναχωρήθηκα!....Σε κανα 2 βδομάδες ξεκινάμε και φαγητάκι(κρεμούλες η γιατρός είπε ΝΟ γιατί έχουμε φουσκομαγουλάκια:-D:grin::-D) και είδομεν!

Εσείς όλα καλά; Φιλάκια σας στέλνω από καρδιάς, δώστε μου κουράγιο γιατί γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Φιλάκια σε όλα τα μουτράκια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας και απο εμας.....τι κανετε???

εμεις τελικα δεν τα καταφεραμε να ερθουμε...ειμαστε λιγο ανυσηχοι με τα δοντακια μας και γκρινιαζουμε συνεχως....αργουμε να κοιμηθουμε το βραδακι και το πρωι ροχαληζουμε ....χιχιχιχιχι!!!ελπιζω και ευχομαι την επομενη φορα να ειμαστε πιο τυχεροι και να γνωριστουμε!!!!

για πειτε βρε κοριτσια πως τα περασατε???????????????????

Χρονια πολλα και για την ημερα....εχουμε καμια Φωτεινουλα στην παρεουλα μας????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα κοριτσοπουλα!!!!

τι νεακια βρεεε???

πως πηγε η συναντηση???Καλα μονο 4 μαμαδες με τα μωρουλινια μαζευτηκατε??

Δεν πειραζει ομως...τελεια θα ηταν!!!

Εμεις τις 2 προηγουμενες νυχτες τα βρηκαμε λιγο παλουκια!!

Η μικρη εκει κατα τις 4 το πρωι ξυπνα με κλαμματα και δεν ηρεμει με τιποτε...κλαιει με κλειστα ματια για μπολικη ωρα!!!

Δεν ξερω τι να υποθεσω!!Αλμα αναπτυξης???Δοντια???Βουλωμενη μυτουλα??

Ολα αυτα μαζεμενα???

Γαμω το στανιο μου μεσα...

Αν συνεχιστει και σημερα...δεν μας βλεπω καλα!!!

Αμ απο φαγητο...εκει να δεις.Σημερα ακουστε προγραμμα

8 το πρωι γαλα-13.30 το μεσημερι μια:confused:μπανανα..μια:rolleyes:

17.30 γαλα-20.30 ρυζι με γιαουρτι κι ακομη το βραδυνο γαλα δεν το εχει πιει.Κοιμαται και δυστυχως

η ευτυχως θα το πιει κοιμισμενη.

Τα νευρα μου λεμεεεεεεεεε!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααα

καλε πειτε μας πως περασατε χθες????το ξενυχτησατε ?????

αυτο που παρατηρω τις τελευταιες μερες ειναι οτι εχει μια ελαφρια γκρινια....αλλα δοντια δεν βλεπω να βγαζει.......εκει που ηταν ησυχος γκρινιαζει και κλαιει χωρις λογο ενω ειναι και ταισμενος....δεν ξερω τι να πω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα, χρονια πολλα στους εορταζοντες.

Λοιπον, να σας πω εγω πως περασαμε.

Ημασταν η jo-jo, η Μαρα, η Φαίρη κι εγω.

Εγω δεν εκατσα καθολου κατω, κυνηγουσα την Ιλιανα σε ολο τον οροφο του mall, και οι υπολοιπες, κυριες, καθοντουσαν και τα λεγανε ωραια και καλα με τα μωρα στα καροτσια...

Φυσικά εφυγα πρώτη, αλλα χαρηκα που γνωρισα τα κοριτσια και ελπιζω να ξανακανονισουμε.

Και φυσικά δεν προκειτα να ξαναπαρω την Ιλιανα για καφε οταν ειμαι μονη μου χαχα.

4Rnfp3.png

Κοριτσια καλημερα,

Πολυ στεναχωρηθηκα που δεν τα καταφερα να σας συναντησω. Ειχα τραπεζι στους κουμπαρους μου απο την Κρητη που ηρθανε για να με δουν και δεν γινοτανε με τιποτα. Βεβαια εκανα μια προβα γιατι ειχα 5 παιδακια στο σπιτι απο 1 εως 7 ετων και ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. Η κουμπαρα μου εχει 3 αγορια ,πως την παλευει δεν ξερω...Ελπιζω να το ξανακανονισετε συντομα

κολλησε η Νεφελιτσα μου γαστρεντεριτιδα απο τα αλλα 2 παιδια:( πηγαμε παιδιατρο και μας εδωσε ηλεκτρολυτες και χουμανα σκονη για διαροια:(

εκανε μια φορα διαροια το χρυσο μου.πολυ στεναχωρεθηκα.φοβαμαι μη παει νοσοκομειο οπως ειχε γινει με τον αλεξ οταν το ειχε παθει στην ηλικια της και εμεινε 3 μερες μεσα:(:(:( αν γινει αυτο θα πεθανω:(

τη ζυγισε ειναι 6040 γρ και 65 εκ

ειναι τοσο αφρατο και γλυκο αντε:(

Holy Diver

Γεια σας κοριτσαρες ...τελικα ολες εχθες το ξενυχτησαμε , η δικια μου ξυπνησε αλλα δεν ξερω γιατι μπερδεψε μαλλον τις ωρες .

Εχθες περασαμε παρα πολυ ωραια βεβαια καποιες μας στησανε ..χμ χμ ονοματα δεν λεμε χιχιχιιχ .

Περασαμε οπως τα ειπε και το σμουτσακι η ιδια κυνηγουσε την μικρη (τι μας περιμενει και μας) και οι αλλες καθισαμε μεχρι τελικης ....πεινας ....κατσαμε τοση ωρα που ενω τα μπεμπονια φαγανε οι μανουλες εμειναν νυστικες ...φυσικα ηρθαν οι αντρες μας και μας μαζεψαν να παμε να φαμε και τιποτα.

Σημερα κατεβηκα βολτα στα μαγαζια , εβαλαν εκπτωσεις και ψωνισα της μικρης κατι ρουχαλακια.

Εχουμε καμια Ιωαννα???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...