Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

maraaaa filakia πολλα γλυκια μου..η κρεμα παυλοβα μου εχει βγαλει την πιστη!!!!γκρινια γκρινια και παλι γκρινια!!!σε σενα εμοιασε λεει ο αντρας μου..γευσου την τωρα!!!χαχαχα..αχ παλι κλαμα σημερα ρε κοριτσιΑ..ΑΠΟ τις 9 δεν εχει ησυχασει...κλαμα ασταματητο..τωρα την εχει ο αντρας μου και παω για μπανιο..δεν την παλευω αλλο!εσας ετσι κανουν?δεν νομιζω..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου να μαι και εγώ. ο μικρός έκανε πάλι διάρροια πήρα τον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ μπορεί να είναι από το γάλα μόνο αν κάνει εμετό πολλές φορές απανωτές μου είπε ότι είναι το θέμα. δοξα το θεο δεν έχει κάνει καθόλου.

μιλάμε για πολύ σκατί ρε παιδιά.

ίσα με ένα κιλό πρέπει να έχασε από το σκατί λέμε.

φυσαλίδα μου σε καταλαβαίνω γιατί και ο δικός μας βγήκε με ίκτερο 9,8 και σε δυο μέρες πήγε στο 12 ευτυχως μετά άρχισε να κατεβαίνει. μόνο με αυτό και τα κάναμε πάνω μας.

μάρα μου να χαρείς τώρα τις πρώτες μέρες γιατί μετά δεν ξέρεις τι θα γίνει. ο δικός μου στην αρχή ήταν μόνο μαμ κακά και ύπνο και τώρα που λογικά περνάει και ώρες ξύπνιος θέλει συνεχεια αγκαλιά και προσοχή. το θετικό είναι οτι σπάνια κλαίει. μόνο γκρινιάζει το κλάμα είναι σπάνιο. κάτι είναι και αυτό.

γκέλυ μου τι να λέμε θαυμάζω το κουράγιο σου και την υπομονή σου. αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση. όλα θα τελειώσεις σύντομα και θα πάρεις το αγγελούδι σου στο σπίτι και όλα θα είναι σαν ένα κακό όνειρο.

φυσαλίδα μου καιρό έχεις να μας έρθεις. πως τα πας ?

μπουμπού που χάθηκες ρε παιδί μου ? ξέρω ότι ο θηλασμός είναι δύσκολος αλλά πες μας ένα γεια να δούμε τι κάνεις ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

εμεις παμε να σαραντησουμε σε λίγο (αμα βαβαια ξεκολλησει από το στηθος η μικρη).

Φυσαλιδακο και Μπαρμπη να σας ζησουνε, να ειναι γερα και ευτηχισμενα τα μωρακια σας.

φυσαλιδακι καταλαβαινω την φρικη που θα φαγατε, τελος καλό όλα καλά κοριτσακι μου.

Μπαρμπη γεννησες νωριτερα ε? μπες να μας πεις και άλλα νεα.

Βανιλάκι υποθετω ότι θα γεννησες, καιρό έχεις να μπεις. ευχομαι τα καλύτερα.

εγω χθες βραδυ περασα ενα γοργοθα. πονουσε το στοιθος μου αφανταστα, εβαζα και την μικρη να φαει και κλαιγαμε και οι δυο. δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. εχω κανει τα παντα. να δω πως θα βγουμε από το σπίτι σε λίγο. χιλια πραγματα πρεπει να κουβαλαμε.

καλημερα κοριτσια.

εμεις παμε να σαραντησουμε σε λίγο (αμα βαβαια ξεκολλησει από το στηθος η μικρη).

Φυσαλιδακο και Μπαρμπη να σας ζησουνε, να ειναι γερα και ευτηχισμενα τα μωρακια σας.

φυσαλιδακι καταλαβαινω την φρικη που θα φαγατε, τελος καλό όλα καλά κοριτσακι μου.

Μπαρμπη γεννησες νωριτερα ε? μπες να μας πεις και άλλα νεα.

Βανιλάκι υποθετω ότι θα γεννησες, καιρό έχεις να μπεις. ευχομαι τα καλύτερα.

εγω χθες βραδυ περασα ενα γοργοθα. πονουσε το στοιθος μου αφανταστα, εβαζα και την μικρη να φαει και κλαιγαμε και οι δυο. δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. εχω κανει τα παντα. να δω πως θα βγουμε από το σπίτι σε λίγο. χιλια πραγματα πρεπει να κουβαλαμε.

Καταρχήν να σας ζήσουν τα παιδάκια σας φυσαλίδα και μπάρμπι!

Νεφέλη γιατί πονάς τόσο; Πονάνε οι θηλές οι το στήθος γενικά;Μήπως έχεις πολύ γάλα;; Αν πονάει το στήθος βάλε κρύες κομπρέσες. Θα σε συμβούλευα να πάρει γνώμη μιας μαίας! Θα σε βοηθήσει πολύ.

Τώρα τα μωρά δεν θέλουν πολλά. Πάνες, πιπίλες, μωρομάντηλα κτλ. Όταν αρχίσει να τρώει στερεες τροφές τότε θες ένα σωρό. Νερό, πιάτο, κουταλάκι, κρέμα,΄και άλλα τόσα. Τώρα και να πεινάσει, εσύ ειδικά τσουπ, δίνεις στήθος!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

kalhmera κι απο μενα..εχω το πιο γκρινιαρικο μωρο στο φορουμ???????η νομιζωωωω??????νεφελακο εσυ με επαιρνες προχτες τηλ?ειδα στα μηνυματα τον αριθμο και τωρα το καταλαβα το ουφο..ενω σε εχω περασει μεσα εβγαλε μονο αριθμο..θα σου κανω αναπ οταν μπορεσεις να τα πουμε..τρεχω σαν τον βεγγο λεμε!καλκο σαραντισμο γλυκια μου..BARBIEEEE Να σου ζησει!ροζουλα ολα καλοα ο μπεμπακος σου.μπραβο..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Barbie γεννησες κοπέλα μου! Να σου ζήσει το μωρουλι σου!!!!Καλότυχο να είναι! Ρε κοριτσια τι κάνει η Βανιλίτσα? Μηπως γέννησε κι εκείνη? Την έχουμε χάσει....Το έλεγα εγώ ότι θα μείνω τελευταία!!!!!!!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Φυσαλιδάκι και Μπαρμπούλα,να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!!!!!Γερά και δυνατά!!

Αχ βρε κορίτσια μία-μία γεννάμε κι έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!!!!!Μου φαίνεται ότι ζω ένα όνειρο!!!!Καλή συνέχεια σε όλες!!!

καλησπέρα και από μενα

μπάρμπι μου να σου ζήσει γερό και δυνατό , περιμένουμε λεπτομέρειες

νεφέλη μου άντε και εσύ 40 πως περνάει ο καιρός μεγαλώνουν τα μπεμπούλια

ζωή μου δεν έχεις την πιο γκρινιάρα ο δικός μου σήμερα δεν ξέρω τι έχει τώρα κλαίει μάλλον πεινάει αλλά προσπαθώ να κρατήσω το χρόνο στο φαγητό.

εμείς κλείσαμε ημερομηνία βάπτισης 3/10 θα τον βαπτίσουμε και το όνομα του Αντωνάκης.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερααααα γεννησα κοριτσια μουυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακι μου να σου ζησει το μωρακι σου!!!να ειναι παντα γερο και καλοτυχο και να εισαστε μια ευτυχισμενη οικογενεια...

περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου...νωρις γεννησες ε??

76IGp3.png

Barbie γεννησες κοπέλα μου! Να σου ζήσει το μωρουλι σου!!!!Καλότυχο να είναι! Ρε κοριτσια τι κάνει η Βανιλίτσα? Μηπως γέννησε κι εκείνη? Την έχουμε χάσει....Το έλεγα εγώ ότι θα μείνω τελευταία!!!!!!!!!

εγω θα ειμαι η τελευταια της παρεας ...εχω καμποσο καιρο μπροστα μου

αντε τωρα με το καλο να υποδεχτεις κι εσυ το ζουζουνι σου!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...