Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζακι,κι εγω ετσι...μια κουταλια νερο...τρεις κουταλιες φαι!!χαχα!!

Λοιπον το μοσχαρακι και το κοτοπουλο το κοβω μπουκιτσες.

Συνηθως βαζω τρια μικρα κομματακια κρεας και τα κανω εναν κυκλο(ο χρονος ειναι καθορισμενος...περιπου 15-20 λεπτα).Πεταω το νερο που βγαινει και μετα προσθετω τα λαχανικα(συνηθως πατατα,καροτο,σελινοριζα,μπροκολο κομμενα κομματακια) και το κανω αλλον ενα κυκλο.

Δηλαδη μαξιμουμ 40 λεπτα!!

Με το που ειναι ετοιμα,αναποδογυριζω στον καδο,εχοντας αφησει και το νερακι,προσθετω λαδακι-λεμονακι και αλεθω σε σουπερ αλοιφουλα!!!

γιατί στην εκπομπή της Ολίβιας που είδα είπε 15 λεπτά το κοτόπουλο και μου έκανε εντύπωση. ειδικά το κοτόπουλο που θέλει καλό βράσιμο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια καθε μερα μαγειρευετε? εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα να τα βαζω στο ψυγειο .Οποτε μαγειρευω μια φορα για δυο ή τρεις μερες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ναι,σιγα μην το κανω μονο εναν κυκλο...σαν στουπετσι θα ειναι...το δοκιμασα και δεν μου αρεσε καθολου!Ασε που στο πρωτο νερο βγαζει τα πρωτα λιπη..οποτε δυο κυκλους,απλα στον δευτερο κυκλο που μπαινουν τα λαχανικα μπορεις να μειωσεις τον χρονο.Γι αυτο λεω 30 λεπτα με 40 μαξιμουμ!!

ναι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ επειδή κάθομαι τώρα και έχω τον χρόνο θα το εκμεταλλευτώ. όταν θα αρχίσω να δουλεύω θα το αναλάβει η μάνα μου γιατί εκείνη την ώρα θα είναι στην μάνα μου, χιχι καλό ε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια καθε μερα μαγειρευετε? εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα να τα βαζω στο ψυγειο .Οποτε μαγειρευω μια φορα για δυο ή τρεις μερες .

εγω μαγειρευω καθε μερα,μιας και ο ατμομαγειρας ειναι πολυ εξυπηρετικος και γρηγορος.Αν ομως καμια φορα μου περισσεψει ποσοτητα...τοτε κι εγω την βαζω ψυγειο!!

εγώ έχω πετάξει ποσότητες και ποσότητες αλλά γενικά εγώ πετάω πολύ φαγητό. δεν μπορώ να φάω τίποτα δεύτερη μέρα. ήμουν καλομαθημένη γιατί η μάνα μου δεν δούλευε και έτσι μαγείρευε κάθε μέρα. έμαθα και εγώ και δεν μπορώ να φάω τίποτα δεύτερη μέρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω εχω μαθει να τρωω και παλιοτερα φαγητα...αλλα γενικα πλεον μαγειρευω ποσοτητες που δεν ξεμενουν....οποτε δεν πεταω!!

και στην μικρη βαζω τοσο οσο να γινει το φαγακι στα 240 μλ το πολυ.

Πλεον οι πατατες μας ειναι μινιον,τα καροτακια μας το ιδιο,και μια σελινοριζα δινει ποσοτητα για μερες.Μπροκολο μονο μια-δυο τουφιτσες βαζω!!

Διαφημίσεις

εμεις απο δοντια... τπτις ακομη.. και αυτο που νομιζα οτι ηταν δοντι τελικά ήταν κυστούλα που απλά έφυγε μονη της.. κλαψ κλαψ... αλλά η φαφουτιτσα μου οταν τρώει κάνει προβες σαν να μασαει μουαχαχχα

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια

για δοντακια βλεπω λετε

εμενα το πρωτο της εσκασε 10 μηνων

αλλα η δικια μου τα βγαζει μαζεμενα

εβγαλε τα 4 πρωτα μαζεμενα

μετα αλλα 3, μετα αλλα 3

τωρα εχει 12 και φυσικα δεν αλεθουμε τιποτα μετα τα πρωτα 4 δοντακια

4Rnfp3.png

γεια σας!καλη χρονια κουκλιτσες!

ειχα προβλημα στη συνδεση 15 μερες περιπου:evil:

τι κανετε?η Νεφελιτσα κοντευει 6 κιλα κ ειναι 64 εκ:rolleyes: τα μαγουλα μας ειναι ετοιμα να εκραγουν:tongue:

Holy Diver

γεια σας!καλη χρονια κουκλιτσες!

ειχα προβλημα στη συνδεση 15 μερες περιπου:evil:

τι κανετε?η Νεφελιτσα κοντευει 6 κιλα κ ειναι 64 εκ:rolleyes: τα μαγουλα μας ειναι ετοιμα να εκραγουν:tongue:

Aντε βρεεεεε...και λεγαμε κι εμεις τι επαθες!!!

Καλη χρονιααα...θηριευει το Νεφελακι σας!!

να μαι και εγώ, εμείς δεν βγάζουμε ακόμα 3 δοντάκι αλλά όλη η εβδομάδα ήταν από ύπνο μαύρα χάλια. 3 το πρωί τον έπαιρνε ο ύπνος αλλά ευτυχώς κοιμόταν μέχρι τις 12 και έτσι την πάλευα. όσο για το φαγητό με το μπουκάλι νερό τον κοροϊδεύουμε όταν αρχίζει να χορταίνει και δεν τρώει καλά. ακουμπάω το μπουκάλι στο στόμα το ανοίγει και τσουπ χώνω το κουτάλι. κάποιες φορές δεν τον κοροϊδεύω εύκολα γιατί το πιάνει το κόλπο.

μαρσολάν να σε ρωτήσω τώρα που τον δούλεψες τον ατμομάγειρα. σε πόση ώρα είναι έτοιμο το κρέας, κοτόπουλο ή μοσχάρι. γιατί στην κατσαρόλα θέλει κανένα 2ωρο και τα έχω παίξει.

2ωρο??????????????????????????????????????????????:roll::rolleyes:

εγω το βαζω 10 με 15 λεπτακια στο κατσαρολακι και πεταω το πρωτο ζωμο .....και μερα 30 λεπτακια το πολυ ομως!!!κυριως το μοσχαρι θελει τοσο το κοτοπουλακι που ειναι και στηθακι σε 20λεπτο ειναι κομπλε.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...