Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα καλα οσο πιο καθηγητης ειναι ο παιδίατρος τόσο πιο ψχαλβάς ειναι.. ο πρωην παιδιατρος της πουκι ειναι καθηγητης στην παιδιατρική σχολή... οταν τον εψαχνα και δεν τον εβρισκα και μετά.. εξαφανισητκα πανε δυο μηνες τώρα και φαντασου.. δεν εχει παρει ενα τηλ να δει που σκατα ειμαστε....

dZJip3.png

αυριο θα ξερω ακριβως την προηγουμενη βδομαδα που μου τον ζυγισε στο ικα(με ρουχα και πανα) ηταν 7580

δλδ γυρω στα 7600.... περιφημα ειναι ο μικρός στις ανώτατες καμπύλες.. αστον ησυχο αν δεν θελει να το φάει ολο ;) ποσα Ml του κάνεις?

dZJip3.png

ευτυχω εμενα και οι δυο οι δοκτορέσες μου ειπαν οτι εξυπηρετουν τη μαμά απο τον χρόνο και πάνω.. μεχρι τους 12 μηνες το almiron στην περίπτωση μας είναι μια χαρά.. ειναι παχυντικά μεν τα σε σκόνη αλλά πιο θρεπτικά.. μετα τον πρώτο χρόνο μπορουμε να περάσουμε σε υγρό γάλα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

δλδ γυρω στα 7600.... περιφημα ειναι ο μικρός στις ανώτατες καμπύλες.. αστον ησυχο αν δεν θελει να το φάει ολο ;) ποσα Ml του κάνεις?

τη μερα πινει 210 νερο και αφη νει περιπου 20...και στο τελευταιο 240 νερο και αφηνει παλι γυρω στα 20

γενικα τρωει ,δεν του αρεσει με το χαμομηλι μονο και αφηνει πολυ

76IGp3.png

κι εγω το αλμιρον ηθελα να παρω και αυτο μου προτεινε το νατιβα(προφανως απο κει παιρνει τη μιζα)οταν πλεον το αλλαξα πριν 10 μερες περιπου(χωρις να τον ρωτησω) πηρα το φριζολακ που ειχε ξαναπιει τις πρωτες μερες που γεννηθηκε και ηξερα οτι του αρεσε

76IGp3.png

εσεις ποτε ξεκινησατε τις στερεες???καλα εγω του δινω ποτε ποτε πατατουλα(αν ειναι στο φουρνο) και εχει δοκιμασει αρκετα πραγματακια...

ο καημενουλης μας βλεπει που τρωμε και του τρεχουν τα σαλια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αν ειναι ετσι τα κακακια του τοτε οπως σου λεει η μαρα μην ανησυχεις....

για το νουλακ πινω το ανιψακι μου και ειναι μια χαρα αλλα το ξεκινησε μετα που εκλεισε τον πρωτο χρονο...

επισης αν δεν εισαι ευχαριστημενη με τον παιδιατρο να ψαξεις να βρεις αλλον...πρεπει να αισθανεσαι ασφαλεια και οτι σε καλυπτει...εγω τον εχω παρει και 1 το βραδυ και δεν ντραπηκα εστω και αν ηταν χαζο....

μαρα εσυ τι κανεις???πως πανε τα πραγματα με την δουλεια???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εσεις ποτε ξεκινησατε τις στερεες???καλα εγω του δινω ποτε ποτε πατατουλα(αν ειναι στο φουρνο) και εχει δοκιμασει αρκετα πραγματακια...

ο καημενουλης μας βλεπει που τρωμε και του τρεχουν τα σαλια

εγω ξεκινησα πριν απο 15 μερες και βαλε περιπου.....και τωρα κανει στερεα κακακια εχει πολυ πλακα σφιγγεται κανονικα σαν μεγαλος:shock::shock::shock::shock::shock:αστε που βρωμανε και πολυ:tongue::tongue::tongue:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

το αλμιρον ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ γάλα αλλά κάνει μια άλφα δυσκοιλιότητα γιατι είναι τουμπανο. εγώ είμαι της αποψης τα παιδιά να συνεχίζουν με το γάλα που πρωτοήπιαν.. εκτός αν προκυψει κάποιο θε΄μα.. παλινδρόμηση αλλεργίες και κλπ

dZJip3.png

εγω γενικα ντρεπομαι να τον παρω ειναι λιγο αποτομος στις απαντησεις του...θα πρεπει να ειναι μεγαλη αναγκη για να τον παρω νυχτα,και οποτε τον παρω του ζηταω και συγνωμη για την ενοχληση....ειναι καλος αλλα πολυ αποτομος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...