Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxa,ετοιμαζεστε για τη μεγαλη συναντηση ε???

αχ να ημουνα κι εγω εκει...

καλησπερα ξεχασα να πω....

λοιπον τα νεα μας ....ο μουργος τελικα 7570 κιλα και 66 ποντους σημερα ξεκινησαμε την κρεμα μας και σε 1 βδομαδα φρουτακια και σε 2 κρεατοχορτοσουπες(μας ειπε για κρεας...μοσχαρι,ζυγουρι και κοτοπουλο)...πως θα φαει το παιδι μου ζυγουρι μπλιαχ...ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

παντως με την κρεμα καλα τα πηγαμε και ολο το μπολακι να του εδινα θα την ετρωγε

αληθεια ποια περνετε εσεις?

76IGp3.png

κ εγω το ιδιο!ξεκινησα αυστηρη απο προχτες γιατι με την κανονικη διαιτα ΤΙΠΟΤΑ.ειχε κολλησει η ζυγαρια κ δεν ξεκολουσε!

αληθεια βρε χαπακυ τι διαιτα κανεις τωρα?τι τρως δηλαδη?

εγω κανω αυτην που κραταει 4 μερες για να παρει μπρος ο μεταβολισμος κ να αρχισεις να χανεις.ειναι για οταν κολλαει η ζυγαρια.2 μερες ΜΟΝΟ κοτοπουλο στηθος(ψητο η βραστο) με ντοματα και αλλες 2 μερες ψητο ψαρι με χορτα.σημερα ηταν η 2η μερα που εφαγα κοτοπουλο.αυριο κ μεθαυριο ψαρι!χανεις 2-3 κιλα σε μερες.παλιοτερα την ειχα κανει 2-3 φορες κ οντως εχει αποτελεσμα αλλα δε κανει να φας και να πιεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.μεχρι κ τον καφε σκετο τον πινω μπλιαχ

εγω για τρεις μερες τρωω 1 αυγο,1ντοματα και 1 πορτοκαλι...3 φορες τη μερα...χανεις 3 κιλα σε 3 μερες αλλα πολυ πεινα...και μετα θα τρωω ψητα οπως κοτοπουλο,μπιφτεκακια,ψαρι και σαλατα ....αντε να δουμε παντως εγω εχασα μισο μεχρι στιγμης(σημερα ειναι η 2η μερα)

76IGp3.png

xaxaxa,ετοιμαζεστε για τη μεγαλη συναντηση ε???

αχ να ημουνα κι εγω εκει...

καλησπερα ξεχασα να πω....

λοιπον τα νεα μας ....ο μουργος τελικα 7570 κιλα και 66 ποντους σημερα ξεκινησαμε την κρεμα μας και σε 1 βδομαδα φρουτακια και σε 2 κρεατοχορτοσουπες(μας ειπε για κρεας...μοσχαρι,ζυγουρι και κοτοπουλο)...πως θα φαει το παιδι μου ζυγουρι μπλιαχ...ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω

παντως με την κρεμα καλα τα πηγαμε και ολο το μπολακι να του εδινα θα την ετρωγε

αληθεια ποια περνετε εσεις?

a den eχουμε συγκεκριμενη μάρκα η μικρά τις τρώει όλες... βασικά ειμαι πιο πολύ της νεστλε.. το ρυζαλευρο βανιλια ειναι ωραιοτατο και η φαριν λακτέ επίσης

dZJip3.png

happiness εμενα τρωει πλεον μονο την νουνου βανιλια , θα της παρω και την φαριν λακτε να δοκιμασει .

Πληγουρι ειναι ο τραχανας? και μας ειπε για τραχανα αλλα δενξερω πως τον φτιαχνουν .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ο γιατρος ειπε να μην παρουμε με τιποτα νουνου...εχουν πολυ ζαχαρη ...εγω πηρα της γιωτης,αλλα λεω να δοκιμασουμε και της milupa

μιλησα και παλι για το γνωστο θεμα και ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανησυχω και τωρα με τις στερεες θα αλλαξουν πολυ

παρ'ολα αυτα πηρα το aptamil 1το οποιο λεει θα πινουμε μεχρι τον 7ο και μετα παμε για το 2...

ροουζ τον ρωτησα και για τα υγρα γαλατα και ειπε οτι ειναι καλυτερα μεχρι τους 15 μηνες ή εστω μεχρι τους 12 να δινουμε σκονη ,μονο σε περιπτωση που δεν το θελει το παιδι να δινουμε υγρο γαλα(nestlac ή noulac,και τονισε οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα γαλατα και πολυ καλυτερα απο το γαλα φρεσκο που πινουμε εμεις)...εγω βεβαια μεχρι το χρονο μου φαινετε πολυ να δινω σκονη,νομιζω στον 7ο θα αρχισω nestlac

76IGp3.png

happiness εμενα τρωει πλεον μονο την νουνου βανιλια , θα της παρω και την φαριν λακτε να δοκιμασει .

Πληγουρι ειναι ο τραχανας? και μας ειπε για τραχανα αλλα δενξερω πως τον φτιαχνουν .

οχι αλλο το πληγουρι αλλο ο τραχανας(ετσι νομιζω)....γενικα αυτα τραχανας,πληγουρι,βρωμη κτλ ειναι πολυ καλα για τα παιδια και πολυ θρεπτικα

76IGp3.png

τω ρα που μιλαμε για σκατα...ελεος... η πουκι σημερα τα εκανε 4 φορες.. μα πο τις βρισκει τοσες κουραδιτσες?

εσυ λες ελεος κι εγω παρακαλαει να τα κανει...ευτυχως σημερα.......αντε τωρα να δουμε με το αλλο γαλα...λεω να το ξεκινησω απο αυριο...λετε να το αλλαξω σταδιακα????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτης δεν παιρνω με τιποτα , την τρωω ολη εγω , ειμαι λατρεις της και το παιδι μετα μενει νυστικο !!! οποτε καλυτερα νουνου αλλωστε ηταν μεταξυ νουνου ή γιωτης .Η μιλουπα εχει παρα πολυ ζαχαρη ενω η νεστλε που δενεχει καθολου ζαχαρη ειναι χαλια , αγευστη τελειως.

Μαρα το πες στην Μπουμπου , κατσε να της στειλω μνμ

Bρε κοριτσια τωρα επαθα φλας , εχθες δεν ρωτησα , το κριθαρακι και τα ζυμαρικα τα αλεθω? βαζω και κρεας μεσα? τον τραχανα τον αλεθω και αυτον? και τον αρακα ? αχ τι επαθα , τα πιο βασικα δεν ρωτησα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...