Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο ειναι το μωρο να ενεργειται καθημερινα μια με δυο φορες την ημερα!!για να εχει αδειο στομαχακι και να μπορει να τρωει κανονικα και οχι σε μειωμενες ποσοτητες!!

δωστου χαμομηλακι αλλα υπαρχουν και τα υποθετακια γλυκερινης για βρεφη!!!εγω τα χρησιμοποιησα κανα 2 φορες που το εβλεπα να υποφερει με το εντερακι του και δεν μπορουσε να φαει!!!

το θεμα ειναι οτι δεν ενεργειται καθε μερα....καθε 2 με 3 μερες και φοβαμαι μηπως ειναι κακο για το μωρο...εντομεταξυ του αλλαξα και γαλα γιατι νομιζα οτι ηταν απο το γαλα,αλλα τελικα παλι τα ιδια...χαμομηλι του δινω καθε μερα πλεον αλλα δεν τον βοηθαει(και εχει γινει πολυ γκρινιαρης 2 μερες και οταν τρωει σταματαει και κλαιει)

76IGp3.png

κανει παντα τετοιο χρωμα κακα????η σημερα???γιατι αν ειναι σημερα δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα εγω θα επαιρνα τον παιδιατρο τηλ

κανει τετοιο χρωμα απο τοτε που ξεκινησαμε το ξενο γαλα....

εχω μιλησει με τον παιδιατρο 2 φορες και λεει δεν ειναι τιποτα...και τον ρωτησα αν ειναι απο το γαλα και ειπε οχι και με αποφαση δικη μου το εδωσα το φριζολακ που μας ειχαν προτεινει στην κλινικη και το ειχε ξαναπιει

76IGp3.png

καλημεραααααααααααααα

ευτυχω μην μασας. τα κακακια του ειναι χακί γιατι το γάλα σε σκόνη έχει περισσοτερο σίδηρο απο το μαμαδίσιο και εξ ου και το χρωματάκι... οποτε όλα καλά ;)

επίσης αν πιάνεις την κοιλίτσα του και ειναι μαλακή δεν υπάρχει κανένα θεμα και ας μην κάνει κακάκια. να ανησυχήσεις αν η κοιλίτσα του ειναι πέτρα. ειναι και θεμα προσαρμογής απο το μαμαδισιο γάλα στο σκονη

μην ανησυχείς για τίποτα ευτυχίτσα μου ;) όλα είναι περίφημα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

να ανησυχησεις ΜΟΝΟ αν τα κακάκια του ειναι υδαρά.. σαν λάσπη ένα πράγμα ή μάλλον σαν λάσπη με πολύ νερό.. ε αυτό ειναι διάροια :P σε λιγο που θα μπείτε στις στερεές (μπείτε στο προτείνω) θα μορφοποιεί τα κακάκια του και θα βλέπεις ωραιότατα κουραδάκια σε πανμδαισία χρωμάτων μουαχαχαχαχα

dZJip3.png

καλημεραααααααααααααα

ευτυχω μην μασας. τα κακακια του ειναι χακί γιατι το γάλα σε σκόνη έχει περισσοτερο σίδηρο απο το μαμαδίσιο και εξ ου και το χρωματάκι... οποτε όλα καλά ;)

επίσης αν πιάνεις την κοιλίτσα του και ειναι μαλακή δεν υπάρχει κανένα θεμα και ας μην κάνει κακάκια. να ανησυχήσεις αν η κοιλίτσα του ειναι πέτρα. ειναι και θεμα προσαρμογής απο το μαμαδισιο γάλα στο σκονη

μην ανησυχείς για τίποτα ευτυχίτσα μου ;) όλα είναι περίφημα

λες μαρα μου γιατι κοντευω να γινω τρελλη.....οσο το θηλαζα δεν προλαβαινα να αλλαζω πανες και τωρα παρακαλαω να ενεργηθει...καλα και οταν ρωταω τον ηλιθιο το γιατρογιατι δεν μου τα λεει αυτα......

δεν ειναι σκληρη η κοιλιτσα του

76IGp3.png

τώρα αν κάνει όντως αρκετές μνέρες να ενεργηθεί αραίωσε το γάλα του με χαμομηλόνερο ώγς εξής. αν βάζεις πχ 150 ml Νερό, βάλε 150 Ml χαμομηλόνερο και την σκόνη κανονικά... μην δινεις σκέτο χαμομηλάκι.. δεν ροσφέρει τπτ και η γευση του δεν του αρεσει και τσινάει

dZJip3.png

λες μαρα μου γιατι κοντευω να γινω τρελλη.....οσο το θηλαζα δεν προλαβαινα να αλλαζω πανες και τωρα παρακαλαω να ενεργηθει...καλα και οταν ρωταω τον ηλιθιο το γιατρογιατι δεν μου τα λεει αυτα......

αν ο γιατρος δεν λυνει τις απορίες σου και σε αφήνει να αναρωτιέσαι σορυ κιολας αλλά ειναι χαλβας :P

εγώ βασικά εχω δυο παιδιάτρους.. για τσεκαρισμα μουαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

να ανησυχησεις ΜΟΝΟ αν τα κακάκια του ειναι υδαρά.. σαν λάσπη ένα πράγμα ή μάλλον σαν λάσπη με πολύ νερό.. ε αυτό ειναι διάροια :P σε λιγο που θα μπείτε στις στερεές (μπείτε στο προτείνω) θα μορφοποιεί τα κακάκια του και θα βλέπεις ωραιότατα κουραδάκια σε πανμδαισία χρωμάτων μουαχαχαχαχα

κι εγω θελω να ξεκινησουμε...θα χορταινει και καλυτερα ο μικρουλης...αυριο θα παμε στον παιδιατρο για τη μηνιαια εξεταση και θα μας πει και για τις στερεες(ετσι μου ειχε πει τον προηγουμενο μηνα)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ελα αγαπη μου που θα τρελαθείς για το τίποτα τώρα! σου μιλάει η πειρα της μη θηλάζουσας ;) ολα ειναι μια χαρά

dZJip3.png

κι εγω θελω να ξεκινησουμε...θα χορταινει και καλυτερα ο μικρουλης...αυριο θα παμε στον παιδιατρο για τη μηνιαια εξεταση και θα μας πει και για τις στερεες(ετσι μου ειχε πει τον προηγουμενο μηνα)

οσο μεγαλώνει ΔΕΝ θα χορταίνει... εδώ η πουκι που ξεκίνησε νωρίς τις στερεές ακόμη μεσα στο βράδυ θελει δυο σνακ με γαλατάκι... ειναι και το κρυο... θελουν θερμιδες :P

dZJip3.png

τώρα αν κάνει όντως αρκετές μνέρες να ενεργηθεί αραίωσε το γάλα του με χαμομηλόνερο ώγς εξής. αν βάζεις πχ 150 ml Νερό, βάλε 150 Ml χαμομηλόνερο και την σκόνη κανονικά... μην δινεις σκέτο χαμομηλάκι.. δεν ροσφέρει τπτ και η γευση του δεν του αρεσει και τσινάει

ουτε στο γαλα του αρεσει,αν εχει χαμομηλι μεσα αφηνει πανω απο 50 μλ και κανουμε πολεμο για να το πιει

76IGp3.png

και ειναι και καθηγητης ....κι εγω 2 γιατρους εχω ενα στο ικα που παμε και κανουμε τα εμβολια κι ενα εξω,αλλα ουτε ο ενας ουτε ο αλλος μου ειπε αυτο που μου λες εσυ

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...