Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

2ωρο??????????????????????????????????????????????:roll::rolleyes:

εγω το βαζω 10 με 15 λεπτακια στο κατσαρολακι και πεταω το πρωτο ζωμο .....και μερα 30 λεπτακια το πολυ ομως!!!κυριως το μοσχαρι θελει τοσο το κοτοπουλακι που ειναι και στηθακι σε 20λεπτο ειναι κομπλε.

και μετα εννοουσα 30 λεπτακια;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες και απο μενα...

Καλή χρονια με υγεια και χαμογελα και ολα τα αλλα θα ερθουν!

Τι κανετε??? Πως ειστε??

Φιφη τελεια τα νεακια σου, φυσικα και εισαι παντα ευπροσδεκτη να το ξερεις!!! Αλλωστε σε σκεφτομαστε συχνα!!:D

Πως περασατε τις γιορτες???? Εμεις στο χαλαρο βόλτες και βολτες και βολτες μιας και ο μικρος μπουγκης πλεον ηρεμει μονο οταν ειναι εξω..

Στο σπιτι απλα γινεται χαλασμος...

Μετατρεψαμε το σαλονι σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιδοτοπο, πλατεια το εχουμε κανει, αφου θελει μονο να μπουσουλαει και να σηκωνεται απο τα επιπλα! Δεν μενει ακινητος δευτερολεπτο!

Κατα τ αλλα το δραμα των βραδυνων ξυπνηματων καλα κρατει, να δουμε ποοοοοοσο θα αντεξω - πολύ αυπνια ρε κοριτσια και σας θυμιζω δεν παιζουν βοηθειες απο μαμαδομπαμπαδες, niente!!

Για πειτε νεακιααααααα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σου μπουμπου ..τελικα κοριτσια τι εγινε θα βρεθουμε ? μην παω μονη και στηθω .και τι σας βολευει πρωι ή βραδυ ? Η νεφελη τι κανει εφυγε?

Σμουτς αληθεια δεν αλεθεις στα 4 δοντια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σου μπουμπου ..τελικα κοριτσια τι εγινε θα βρεθουμε ? μην παω μονη και στηθω .και τι σας βολευει πρωι ή βραδυ ? Η νεφελη τι κανει εφυγε?

Σμουτς αληθεια δεν αλεθεις στα 4 δοντια?

γεια σου κοριτσαρα, τι τελειες φωτο βγαλατε απο το ταξιδι, καλα μια θεααααααααα εισαι λεμε...

εγω νομιζω μεσημερακι ισως ειναι καλυτερα να βρεθουμε για να εχουν φαει και το φαγητακι τους, τι λετε??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα κοριτσια

δημητρα μια χαρα η μικρη σου....

τελικα ποση ωρα θελει βρασιμο το κοτοπουλο και ποσο το μοσχαρι???εμεις ξεκιναμε το σαββατο κρεας τωρα τρωμε μονο χορταρικα για μεσημεριανο...στα χορταρικα τι βαζετε???εγω του βαζω πατατα,καροτο, κολοκυθι, μαρουλι και μπροκολο...προσθετε κατι αλλο???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

αααα

για δοντακια δεν εχει βγαλει ακομα τιποτα.......

και επισης βρε κοριτσια ποτε αρχιζουν να σηκωνονται τα μικρα???για να κατεβασω το στρωμα μην μου πεσει καμια μερα και δεν τον παρω χαμπαρι.....τωρα ειμαστε στη φαση που γυρναμε απο μπρουμητα ανασκελα και το αναποδο και μπουσουλαμε οταν εχουμε ορεξη προς τα πισω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα....

εγω leta μου το αφηνω σχεδον 3 τεταρτακια το κοτοπουλο....και καμια ωριτσα το πολυ το μοσχαρακι!!!να βρασουν γιατι θελει και κανα 10λεπτο με τεταρτο για το πρωτο νερακι που το πεταω !!!

στην μιση ωριτσα πανω , ριχνω και τα λαχανικουλια μου που ειναι κολοκυθι πατατουλα απο το χωριο και καροτακι!!!μαρουλι????δεν ειναι πολυ βαρυ για το μπεμπακι??:rolleyes:

εγω μια μερα εβαλα και λιγο πρασο και μου βαλε τις φωνες ο doctor....μετα τον 7ο μου ειπε θα πειραματιστεις με αλλα λαχανικα ....μεχρι στιγμης θα αρκεστεις σε αυτα τα τρια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσακια,θελω τη βοηθεια σας....

τα μωρα που πινουν ξενο γαλα καθε ποτε κανουν κακακκια τους?

εχω θεμα με τον μικρο απο τοτε που ξεκινησαμε τη σκονη και δεν ξερω τι αλλο να κανω,του δινω και χαμομηλι αλλα δεν γινεται τιποτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχω θεμα με τον μικρο απο τοτε που ξεκινησαμε τη σκονη και δεν ξερω τι αλλο να κανω,του δινω και χαμομηλι αλλα δεν γινεται τιποτα

χαπι δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εμενα θηλαζει ακομα....

αλλα απο οσο ξερω μεχρι 5 μερες να κανει κακα δεν θεωρειται δυσκοιλιο και δεν πειραζει...εμενα για καποιο διαστημα εκανε 4 μερες να κανει κακακια και δεν εκανα τιποτα.....

εσενα ποσο καιρο εχει να κανει?

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλο ειναι το μωρο να ενεργειται καθημερινα μια με δυο φορες την ημερα!!για να εχει αδειο στομαχακι και να μπορει να τρωει κανονικα και οχι σε μειωμενες ποσοτητες!!

δωστου χαμομηλακι αλλα υπαρχουν και τα υποθετακια γλυκερινης για βρεφη!!!εγω τα χρησιμοποιησα κανα 2 φορες που το εβλεπα να υποφερει με το εντερακι του και δεν μπορουσε να φαει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

λετακι μου κι εγω οταν θηλαζα μου ειχε πει μεχρι 4 μερες....αλλα τωρα με το ξενο δεν ξερω....σημερα ειναι η 2η μερα....και οταν κανει ειναι χρωμα πολυ σκουρο πρασινο(χακι)

76IGp3.png

λετακι μου κι εγω οταν θηλαζα μου ειχε πει μεχρι 4 μερες....αλλα τωρα με το ξενο δεν ξερω....σημερα ειναι η 2η μερα....και οταν κανει ειναι χρωμα πολυ σκουρο πρασινο(χακι)

κανει παντα τετοιο χρωμα κακα????η σημερα???γιατι αν ειναι σημερα δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα εγω θα επαιρνα τον παιδιατρο τηλ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...