Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ξαναβαζω λιστα

Mara 76

fairybaby

mpoumpou

new mammy

nefeli

jo jo

evi 26

smouts

Συναντηση στις 6 Ιανουαριου ημερα πεμπτη

Τοπος συναντησης mall μαρουσι συμφωνειτε?? πεστε ωρα που σας βολευει ,κυριως να μας πει η νεφελη που θα ερθει αθηνα

Εμενα με βολευει ολες τις ωρες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια, μια φορά είπα να πάρω λαχείο ρε παιδιά και τέλειωσαν. Καλά να πάθω τελευταία στιγμή που το άφησα.

Μαρσολαν μου συγνώμη που έφυγα έτσι το βράδυ αλλά κοιμήθηκε ο μικρός και έφυγα γρήγορα για να μην τον ξυπνήσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζακι,δεν πειραζει...κι εγω δεν ξαναμπηκα μετα!

Καλα η δικια μου κατα τις 4.30 ξυπνησε για γαλα:roll:ηπιε 230 μλ και μετα ξαναηπιε γαλα στις 8.15:roll:αλλα 230....

πωωωωωω....τρελλες πεινες η μικρη...ποιος ξερει τι την επιασε χτες!!

και μετα στις 12 εφαγε το κουακερ της και τωρα σε λιγο θα φαει κρεατακι!!

Λοιπον εντυπωσεις απο το beaba!!

Λαχανικα σε χρονο dt!!Το μοσχαρακι θελει 2 κυκλους για να ερθει να γινει οπως πρεπει....

και μετα αλεσμα και τελειωσες...

ουτε ματια κουζινας αναμμενα,ουτε να εισαι πανω απο την φωτια μην τελειωσει το νερο,μια χαρα...

Τι ηλιθια ημουν που δεν τον χρησιμοποιησα αμεσα!!!

Δαγκωτο για αγορα!!!

Καλημέρα κοριτσούδια...

Δεν κοιμήθηκα για να μπώ για να δώ τι κάντετε και να σας ευχηθώ..τα νέα μας από την άλλη εβδομάδα....

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες μας , να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, τους άνδρες μας, τα σπιτικά μας και έχει ο Θεός! Φάτε όσο θέλετε δεν είναι καιρός για δίαιτες, από Δευτέρα τώρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ε, κάντε λίγο άθλημα ...και θερμίδες καίει και περνάς καλά!:lol::lol::lol:

Από το παστακοσπίτι ποοοοολλλά φιλάκια και τις πιο ζεστές ευχές μας!

μμμμματς!

και αυτο απο εμάς

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HhweEWkGZS4

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Μπήκα στα γρήγορα να στείλω τις θερμές μου ευχές κορίτσια μου σε όλους μας για ένα έτος όλο χαρές και του χρόνου για όσες το θέλουν με ένα δεύτερο μωράκι.

Για μένα χτυπάει η καμπάνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να εχουμε μια χρονια γεματη υγεια και χαρα.....

Ευχομαι για ενα 2011 στολισμενο με καινουριες εμπειριες και με υλοποιημενα ονειρα!

και γω θελω κι αλλο μωρακι!!!!!!χαχαχα

αντε αγαπητες μου...με υγεια!

ειπαμε ωρα γαι τη συναντηση???

καλη χρονια αγαπητες μου!!!

χρονια πολλα με υγεια κι ενα ευτυχες νεο ετος!!!

φιλακια πολλα σε ολες σας!!!

να χαιρομαστε τα παιδακια μας και με το καλο να ερθουν και τα αλλα!!!

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΜΑς ΚΑΙ ΙΔΙΩς ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑς ...

φΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς

Κοριτσουδια μου γλυκά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγαπη, γελια και χαρες.

Να χαιρομαστε τις οικογενείες μας και τα παιδακια μας.

Ευχομαι τα παιδακια ολου του κοσμου να είναι καλα.

Φιλάκια πολλά

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και οτι επιθυμει η καθε μια να συμβει .Απο καρδιας σας ευχομαι να χαιρεστε τα μωρακια σας και τις οικογενειες σας , και οσες επιθυμουν ενα καινουργιο μωρακι να ερθει συντομα.

Τα δικα μου νεα ειναι οτι ολα προς το παρον εχουν παει μια χαρα ειμαι πλεον στον 4ο μηνα μου και απλα περιμενω. Ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον 80% ειναι αγορακι ...Δεν σας κρυβω οτι αυτες τις ημερες σκεφτομουνα παρα πολυ το πρωτο μου παιδακι το κοριτσακι που εχασα ,αμα δεν ημουνα και παλι εγκυος δεν ξερω πως θα την παλευα...

Δεν μπορω να γραψω σε κανενα αλλο τοπικ ουτε στις μανουλες Ιουνιου 2011 που ειναι της σειρας μου ,εσας αισθανομαι τις κοντινες μου στο φορουμ και εσεις ξερετε την ιστορια μου,οποτε εσας θα πριζω..

Θα ηθελα να ερθω και εγω στο ραντεβου σας εαν δεν εχετε αντιρηση. Βεβαια περιμενω τους κουμπαρους μου απο Κρητη και δεν ξερω εαν θα τα καταφερω αλλα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα εγω δεν εχω και φεισ και δεν εχω δει καμια σας... δειτε το και πειτε μου. Συγνωμη για το κατεβατο και παλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. ελπίζω να είστε πολύ καλά και να περνάτε τέλεια.!

Χρόνια πολλά κ Καλή χρονιά με πολλές χαρές και πολλά πολλά γέλια.!!!

Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας κ την οικογένειά μας και όλες οι στεναχώριες να φύγουν μια και καλή μαζί με τον παλιό το χρόνο.!

krEEp3.png

IjZep2.png

Χρόνια πολλά και πάλι, φίφη μου όλες μας τέτοιες μέρες σε σκεφτόμαστε. Ήταν περίπου τέτοιος καιρός οπότε καταλαβαίνουμε εσύ πόσο το σκέφτεσαι. Είναι απόλυτα λογικό και ποτέ δεν θα πάψεις να σκέφτεσαι το κοριτσάκι σου. Αλλά τώρα 'εχεις έναν νέο θησαυρό. Αυτός είναι τώρα ο στόχος σου.

Εχεις facebook να τα λέμε και εκει πιο προσωπικά ?

Εδώ και καιρό σε σκεφτόμουν γιατί την τελευταία φορά που μπήκες ήσουν λίγο καιρό πριν την αυχενική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Fifi μου , νομιζω οτι εσυ μας εφερες τα πρωτα ομορφα νεα του 2011 .Εχεις ενα αγορακι και ολα πανε καλα .Σου ευχομαι καλη συνεχεια και να ξερεις οτι και εμεις σε σκεφτομαστε οπως σκεφτομαστε και την mermaid εχεις νεα της ?

Αν εχεις φεις στειλε μου και μενα μνμ .Περιμενω να ξαναπαρω το οκ για τις 6 του μηνος απο ολες για να προγραμματιστει .Εννοειται οτι θα χαρουμε παρα πολυ να σε δουμε και να σε γνωρισουμε απο κοντα και φυσικα να σου φερουν τυχη τα μωρακια μας .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...