Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ζουζουνακι καλημέρα!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

καλημερα κατερινα

γεννηθηκε την 34 εβδομαδα-σημερα ειναι 27 ημερων παιδακι

το θεμα ειναι οτι ηταν στην θερμοκοιτιδα,πηγε για 10 μερες στην παρακολουθηση και ηταν ετοιμος να φυγουμε προχθες

και μου λενε οτι ξαναπηγε στην θερμοκοιτιδα γιατι εκανε εμετο και ειχε φουσκωμενη κοιλιτσα

του κοψανε το γαλα ,τον βαλανε στον ορο,του κανανε κλισμα και τον παρακολουθουνε

ο μπεμπης ειναι εκνευρισμενος γιατι πειναει,τον μπουκωνανε με 50 ml ανα γευμα-κατα την γνωμη μου ,τερααστια ποσοτητα για 2100 γρ παιδι-δεν τον βαζανε να ρευτει οπως επρεπε και φουσκωσε το πουλακι μου........ολες οι εξετασεις βγαινουν καλες,και προσπαθουν να φανει το θεμα ιατρικο,ενω ειναι καθαρα τεχνικο.....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τι να πω εγω......μια γιατρος χθες που την ρωτουσα για ολα αυτα,μου ειπε "μην προσπαθειτε να εξηγησετε πραγματα για τα οποια δεν εχετε την επιστημονικη καταρτιση"

λες και πρεπει να ειναι ολοι γιατροι,ή γαι να μην εχεις αποριες γονεα,πρεπει να εχεις τελειωσει και μια ιατρικη

μπουρδες μπουρδες μπουρδες

ειμαι πολυ θυμωμενη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera koριτσια..ζουζουνακι μου αντε με το καλο να βγει ο μπεμπακος να ηρεμησετε..εμενα η μπεμπα τα βραδια σφιγγεται συνεχεια..τι ειναι αυτο οι κολικοι και την νυχτα?τι να κανω ρε γαμωτο δεν μπορω να την ακουω ετσι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

kalhmera koριτσια..ζουζουνακι μου αντε με το καλο να βγει ο μπεμπακος να ηρεμησετε..εμενα η μπεμπα τα βραδια σφιγγεται συνεχεια..τι ειναι αυτο οι κολικοι και την νυχτα?τι να κανω ρε γαμωτο δεν μπορω να την ακουω ετσι..

ευχαριστω ζωζα

αχ,βρε παιδι μου μου εχετε λειψει

θα σε παρω τηλεφωνο ,με την ελπιδα οτι δεν θα ταειζεις,δεν θα κανεις μπανιο,κτλ

παντως οτι και να εχει η μπεμπα σου,μπορεις να βαλεις το χερι σου στην κοιλια της ,αρκει να ειναι ζεστο,και να της κανεις κυκλικο,συμφωνα με την φορα του ρολογιου,μασαζ στην κοιλιτσα

ειτε εχει δυσκοιλιοτητα,ειτε κολικους,θα την βοηθησεις......και μην την εχεις πολυ ανετα ντυμενη,τα μωρακια θελουν ζεστα,και λιγο σφιξημο,για να αισθανονται την θαλπωρη της μητρας.....σε φιλω πολυ

ΓΚΕΛΥ

φιλακια γκελακο μου ..αντε να γυρισετκε ολοι μαζι σπιτι και να βαλεις φωτο του μπεμπη στο face...εγω εχω βαλει της μπεμπας ..να δουμε τον κουκλο σου

φιλακια γκελακο μου ..αντε να γυρισετκε ολοι μαζι σπιτι και να βαλεις φωτο του μπεμπη στο face...εγω εχω βαλει της μπεμπας ..να δουμε τον κουκλο σου

τι λες τωρα

εχω να μπω στο fb <ουτε κι εγω ξερω απο ποτε

αντε να δω ποτε θα ξαναοργανωθω

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια δηλαδη τι καλημερα , σημερα ετρεχα ολη μερα με τον οαεδ , ελεος με την χαρτουρα.Εχθες δεν κοιμηθηκαμε καθολου ουτε η μπεμπουλα εκλαιγε συνεχεια με σπαραγμο ,μαλλον ηταν κολικοι τι χαμομυλι εδωσα τι γαλα τι αγκαλιες τι στηθος παλι τα ιδια κατα τις 4 κοιμηθηκε αγκαλια μου .

Στα τσισακια εγω την καθαριζω με μωρομαντηλο , το χαμομυλι τι κανετε το εχετε σε μπολακι ? και το ανανεωτε καθε ποτε ?

Το πρωι την βαζω κατω απο την βρυση το βραδυκανω μονο με μωρομαντηλα.

Ζουζουνακι μου με το καλο να παρετε τον μπεμπουλη να τα λεμε και πιο συχνα .

Κατερινα καλως μας ηρθες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ax φαιρη μου κι εσενα κολικους εχει?εμενα ρε κοριτσια ολο αγκαλι θελει και κουνημα στο ριλαξ η το καροτσακι ..δεν μπορω να το κουνησω ρουπι...εντωμεταξυ τωρα μεσα στη μερα κοιμαται πολυ λιγο..

sorry κορίτσια έκανα αποστείρωση και τα έβαζα στο ψυγείο.

χαπι μου εμένα η σύλληψη έγινε πιο αργά από οτι υπολογίζουν με μέσω όρο οι γιατροί

αυτοι μετράνε μια εβδομάδα περίπου μετά την περίοδο

εγώ εμεινα έγκυος 2 εβδομάδες μετά την περίοδο και αυτή η διαφορά μιας εβδομάδας υπήρχε πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος

θα δεις αυριο την απάντηση μου ξέρω πήγες για ύπνο εγώ κοιμάμαι λίγο αργά

ααα,εμενα τελικα δεν ειναι θεμα συλληψης αφου απο την 20η βδομαδα και μετα αρχισε να ειναι πιο μικρουλης....

ααα,κι εγω μετα τις 2 κοιμαμαι αλλα οταν επιστρεφει ο αντρας μου καθομαι λιγο μαζι του,γιατι ολη μερα δεν τον βλεπω....

ξεχασα να σας χαιρετησω κιολας....

γεια σε ολα τα κοριτσακια και στα μπεμπακια!!!

76IGp3.png

γκελακο μου ευχομαι συντομα να παρετε το μωρακι σας σπιτι και να ηρεμησετε...!!!!

οσο για τους κολικους ξερω οτι βοηθαει πολυ να βαλεις ενα μαξιλαρι στα ποδια σου και να ακουμπησεις το μωρακι μπρουμητα...εχω ακουσει οτι βοηθαει

76IGp3.png

τι να πω εγω......μια γιατρος χθες που την ρωτουσα για ολα αυτα,μου ειπε "μην προσπαθειτε να εξηγησετε πραγματα για τα οποια δεν εχετε την επιστημονικη καταρτιση

καλα,και δεν της γυρισες καμια βρισια να ερθει στα ισα της?????τι ατακα ηταν αυτη???δεν εχεις δικαιωμα να ψαχνεσαι,να αναρωτιεσαι,να προσπαθεις να καταλαβεις τι κρυβεται πισω απο τα λιγα λογια και ηλιθιες πραξεις των επιστημονικα καταρτισμενων????????αν αυτη ειναι γιατρος και ξερει την επιστημη της αλλο τοσο εσυ ως μανα οφειλεις να νοιαζεσαι για το παιδι σου και να αμφισβητεις ακομη κι αυτους..αειντε τωρα

Διαφημίσεις

ζουζουνακι καλημέρα!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

καλημερα κατερινα

γεννηθηκε την 34 εβδομαδα-σημερα ειναι 27 ημερων παιδακι

το θεμα ειναι οτι ηταν στην θερμοκοιτιδα,πηγε για 10 μερες στην παρακολουθηση και ηταν ετοιμος να φυγουμε προχθες

και μου λενε οτι ξαναπηγε στην θερμοκοιτιδα γιατι εκανε εμετο και ειχε φουσκωμενη κοιλιτσα

του κοψανε το γαλα ,τον βαλανε στον ορο,του κανανε κλισμα και τον παρακολουθουνε

ο μπεμπης ειναι εκνευρισμενος γιατι πειναει,τον μπουκωνανε με 50 ml ανα γευμα-κατα την γνωμη μου ,τερααστια ποσοτητα για 2100 γρ παιδι-δεν τον βαζανε να ρευτει οπως επρεπε και φουσκωσε το πουλακι μου........ολες οι εξετασεις βγαινουν καλες,και προσπαθουν να φανει το θεμα ιατρικο,ενω ειναι καθαρα τεχνικο.....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τι να πω εγω......μια γιατρος χθες που την ρωτουσα για ολα αυτα,μου ειπε "μην προσπαθειτε να εξηγησετε πραγματα για τα οποια δεν εχετε την επιστημονικη καταρτιση"

λες και πρεπει να ειναι ολοι γιατροι,ή γαι να μην εχεις αποριες γονεα,πρεπει να εχεις τελειωσει και μια ιατρικη

μπουρδες μπουρδες μπουρδες

ειμαι πολυ θυμωμενη

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ μου κάνε υπομονή. Σε καταλαβαίνω γιατί περασα από εντατική..θα σου στείλω Pm...

Κορίτσια μου να κάνετε μασαζ στην κοιλίτσα των μωρών σας για τους κολικούς. Βοηθάει!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

αχ κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας

σε οσες εχω τηλεφωνα θα σας τηλεφωνησω να τα πουμε απο κοντα

για τις υπολοιπες θα τα λεμε στο καφε

σας φιλω ολες

παω να ξεκουραστω,γιατι μοιραζω την καθε μερα μου μεταξυ γραφειου,μπεμπη ,θηλαστρου,και λιγης ξεκουρασης

για να ειμαι πιο ακριβης ,ειμαι σχεδον ολη την μερα στο δρομο,

ουτε πριν την εγκυμοσυνη τοσο γυρω γυρω

σε καμια περιπτωση η κλασικη λεχωνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλο βραδυ8)8):cool:

ΓΚΕΛΥ

geiaaaa sas! ta exv ftysei sas to eipa? δεν μου φτανει η λεχωνια μου, δεν μου φτανει το οτι ειμαι εγκλειστη εχω και τα μαλακισμενα απο το γραφειο που με παιρνουν τηλ κα8ε 1 ωρα για ενα σωρο αηδιεσ.. σημερα ο αντρασ μου δεν αντεξε και τουε ριξε ξεχεστηριο στο 85ο τηλεφωνημα...κατα τα αλλα

η μικρη δοξα τον θεο ειναι ησυχη.. γκρινιαζει μονο για να φαει και για να την αλλαξουμε.. εχει αναπτυξει και την εξης ιδιοτροπια.. ΔΕΝ ανεχετε ουτε χιλιοστο κακαδιων πανω της.. δεν θελει μονο αλλαγη θελει και ντους! τεσπα..καλυτερα 8α μου πειτε δεν μου συγκαιγετε κιολασ.. κατα τα αλλα.. ησυχα.. εγω τα μπηγω που και που αλλα ολα οκ..ισως επειδη ειναι και η μαμα μου εδω και αρα χαιδευομαι.. απο την επομενη εβδομαδα που θα φυγει και 8α μεινω σολο καριερα ισως ισιωσω που ειμαι και..μονηρης προσωπικοτητασ

ξερω εχω χα8ει αλλα σας σκεφτομαι τα μαλα.. το βανιλάκι μας γεννησε? γκελάκο μου!!!!! φιλια πολλα στελνω στο αγορινι σου!! μπου2..κρατα γερα φιλη...ολεσ κλαιμε..ασε... ζωζα μου φιλια και σε εσενα και στην κρεμουλα παβλοβα που οσο παει σου μοιαζει!!

φιλια πολλα σε ολες..και την αγαπη μου!!

dZJip3.png

τσουπ!!!!να μαι και εγω!!!!

κοριτσακια μου ομορφα σας χαιρετω και παλι!!!μου λειψατε!!!εχουμε γεννησει ολες οι παλιες;;;;;;

σας διαβασα οσο μπορεσα γιατι χρονος δεν υπαρχει πλεον ...μονο τρεξιμο....αλλα ωραιο τρεξιμο!!

ο τοκετος του μου ηταν ενας γολγοθας 12 ωρος αλλα εξελιχθηκε φυσιολογικα μιας και η μπεμπα δεν εχανε καθολου παλμους και ετσι ειχαμε το χρονο με το μερος μας...οταν βγηκε η μικρη μου ξεχασα αυτοματα ολη την ταλαιπωρια....ημουν η πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου...

ειχαμε ομως και αλλες περιπετειες....την ημερα που ηταν να βγουμε

απο το γαια και ενω ολα πηγαιναν υπεροχα, η μικρη μου ανεβασε ικτερο 15.5 και εκανε και μια περιοδικη ηπια ταχυπνοια οπως μου ειπαν...σοκ...ενιωσα τη γη να φευγει απο τα ποδια μου....μπηκε σε θερμοκοιτιδα και εμεινε εκει 4 ημερες...μετα μπηκε στην απλη παρακολουθηση και αφου την ξετιναξαν σε εξετασεις που ηταν ολες φυσιολογικες,μπρεσαμε να παρουμε το πολυποθητο εξιτηριο....αυτη η εβδομαδα που εμεινε το παιδι στην μοναδα ηταν η χειροτερη της ζωης μου...αλλα ευχαριστω το θεο που τελικα το μωρακι μου αποδειχθηκε υγιεστατο...η διαγνωση ηταν οτι η ταχυπνοια παρουσιαστηκε λογω μη προσαρμογης του μωρου στα δεδομενα εκτος μητρας, οσο για τον ικτερο δεν τους απασχολησε απο την αρχη σχεδον καθολου...

τωρα ειμαστε πια σπιτακι μας και το μικρο μου θαυματακι καθε μερα μας κανει να αισθανομαστε τοσο μα τοσο τυχεροι που την εχουμε...για να μην σας πω πως νιωθω οταν εχω και τις 2 κορες μου αγκαλια....

θα πω μονο οτι η ζωη μου ειναι τελεια μαζι τους...δεν μπορω να ζητησω τιποτα περισσοτερο... πανω απ ολα υγεια ..

να μας ζησουν τα παιδακια μας, να τα χαιρομαστε κοριτσακια μου!!!!

ελπιζω να μπαινω συχνοτερα απο εδω και περα στην παρεουλα μας!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...