Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

δίνεις πλέον γάλα έτοιμο όχι σε σκόνη ? γιατί και εγώ λέω να ρωτήσω την γιατρό αν μπορούμε να αρχίσουμε το γάλα τύπου νεστλέ κλπ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ειναι πολυ νωρις.Δινω κανονικα σκονη Απταμιλ μεχρι 12 μηνων και μετα θα δινω Ολυμπος Βιολογικο.Τωρα το χρησιμοποιω μονο στο μαγειρεμα της βρωμης και αργοτερα που θα της φτιαχνω ρυζογαλακι.!!

δεν σας ειπα ξεκινησα αυστηρη διαιτα...μεχρι 6/3 που ειναι η βαπτιση θελω να εχω χασει 9 κιλα....αντε να δουμε θα τα καταφερω ....

κ εγω το ιδιο!ξεκινησα αυστηρη απο προχτες γιατι με την κανονικη διαιτα ΤΙΠΟΤΑ.ειχε κολλησει η ζυγαρια κ δεν ξεκολουσε!

αληθεια βρε χαπακυ τι διαιτα κανεις τωρα?τι τρως δηλαδη?

εγω κανω αυτην που κραταει 4 μερες για να παρει μπρος ο μεταβολισμος κ να αρχισεις να χανεις.ειναι για οταν κολλαει η ζυγαρια.2 μερες ΜΟΝΟ κοτοπουλο στηθος(ψητο η βραστο) με ντοματα και αλλες 2 μερες ψητο ψαρι με χορτα.σημερα ηταν η 2η μερα που εφαγα κοτοπουλο.αυριο κ μεθαυριο ψαρι!χανεις 2-3 κιλα σε μερες.παλιοτερα την ειχα κανει 2-3 φορες κ οντως εχει αποτελεσμα αλλα δε κανει να φας και να πιεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.μεχρι κ τον καφε σκετο τον πινω μπλιαχ

Holy Diver

γεια σας κοριτσαρες ,σημερα πηγαμε στην παιδιατρο .Μια χαρα ειμαστε απο κιλα και ισως λιγο παραπανω και πρεπει να προσεξουμε γενικα .Και να πεις οτι τρωει , μαλλον το γαλα την ανεβαζει στα κιλα.

Μας ειπε η γιατρος οτι πλεον μπορουμε να τρωμε ολα τα φρουτα και λαχανικα εποχης .Ντοματες αυτη την εποχη καλυτερα να μην δωσω γιατι ειναι τιγκα στα φυτοφαρμακα.Επισης μας ειπε οτι μπορουμε να βαζουμε τυρι για νοστιμια στο φαγητο .

Μου ειπε να ξεκινησω να της δινω λιγο ανθοτυρο , λιγο πατατα λιγο μπανανα χωρις να τα αλεσω να τα κανω νιανια χιχιχιιχ και να της δινω και ψωμακι σιγα σιγα ,.

Επειδη δεν τρωμε πολυ τα φρουτα ,να της βαλω μεσα λιγο πατατα καροτο μηπωςκαι της αρεσει αλλιως αφου της αρεσει το μανταρινι να της κανω χυμο και να βαζω και χυμο ροδι και να της το δινω με το μπιμπερο .

Σημερα παντως για δοκιμη πηρα απο βιολογικα μια φρουτοκρεμα βαζακι , ουτε να την φτυσει δεν μπορουσε καθολου δεν της αρεσε.

Μου εξηγησε η γιατρος οτι ισως επειδη βγαζει δοντακια να την ξινιζει η φρουτοκρεμα.

Γαλα συνεχιζω το ιδιο το σανιλακ AR απο φαρμακειο .

Α και μου ειπε και γιαουρτι να της δωσω .Πολυ πραγμα δηλαδη χιχιιχ.

Μαρσολαν αφου τρωει βρομη η δικια σου τι να πω μπραβο της .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Fairy μου,γιατι πιστευεις οτι δεν θα την τρωει και η δικια σου???Δοκιμασες??Ειδες η γιατρος σας???Σας εδωσε ολα αυτα που τρωμε κι εμεις εδω και καμποσο καιρο...Αντε λοιπον,ξεκινα τους πειραματισμους να δεις τι της αρεσει της μικρης.

Παντως με τα δοντια...εχουμε να περασουμε δυσκολιες..

Η δικια μου ανεβασε και θερμοκρασια..εχει ενα 2ημερο με 37,2 κι επισης δεν θελει να την αγγιζουμε στο στομα!!!

Διαφημίσεις

Eπειδη δεν αρεσει σε μενα πιστευω οτι δεν θα αρεσει και στην μικρη , τι κουταμαρα .Απο που την παιρνεις την αλεθεις? εχω διπλα μου μαγαζι με βιολογικα μηπως βρω?

Με το 37,5 της δινεις ντεπον?

Αααα,εγω νομιζα οτι της εδωσες και δεν της αρεσε!!!

Μην βασιζεσαι στο τι αρεσει σε μας..σε αυτα τα νιανιαρακια μπορει να αρεσουν τελειως αλλα πραγματα!!

Ναι απο το βιολογικαδικο παιρνω γιατι δεν βρισκω στα σουπερ...

(Μωρε μια χαρα την τρωει...τωρα με τα δοντουνια δεν ξερω πως θα συνεχισουμε,παντως κατι καταφερνουμε!)

Και επισης δεν εχουν φερει ακομη κεχρι που θελω να της δωσω κι ειμαι σε αναμονη...

Αν της δωσεις παρε καλυτερα νιφαδες και περνα τις στο μπλεντερ για λιγο...γινονται μια χαρα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια..

πώς πάτε;...εμείς έχουμε κλείσιμο χρόνου και χέστε με!...γυρνάω από την δουλειά πτώμα σωματικά και ψυχολογικά! Μου πάνε κόντρα του τύπου "εσύ καθόσουν τόσους μήνες ...χώσου τώρα" και εκείνο το τσουρδέλι που έχουμε εκεί μέσα το πάιζει προϊσταμένη...ο προϊστ μου μου την υποστήριξε και οτι να το βουλώσω και ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧ...αλίμονο την ευλογιά...έτσι δεν λένε; ....αμα την βουτήξω καμμια μέρα όμως θα της πώ εγώ της βλαμένης....σιχτιρ....όπως βλέπετε εργασιακά ο χρόνος μας μπήκε χάλια....

Το γουργουρίνι καλά είναι και ο πάστας.την έχουν βρει μεταξυ τους και κάνουν απίστευτη παρέα...

Εσείς πώς πάτε με τα μπεμπίνια σας; Τι κάνει ο Αντωνέλλος, η Ιλιάνα, η Πηνελόπη, η Πούκι, η Ραφαέλα, ο Αλεξ, η Νεφελίτσα και όόόόλα τα άλλα τα πατουσάκια; μου λείπετε πολύ, αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω!!!!Πείτε μου τα νεα σας.

Μάκια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα ...αφου παστακια εχεις και δουλεια ασε μην μιλας καθολου κανε τουμπεκι και ασε να λενε οτι θελουν .

Μαρσολαν αχ ναι το κεφιρ ενοοουσα,τι ειναι το κεχρι???

Σημερα η κουζινα μου εχει γινει μαναβικη , τα εχω βγαλει ολα εξω λαχανικα και φρουτα και ετοιμαζομαι για νεες δοκιμασιες της μικρης .,..αντε καλη μου επιτυχια .

καλημερα ...αφου παστακια εχεις και δουλεια ασε μην μιλας καθολου κανε τουμπεκι και ασε να λενε οτι θελουν .

Μαρσολαν αχ ναι το κεφιρ ενοοουσα,τι ειναι το κεχρι???

Σημερα η κουζινα μου εχει γινει μαναβικη , τα εχω βγαλει ολα εξω λαχανικα και φρουτα και ετοιμαζομαι για νεες δοκιμασιες της μικρης .,..αντε καλη μου επιτυχια .

καλημερα κι απο εμενα!

Φαιρυ...αντε με το καλο...Μαστερ Σεφ σε πουρεδες και νιανια φαι θα γινεις,χαχα!

το κεχρι ειναι καρπος...οπως το σιταρι!

Εμεις και χτες ειχαμε πυρετο μεχρι 37.5 και εφυγε μονος του.Δεν εδωσα τιποτε...μετα το 38.5 δινουμε αν χρειαζεται ντεπον.Αλλα πολυ γκρινια βρε παιδι μου...ξυπναγε και εκλαιγε συνεχεια την νυχτα..δεν κοιμηθηκαμε καμια μας καλα...εκανε κι εναν ηχο σαν ροχαλητο...απο τα σαλια που μαζευονταν λογω πονου.Ξυπνησε και νωρις σημερα λογω πονου.

Ευτυχως τη βρωμη της την εφαγε ολη στις 12...αν ηταν φρουτοκρεμα θα την πεταγαμε...μαλλον την τσουζει τωρα με τα δοντια!Τι να πω κι εγω:confused:Το μεσημερι θα δουμε τι θα της δωσω...ουτε ξερω τι θα κανει!

Καλημερα αγαπες!

το κεχρι ειναι φανταστικο το συστηνω κ εγω ανεπιφύλακτα... φαιρακι αν το βαζακι της το έδωσες κρυο λογικό είναι να στο φτύσει :P

το 37,5 δεν ειναι πυρετός.. ειναι απλά μια αναστατωση στον οργανισμό που εκφράζεται με λίγο υψηλή θερμοκρασία.. οπως εμεις πχ που ανεβαζουμε κατι ψιλά λογω ωορηξίας ας πουμε...

dZJip3.png

καλημερα κι απο εμενα!

Φαιρυ...αντε με το καλο...Μαστερ Σεφ σε πουρεδες και νιανια φαι θα γινεις,χαχα!

το κεχρι ειναι καρπος...οπως το σιταρι!

Εμεις και χτες ειχαμε πυρετο μεχρι 37.5 και εφυγε μονος του.Δεν εδωσα τιποτε...μετα το 38.5 δινουμε αν χρειαζεται ντεπον.Αλλα πολυ γκρινια βρε παιδι μου...ξυπναγε και εκλαιγε συνεχεια την νυχτα..δεν κοιμηθηκαμε καμια μας καλα...εκανε κι εναν ηχο σαν ροχαλητο...απο τα σαλια που μαζευονταν λογω πονου.Ξυπνησε και νωρις σημερα λογω πονου.

Ευτυχως τη βρωμη της την εφαγε ολη στις 12...αν ηταν φρουτοκρεμα θα την πεταγαμε...μαλλον την τσουζει τωρα με τα δοντια!Τι να πω κι εγω:confused:Το μεσημερι θα δουμε τι θα της δωσω...ουτε ξερω τι θα κανει!

αχου το το δολιο τι περνάει :( εμεις ρε παιδιά πάντως τίποτα απο τα δόντια ακόμη.. αλλα εχει αναπτύξει ΠΟΛΛΕΣ ιδιοτροπίες.. πχ αν δεν θελει να την αλλάξεις... ΔΕΝ οριζωντιώνεται με ΤΙΠΟΤΑ! χτες το βράδυ εκανα αλλαγη πάνας στα όρθια... νομιζω οτι η πουκι αργα κ σταθερα εξελισεται σε ενα εξτρα σκατομαθημενο παιδάκι μουαχαχαχαχαχχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...