Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σας καλή εβδομάδα και καλή χρονιά σε όλες.....εύχομαι υγεία αγάπη και χαρά και σε εσάς και στα μωράκια σας....

τι κάνετε?? Εμείς καλά ήμαστε όλα πάνε μια χαρά με το αγγελούδι μου ευτυχώς…μόνο με τον σύζυγο λίγο σκούρα αλλά προσπαθώ να αδιαφορώ….

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημέρα σας καλή εβδομάδα και καλή χρονιά σε όλες.....εύχομαι υγεία αγάπη και χαρά και σε εσάς και στα μωράκια σας....

τι κάνετε?? Εμείς καλά ήμαστε όλα πάνε μια χαρά με το αγγελούδι μου ευτυχώς…μόνο με τον σύζυγο λίγο σκούρα αλλά προσπαθώ να αδιαφορώ….

καλημερα καλλια....

γιατι καλε σκουρα με τον συζυγο???μηπως ειναι οι ορμονες σου?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Fifi μου , νομιζω οτι εσυ μας εφερες τα πρωτα ομορφα νεα του 2011 .Εχεις ενα αγορακι και ολα πανε καλα .Σου ευχομαι καλη συνεχεια και να ξερεις οτι και εμεις σε σκεφτομαστε οπως σκεφτομαστε και την mermaid εχεις νεα της ?

Αν εχεις φεις στειλε μου και μενα μνμ .Περιμενω να ξαναπαρω το οκ για τις 6 του μηνος απο ολες για να προγραμματιστει .Εννοειται οτι θα χαρουμε παρα πολυ να σε δουμε και να σε γνωρισουμε απο κοντα και φυσικα να σου φερουν τυχη τα μωρακια μας .

Φεις δεν εχω γενικα δεν ειμαι καλη σε αυτου του ειδους την επικοινωνια ,μονο εδω μπαινω διαβαζω και γραφω...Δεν εχω νεα της mermaid δυστυχως μακαρι να ειναι καλα και να εχουμε νεα της συντομα.Φιλακια και παλι

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΆ.

ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΟ 2011;)

;)

ειχε πολυ ασχημο καιρο αυτες τις μερες και το μπεμπονι μου εχει κλειστει μεσα γμτ......που να το παμε καμια βολτα???

εμεις ετοιμαζομαστε για 3ημερο θεσσαλονικη.

επισης μας προτειναν κατι φιλοι να βαφτισουμε το αγορακι τους....δεχθηκαμε με χαρα παρολο τα διπλα εξοδα λογω και της δικης μας βαπτισης.

τι προτεινεται για ασημωμα???και δωρακι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

aloooooooooooooooooooooooooo

χρονια πολλά και υγεία... όλα τα άλλα ερχονται και παλεύονται

φιφονακι μου συγχαρητήρια κοριτσαρε και με το καλό ;)

για τις 6 ειμαστε σαφώς μεσα ώρα πειτε μου και σκάω μύτη... ελπίζω να εχιε καλό καιρό γμτ...

ειμαι στη δουλειά και βαράω μύγες,.,... 10 άτομα μειναμε όλα κ όλα... λεπτομέρειες απο κοντά. το πουκι μια χαρά διαβαζω οτι κ εσεις όλα καλά.. ολα καλά όλα ανθηρά λοιπόν

α πρωί πρωί βρίστηκα με το allobebe.fr... γυριζει πίσω η παραγγελία μου και τουςε ξεχε4σα γιατι ουδεις με ενοχλησε στο σπίτι για να παραλάβω.. ουτε τηλεφωνο ουτε μαιλ.. εβρισα την κυριουλα Sandra απο το allobebe και ελπίζω να μου το στειλουν επιτελους τον γαμω ατμομαγειρα... εχω ξερσκιστει στο μουλτι και στα κατσαρολια γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

dZJip3.png

καλημερα και απο εμας....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΆ.

ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΟ 2011;)

;)

ειχε πολυ ασχημο καιρο αυτες τις μερες και το μπεμπονι μου εχει κλειστει μεσα γμτ......που να το παμε καμια βολτα???

εμεις ετοιμαζομαστε για 3ημερο θεσσαλονικη.

επισης μας προτειναν κατι φιλοι να βαφτισουμε το αγορακι τους....δεχθηκαμε με χαρα παρολο τα διπλα εξοδα λογω και της δικης μας βαπτισης.

τι προτεινεται για ασημωμα???και δωρακι???

metrhtaaaaa Mετρηταααααααα!

dZJip3.png

καλημερα καλλια....

γιατι καλε σκουρα με τον συζυγο???μηπως ειναι οι ορμονες σου?????

ακόμα ορμόνες βρε λετα μου!!!

μου έχει σπάσει τα νεύρα.....δεν έχει καμία ευθυμία στο bed γενικά έχει ξεχάσει το άθλημα κ.λ.π με το ζόρι να ξεκινήσω εγώ κάτι αλλά τι να το κάνω έτσι??? έχω ξενερώσει πολύ!!!! Μέχρι και να χωρίσω μου ηρθε!!!! Πέρα από το παιδί δεν μας κρατάει τίποτα άλλο!!!! δεν εχω αλλη υπομονη...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Πως περασατε??Εμεις τα ιδια,χαλαρα και ησυχα!!

Η μικρη βγαζει δοντακι...εχει ξεχαραξει η μυτουλα και γρατσουναει και ακουγεται ηχος αν παει εκει πανω το κουταλακι..χαχα!!

Αν εξαιρεσουμε μια αποχη απο το φαγητο κυριως το μεσημερι αλλα καμια φορα και στο γαλα δεν εχουμε ιδιαιτερες γκρινιες η ξυπνηματα λογω δοντιου!!

Το τι κοροιδια της κανουμε για να φαει...δεν λεγεται!!

Τελοσπαντων...καλα να ειμαστε γενικα!!

Γεια σου Μαρσολαν καλη χρονια και μεις βγαλαμε δοντακι , το ανακαλυψα την πρωτοχρονια .Ειναι μυτερο .Δυο βραδια δεν κοιμοταν καλα οποτε λογικα ηταν αυτο ή βγαζει και αλλα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλη χρονοα Φαιρυ!!Ναι κι εγω ξαφνικα τα Χριστουγεννα το ανακαλυψα,εβαλα το δαχτυλο μου στο στοματακι να το μασησει και ξαφνικα ενιωσα το τσιμπημα απο το δοντακι!!

Πιστευω οτι βγαζει και το διπλανο σιγα-σιγα...αρχισαμε απο κατω!!:tongue::tongue:

να μαι και εγώ, εμείς δεν βγάζουμε ακόμα 3 δοντάκι αλλά όλη η εβδομάδα ήταν από ύπνο μαύρα χάλια. 3 το πρωί τον έπαιρνε ο ύπνος αλλά ευτυχώς κοιμόταν μέχρι τις 12 και έτσι την πάλευα. όσο για το φαγητό με το μπουκάλι νερό τον κοροϊδεύουμε όταν αρχίζει να χορταίνει και δεν τρώει καλά. ακουμπάω το μπουκάλι στο στόμα το ανοίγει και τσουπ χώνω το κουτάλι. κάποιες φορές δεν τον κοροϊδεύω εύκολα γιατί το πιάνει το κόλπο.

μαρσολάν να σε ρωτήσω τώρα που τον δούλεψες τον ατμομάγειρα. σε πόση ώρα είναι έτοιμο το κρέας, κοτόπουλο ή μοσχάρι. γιατί στην κατσαρόλα θέλει κανένα 2ωρο και τα έχω παίξει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...