Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

fairy να φυσικά έχω συμβιβαστεί και πολλές φορές λέω πάλι καλά που είναι έτσι γιατί δεν θα την άντεχα μέσα στα πόδια μου να το παίζει οτι ενδιαφέρεται.

παστάκια μου τελικά γιατί έκανες εξωσωματική ? καλά αν θέλεις απαντάς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ δεν το συζητώ για το εξάμηνο αφού υπήρχε η δυνατότητα να το πάρω. βόλεψε και το αφεντικό μου και εμένα.

όπως έχω πει πολλές φορές για μένα μόνο οι γονείς μου υπάρχουν τα πεθερικά μου σαν να μην υπάρχουν. ο πεθερός μου έχει να δει το μωρό από την βάφτιση και η πεθερά μου λίγες μέρες μετά. για μένα δεν υπάρχουν δεν είναι ο γιος μου παιχνίδι στα κόλπα τους. τώρα έχω θυμώσει δεν σε θέλω τώρα όλα οκ σε παίρνω και σε σφίγγω. τέρμα αυτά εγώ το παιδί μου δεν το έχω για τα μούτρα τους. τα πήρα πάλι.

βρε ροζακι μου μηπως θυμωσαν επειδη δεν εβαλες το ονομα του πεθερου???

ο αντρας σου τι λεει?δεν στεναχωριεται???

μωρε και γω τα παιρνω καμια φορα με τα πεθερικα μου για διαφορα πραγματα αλλα μετα σκεφτομαι οτι ειναι γονεις του και τους αγαπαει και τους θελει οπως εγω τους δικους μου!!!και αφου εκανα τον γιο μου και μετα εχω αλλαξει γιατι βαζοντας στην θεση τους εμενα μετα απο χρονια δεν θα ηθελα να μη μου μιλανε τα παιδια μου!!

καταλαβαινω οτι οι γονεις σου σε βοηθανε οπως ολες μας εξαλλου...γιατι η μανα ειναι μανα αλλα μανα ειναι και του αντρα σου ,,,,,συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα με το θαρρος απορρω πως γινεται και υπαρχει η διχονια τωρα που εχει ερθει και το μωρο ....που θεωρειται ευτυχια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

είμαι σίγουρη ότι θύμωσαν για το όνομα ο πεθερός μου περισσότερο.

βανιλίτσα αν εγώ φερθώ στο παιδί μου με τέτοιο τρόπο τότε έχει όλο το δικαίωμα να μην με θέλει. γιατί η πεθερά μου έχει 2 παιδιά τον άντρα μου και μια κόρη. στην κόρη είναι καμία σχέση, δίνει τα πάντα. όχι μόνο υλικά αγαθά που δεν με ενδιαφέρουν, τα πάντα. τα παιδιά της τα βλέπει και λιώνει. και οι δύο τους , όταν γεννήθηκε το πρώτο παιδί της κόρης της έκανε την διαδρομή -γιατί μένει μισή ώρα μακριά- κάθε μέρα και σε εμένα στην κλινική ήρθε μόνο την μέρα που γεννούσα και την επόμενη σαν επισκέπτρια.

από την μέρα που έμεινα έγκυος ασχολούνταν με τα κιλά μου και με σύγκρινε με την ανιψιά της που ήμασταν παράλληλα έγκυες. στην κόρη της πήρε τα πάντα για τα παιδιά και για τον γιο μου έδωσε μόνο 100 ευρώ. τώρα τι να λέμε.

ο άντρας μου είναι ο πρώτος που μαλώνει συνέχεια. εγώ δεν ανακατεύομαι του λέω κάνε ότι καταλαβαίνεις και ξέρω οτι καταλαβαίνει την διαφορά στην συμπεριφορά με την κόρη της.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όσο και καλή διάθεση να έχεις σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου

και είχα την καλή διάθεση γιατί έλεγα γονείς του είναι να κάνω τα στραβά μάτια αλλά όταν έχει να κάνει με το παιδί μου δεν ακούω τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

έλα μωρέ λες και τους βάζει να σε πάνε κόντρα και καλά για το παιδί...μη χέσω...ροζάκι σε κτλαβαίνω οφ κόρς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστάκια μου δεν έχουν ταίρι εκεί που μας χρωστάνε μας παίρνουν και το βόδι

αντί να θυμώσουμε εμείς που μας τάξανε τόσα για το μωρό και πήραμε το μακρύτερο θύμωσαν αυτοί γιατί έδωσα το όνομα του μπαμπά μου

δεν είμαι και τόσο βόδι που θα έδινα το δικό του μετά από τόσο κλ...μο που έχει ρίξει στον μικρό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

aloha Κορες και χρονια πολλά! αντε να μπει το 11 να δουμε τι 8α καταλάβουμε μουαχαχαχα

χιλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, ειλικρινα. στα νεωτερα τώρα. ΜΑΛΛΟΝ διασώζομαι λόγω μητρότητας... αλλά ειμαισ ε μια φάση που ειμαι και ακριβή να με διώξουν και ακριβή να μεινω... αρα θαπρέπει να δουλεύω ΠΟΛΥ! αυτο δεν με νοαζει.. το μονο που με νοιαζει είναι πως μια διευθυντρια δεν με θέλει "δανιεκή΄" την μιση δλδ στο τμήμα της γιατι εχω περίεργη προυπηρεσία.... λεπτομέρειες 6 του μήνα που θα σας δώ και 7α σας τα πώ όλα καθότι το φορουμ πολύ δημοφιλές και ποτέ δνε ξέρεις οιος μπάινει εδώ μέσα και βλέπει

κατα τα άλλα η πουκι ειναι μια χαρά.. εχω την εντύπωση οτι ψήλωσε..ΠΟΛΥ! μεσα ιανουαριου που εχουμε πρεβενρα (μπρρρρ) και μετρηθουμε θα δώ ποσο ακριβώς ψήλωσε

καλια...μην ζυγιζεις παιδι μου το παιδάκι σου σαν την παλαβωμένη... αρκεί να παιρνει βάρος... εστω και λίγο...

ροζουλα... δεν μας χέζουν τα πεθερικια λέω εγώ.. εχουμε την σκασίλα μας, το τρέξιμό μας, τα άγχη μας πρεπει να εχουμε και τους παλαβούς πάνω απο το κεφάλι μας

επίσης.. πήγα αι ψώνισα.. για μένα.. εσκασα ενα 700αρι αλλά δεν γμιεται... ημουν με τα ίδια ρπουχα απο τοτε που έμεινα έγκυος...

dZJip3.png

να μαι παλι , σορρυ για -πριν αλλα εβαλε κατι κλαματα ο μικρουλης στον υπνο του και τα παιξα.τελικα ηθελε να ρευτει...

Μωρε δικιο εχετε μερικοι ανθρωποι ειναι γαιδουρια απο την φυση τους.

εμενα ετσι ειναι ο πεθερος μου...αν δεν ηταν η πεθερα μου να τα μπαλωνει και να αγοραζει πραγματα για τον μπεμπη,μια απο τα ιδια θα ειχαμε.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μάρα μου είναι μπερδεμένη η υπόθεση όντως

μακάρι να εξελιχθούν προς όφελος σου τα πράγματα αν και πιστεύω ότι δεν έχουν το δικαίωμα να σε απολύσουν σε παρούσα φάση.

βανιλίτσα είναι παραπάνω από γαιδούρια στο κάτω κάτω τι μου φταίνε τα γαιδουράκια

και όπως είπα πριν ο Αντώνης μου δεν έχει ανάγκη από υλικά αγαθά ούτε από αγάπη γιατί παίρνει και με το παραπάνω από εμάς και την οικογένεια μου. Αυτοί θα χάσουν όχι εμείς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι κανετε?

Βλεπω εχετε πιασει φλεγον θέμα.

Μαρα, ειδες που στο ειπα, δεν μπορουν να σε απολυσουν. Τωρα βεβαια, καποιες φορες αυτο δεν ξερω αν ειναι καλύτερο ή χειρότερο!

4Rnfp3.png

το θέμα των πεθερικών είναι πάντα φλέγον και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχει επικρατήσει ότι ο άντρας είναι ο πεθερόπληκτος όταν εκ των πραγμάτων οι γονείς του άντρα είναι τις περισσότερες φορές αν είναι προβληματικοί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...