Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω γενικα ντρεπομαι να τον παρω ειναι λιγο αποτομος στις απαντησεις του...θα πρεπει να ειναι μεγαλη αναγκη για να τον παρω νυχτα,και οποτε τον παρω του ζηταω και συγνωμη για την ενοχληση....ειναι καλος αλλα πολυ αποτομος

γιατι δεν αλλαζεις????τοσοι γιατροι κυκλοφορουν θα βρεις καποιο που να ειναι και καλος και οχι αποτομος και να εχεις θαρρος να τον παρεις......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι δεν αλλαζεις????τοσοι γιατροι κυκλοφορουν θα βρεις καποιο που να ειναι και καλος και οχι αποτομος και να εχεις θαρρος να τον παρεις......

αυτο σκεφτομαι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτον και γι'αυτο ξεκινησα σε αυτον...θα δω τι θα γινει....εχει ξυπνησει ο μικρουλης θα τα πουμε αργοτερα,φιλακια στα μπουτακια των μωρων σας

76IGp3.png

αν ηξερα οτι θα εχω τετοια προβληματα δεν θα σταματαγα το θηλασμο....γκρρρρρρ........

βανιλιτσα πιο γαλα δινεις εσυ στο μικρουλη σου?

sorry που εφυγα ετσι αλλα ειχα επισκεψεις!!!

εγω Happy μου τωρα του δινω το frissomel , ειμαι πολυ ευχαριστημενη γενικα με την νουνου εγω!!!και μεχρι 5 μιση μηνων του εδινα frisolac comfort που ειναι για την δυσκιλιοτητα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εμεις τι πρωτοτυπο ειμαστρ αρρωστοι!η ραφαελα κ ο αλεξανδρος με γαστρεντεριτιδα!μας εδωσε κατι σταγονες ο παιδιατρος αλλα ειναι τοσο απαισιες κ πικρες κ ο αλεξ δε τις πινει με τιποτα.ουτε στο νερο ουτε στο τσαι.κ του βαζω ισα ισα μια κουταλια νερο με τις σταγονες μεσα για να το πιει μια κ εξω κ μετα κλαιει γιατι ειναι οντως απαισιες:mad: δε τρωνε τιποτα.λογικο βεβαια...ο αλεξανδρος εμεινε μισος:cry:

Holy Diver

Διαφημίσεις

κ εγω αυτο λεω .να μη κολλησει το μωρο...γιατι αν κολλησει θα του κανουν κ εισαγωγη στο νοσοκομειο .ειχε παθει κ ο αλεξ γαστρεντεριτιδα 2.5 μηνων κ εμεινε 3 μερες νοσοκομειο με ορους.5.900 ειχε μπει κ βγηκε 5.200!

αχ πολυ δυσκολη φαση οταν ειναι αρρωστα.λες μακαρι να ημουν εγω παρα αυτα!οταν βλεπω τα μουτρακια τους ολο καημο σα να λενε τι καναμε κ το παθαμε αυτο:confused: κριμαααα:(

Holy Diver

μητσι δοξαζω τον θεο που η μαμά μου ειναι ΠΟΛΥ προσεκτική εως αηδίας με την πουκι και δεν εχει αρωστησει καθόλου... δεν την μπορώ την αρώστια.. παραλύω απο τον φοβο μου

dZJip3.png

δημητρα περαστικα στα παιδακια σου...υπομονη....και προσοχη με τη μικρουλα

βανιλιτσα οταν γιατι το μωρο ηταν δυσκοιλιο?εκανε σκληρα κακακια ή δεν εκανε συχνα???

μαρα κι εγω ηθελα να ξεκινησουμε νωριτερα αλλα ο παιδιατρος δεν συμφωνουσε,ελπιζω αυριο να μας δωσει το οκ

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Helloooo!!

τι μου κανετε??

Δημητρα,περαστικα βρε παιδακι μου!!!Τι να πω!!!

Εμεις καλα ειμαστε,αν εξαιρεσουμε μια ταση αφαγιας μαλλον λογω του δοντιου!!!Το πρωι στη φρουτοκρεμα 5 κουταλιες και σφραγισμα το στοματακι,το μεσημερι εφαγε γιαουρτι με δοσεις κι αφου την κοροιδευαμε με νερο και το βραδυ θα της δωσω μοσχαρακι καμουφλαρισμενο με ρυζακι.Συνηθως στο δεκατιανο και στο μεσημεριανο το βουλωνει...το βραδυ που κοβει η λορδα τρωμε...αλλα κι εγω της φτιαχνω τα αγαπημενα της...ρυζι-βρωμη-κριθαρι.

Σκεφτομαι να της δωσω και ντοματουλα αλλα ρε γαμωτο δεν ειναι η εποχη και το ψιλοαποφευγω...απο την αλλη θα γλυκανει τα φαγητα της...δεν ξερω!!

Περιμενω και ποτε θα παμε 9-9.5 μηνων να αρχισουμε και σιτηρα και αυγουλακι και να αλλαξουμε γευσεις:rolleyes:

Helloooo!!

τι μου κανετε??

Δημητρα,περαστικα βρε παιδακι μου!!!Τι να πω!!!

Εμεις καλα ειμαστε,αν εξαιρεσουμε μια ταση αφαγιας μαλλον λογω του δοντιου!!!Το πρωι στη φρουτοκρεμα 5 κουταλιες και σφραγισμα το στοματακι,το μεσημερι εφαγε γιαουρτι με δοσεις κι αφου την κοροιδευαμε με νερο και το βραδυ θα της δωσω μοσχαρακι καμουφλαρισμενο με ρυζακι.Συνηθως στο δεκατιανο και στο μεσημεριανο το βουλωνει...το βραδυ που κοβει η λορδα τρωμε...αλλα κι εγω της φτιαχνω τα αγαπημενα της...ρυζι-βρωμη-κριθαρι.

Σκεφτομαι να της δωσω και ντοματουλα αλλα ρε γαμωτο δεν ειναι η εποχη και το ψιλοαποφευγω...απο την αλλη θα γλυκανει τα φαγητα της...δεν ξερω!!

Περιμενω και ποτε θα παμε 9-9.5 μηνων να αρχισουμε και σιτηρα και αυγουλακι και να αλλαξουμε γευσεις:rolleyes:

βρωμη -κριθαρι???τα τρωει το παιδακι???μπραβο του μωρε αλλα δεν ειναι πολυ μικρο για τετοια???εννοω μηπως ειναι λιγο βαρια για το στομαχακι του και δεν σου τρωει γι΄αυτον τον λογο τα υπολοιπα???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

οχι Βανιλιτσα μου,δεν φταιει αυτο!!

η μπεμπα τρωει βρωμη απο 6.5 μηνων για πρωινο η βραδυνο και κριθαρι απο 7.5.Ειναι ιδανικες πρωτες τροφες,καθολου βαριες και επισης φουλ απο χρησιμα συστατικα!Δεν βαραινουν το στομαχι...οπως δεν το βαραινει και τοι ρυζαλευρο!!!

Πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρα τα δοντια της...μολις ειδα οτι ετοιμαζεται να σκασει συντομα και το απο πανω...χαχα,σκετη Μαλαμω!!!

γεια σου Ροζακι,αγοραζω βρωμη σε καρπο και την αλεθω.Η αλλιως αγοραζω νιφαδες βρωμης που αλλοτε τις αλεθω αλλοτε οχι.Την μαγειρευω με φρεσκο γαλα πληρες.

Ειναι ετοιμη σε λιγοτερο απο 5 λεπτα!Η αναλογια 50 γρμ βρωμη 200 μλ γαλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...