Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

επισης αν και δεν ΄ληθελα της πήρα στράτα.. για να είναι όρθια και να μην τσιρίζει.. την εχω βαλει στο υψηλό επίπεδο για να μην σερνει τα ποδια της ή στεκεται στις μύτες και την παρκάρω εκεί για να πάω για κατούρημα... σε εξαλλη κατασταση ειναι το παιδί μου παιδιά και δεν ξέρω τι να κάνω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα πλακα εχεις ρε μαρα!δεν ηθελες στρατα αλλα πηρες:rolleyes::tongue:

χαχα!

εγω δεν εβαλα κανενα παιδι σε στρατα και ουτε τη μικρη θα βαλω.δε βοηθαει πουθενα ισα ισα τεμπελιαζει το μωρο.η ραφαελα περπατησε 11.5 μηνων και ο αλεξανδρος ακριβως τη μερα που εγινε 1 χρονων.

παστακι που εισαι καλε?τρεχεις κ δε φτανεις?για βαλτην στη θεση της αυτη που στο παιζει καποια!!πολυ μου τη σπανε κατι τετοιες:evil:

Holy Diver

Mara πως της ζεσταινεις τα φρουτα? αληθεια ζεσταινονται τα φρουτα?

Σημερα της εφτιαξα χυμο μανταρινη ροδι , κατι ηπιε .

Δεν ηθελε να φαει φαγητο το μεσημερι ομως δεν ξερω γιατι .Μαλλον φταινε τα δοντια της .

Μαρσολαν εσυ τι ωρα της δινεις την χορτοσουπα?Απογευμα?

Εν το μεταξυ η δικια μου εχει αρχισει και κανει σαν σκυλος με κατι αναπνοες χαχαχαχα..

Εχθες για πρωτη φορα ξυπνησε 5 εγω νομιζα οτι ηταν 8 και σηκωθηκα και εγω χαλαρη γι ακαφεδακι .Μολις ειδα το ρολοι κουφαθηκα , ηθελε να χεσει ομως το χρυσο μου , την αλλαξα και ξανακοιμηθηκε .Ισως ηταν παρενεργεια του εμβολιου , τι να πω ξερω και εγω ?

Καλα να σας πω δεν βλεπω να συναντιομαστε δεν βλεπω συμμετοχες , τι να κανω?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα, κι εγω αυτο ηθελα να ρωτησω, τι θα γινει με την αυριανη συναντηση.

Κι εμενα μου εχει προκυψει κατι, και μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω

ΑΚΥΡΟΟΟΟΟ, θα ερθω τελικά.

Μολις μιλησα και με τη Νεφελη και ειπαμε 11 η ωρα στο mall, στην εισοδο, στο καταστημα του Βαρδα.

Οσες πιστες προσελθετε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

11? mia xara 8α ας δειτε και In action να μασουλάμε μουαχαχαχαχαχαχα σι γιθ δερ τοτε

δεν ζεσταινω τα φρουτα αγαπη μ απλα τα βαζακια 8ελοθν να μεινουθν ΠΟΛΥ ωρα σε 8ερμοκρασια δωματιου να ειναι λιγο πως να το πώ.. ανθρωπινης θερμοκρασιας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοιτα τωρα σκεφτομαι φωναχτα... αμα την ξυπνήσω 8 να πιει το γάλα της, 11 ειμαστε για φρούτα.. άρα 8α την ξυπνήσω 9, 7 αποκλείεται δεν ξυπνάω εγώ τέτοιες ώρες αρα 98α την ξυπνήσω 9, 12 να της δώσω κρέμα (εχω φακελάκια έτοιμα) και για τις 3 αν ξεμεινουμε τόσες ώρες 8α πάρω μαζί μου φαγητό να ζεστανω στο καφε που θα κάτσουμε ή κανα βαζάκι και ό,τι γινει....

dZJip3.png

φρουτο και φαι (στη περιπτωση που κατσουμε τόσο πολυ)

Μαρα, εννοειται καροτσι, να μπορει να κοιμηθει και η πουκι

να κανει τι η πουκι? να κοιμη8ει? ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με τοσα μπεμπεδια γυρω της και νεο κόσμο ΣΙΓΑ που θα κοιμηθεί μουαχαχααα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...