Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερααααα

ευτυχως και εμενα δεν εμαθε στο κουνημα....τωρα δεν ξερω τι θα γινει οταν θα γυρισω στη δουλεια σε ενα μηνα και θα τον κρατανε οι παππουδες.....ελπιζω αν μην τον μαθουν ετσι...

πιπιλα και εμενα παιρνει αλλα ισα ισα για να κοιμηθει....δεν ξυπναει οταν του πεσει.....

pastakia αμαν βρε παιδι μου ακομα δεν πηγες και σου ειπαν για απολυση????

ειναι σιγουρο???η απλα ειναι μια σκεψη αν κατι δεν παει καλα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, κοριτσάρες!!!Απ ό,τι βλέπω οι περισσότερες έχετε πρόβλημα με τις πεθερές... κι εμένα με γράφει σε ορισμένα θέματα, αλλά δυστυχώς εμένα αφορούν θέματα υγείας. Της λέω μη χρησιμοποιείς να την σκουπίζεις χαρτοπετσέτες πάνω από το τραπέζι σου που έχετε φτερνιστεί, έχετε ακουμπήσει κοτόπουλα, σκόνη κτλ, έχω ειδικά πανάκια σιδερωμένα για το στόμα...βρίσκω μέσα στο καρότσι όταν την κρατά χαρτοπετσέτες... Της λέω μην την κουνάτε όταν είναι φαγωμένη γιατί κάναμε αμάν να σταματήσουν οι γουλιές, ψηλά το παιδί και ντου ντου που κούνημα. Αν αρχίσω τις μπάτσες θα είμαι πολύ κακιά??? Και να φανταστείτε ότι ήταν η τέλεια πεθερά μέχρι αν γεννήσω το παιδί!!!Μετά έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό... Καλά πρέπει να σας γράψω έκθεση για τις ατάκες της...

Η μπέμπα χθες είχα πολλή όρεξη!!!Με ξύπνησε και στις 3:30 και στις 6:30 με πέθανε...

έφυγα για τη δουλειά και ξύπνησε 11 η ώραααααααααααα!!!!

Κουτουλάω στους τοίχους... Πιπίλα κι εμείς μόνο για νανούρισμα και μετά από λίγο την φτύνει μόνη της...

pastakia μου, λυπάμαι πολύ γι αυτό το νέο!!!Μακάρι να διαψευστεί!!!

Kallia μου, όπως στα είπαν τα κορίτσια. Δίνεις στο μωράκι σου μόνο το light γαλατάκι!!Το παχύ γαλατάκι που έχει το λίπος βγαίνει στα 8-10 λεπτά περίπου. Αυτό που κάνεις λάθος είναι το εξής: Όταν την βάζεις πεινασμένη στο ένα στήθος είναι λογικό να μην έχει υπομονή να κάτσει να πιει το παχύ. Επομένως καλό θα ήταν να προμηθευτείς ένα θήλαστρο να αντλείς λίγο γαλατάκι. Κι όταν πεινά πολύ να της δίνεις 20-30 ml (μπορείς να δίνεις και ξένο αν θες αλλά αυτό είναι δική σου επιλογή)από το μπιμπερό από την άντλησή σου και μετά να την αφήνεις μόνο στο ένα στήθος. Αν δεν το αδειάζει τελείως, στο επόμενο γεύμα θα ξεκινάς πάλι από το ίδιο και μετά θα πηγαίνεις στο άλλο και ούτω καθεξής. Είναι λογικό όταν το βάζεις πεινασμένο το μωράκι να μην έχει την υπομονή να κάτσει στο στήθος... Και προς Θεού μην το ξανακάνεις αυτό με 2-3 λεπτά στο κάθε στήθος, γιατί θα σου κάνει πράσινα κακάκια...Για προσπάθησέ το αυτό και πες μας πάλι!!!

Καλή επιτυχία!!!

τι κανετε κοριτσακια μου??

χρονια πολλάαααα! Καλη χρονια να εχουμε!!

Εγω πλεον δεν εχω χρονο καθοτι ο μικρος ειναι ταλιμπανακι μπουσουλαει αλωνιζει ολο το σπιτι και πιανετε απο τα επιπλα και σηκωνεται...

οπερ και σημαινει οτι δεν καθεται πια στα αυγα του και δεν θελει με τιποτα τον περιορισμο καρεκλακιου ή παρκοκρεβατου με τιποτα - τσιριζει ανελεητα!!

Κατα τ αλλα ολα καλα αν εξαιρεσουμε χθες που μας ειχαν καλεσει σε ενα παιδικο παρτακι σε παιδοτοπο ο μπαμπας μας ειχε τη φαινη ιδεα να φησει το μικρο να τσουλησει μονος του σε κλειστη τσουληθρα μεγαλη και φυσικα εχασε τον ελεγχο και χτυπησε στο κεφαλι και εκανε καρουμπαλαρα και εχω εχασα 100 χρονια πο τη ζωη μου...

τι να πω...οι μπαμπαδες ειναι λιγο στην κοσμαρα τους ετσι???????????

Τα νεακια σας???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες ..

ωχ μπουμπου μπορω να καταλαβω τι περασες εμενα ο δικος μου ευτυχως ειναι προσεχτικος οταν ειναι συγκεντρωμενος χιχιχιιχ

Εγω Ευη μου δεν εχω προβλημα με την πεθερα αλιμονο , δεν φτανει που μου την κραταει να μην ειμαι και αχαριστη πρεπει να κανουμε υπομονη σε αυτα δε μπορουν να τα κανουν ολα σαν εμας .

Παντως το γελιο ηταν οτι εχθες του ελεγα του αντρα μου οτι η μητερα του το εμαθε το μωρο αυτες τις μερες να κοιμαται αγκαλια και μετα του λεω ασε μην πεις τιποτα και εχθες το βραδυ που μιλησαμε με ρωταει η γυναικα ολα καλα? ολα καλα της λεω εγω και πεταγεται ο αντρας μου απο μεσα ...καλα την κουναγες για να κοιμηθει ??? χαχαχαχα ενιωσα και ασχημα αλλα μου φανηκε και πολυ αστειο μαζι .

Παστακια ασε σκατα σκατα σκατα και παλι σκατα με το εργασιακο κομματι .Πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει πλεον καθε μερα ακουω και απολυση απο καπου και εγω εχω μεγαλη ανασφαλεια για το μελλον μου.Αναρωτιεμαι γιατι κανω και το πτυχιο μερικες φορες , αξιζει τετοια ταλαιπωρια?

Ροζ μου τα πηρα ολα τελεια , τωρα εφτιαχνα και το συρταρι μου για να τα βλεπω με την μια και να διαλεγω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερααααα

ευτυχως και εμενα δεν εμαθε στο κουνημα....τωρα δεν ξερω τι θα γινει οταν θα γυρισω στη δουλεια σε ενα μηνα και θα τον κρατανε οι παππουδες.....ελπιζω αν μην τον μαθουν ετσι...

πιπιλα και εμενα παιρνει αλλα ισα ισα για να κοιμηθει....δεν ξυπναει οταν του πεσει.....

pastakia αμαν βρε παιδι μου ακομα δεν πηγες και σου ειπαν για απολυση????

ειναι σιγουρο???η απλα ειναι μια σκεψη αν κατι δεν παει καλα???

άστα βράστα κοπελιά...κυρίως μουτο έφεραν σαν σκέψη επειδή αλλάζει η εταιρεία χέρια επίσημα...και είμαι άσε με!!!

Γεια σας, κοριτσάρες!!!Απ ό,τι βλέπω οι περισσότερες έχετε πρόβλημα με τις πεθερές... κι εμένα με γράφει σε ορισμένα θέματα, αλλά δυστυχώς εμένα αφορούν θέματα υγείας. Της λέω μη χρησιμοποιείς να την σκουπίζεις χαρτοπετσέτες πάνω από το τραπέζι σου που έχετε φτερνιστεί, έχετε ακουμπήσει κοτόπουλα, σκόνη κτλ, έχω ειδικά πανάκια σιδερωμένα για το στόμα...βρίσκω μέσα στο καρότσι όταν την κρατά χαρτοπετσέτες... Της λέω μην την κουνάτε όταν είναι φαγωμένη γιατί κάναμε αμάν να σταματήσουν οι γουλιές, ψηλά το παιδί και ντου ντου που κούνημα. Αν αρχίσω τις μπάτσες θα είμαι πολύ κακιά??? Και να φανταστείτε ότι ήταν η τέλεια πεθερά μέχρι αν γεννήσω το παιδί!!!Μετά έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό... Καλά πρέπει να σας γράψω έκθεση για τις ατάκες της...

Η μπέμπα χθες είχα πολλή όρεξη!!!Με ξύπνησε και στις 3:30 και στις 6:30 με πέθανε...

έφυγα για τη δουλειά και ξύπνησε 11 η ώραααααααααααα!!!!

Κουτουλάω στους τοίχους... Πιπίλα κι εμείς μόνο για νανούρισμα και μετά από λίγο την φτύνει μόνη της...

pastakia μου, λυπάμαι πολύ γι αυτό το νέο!!!Μακάρι να διαψευστεί!!!

Την ίδια πεθερά έχουμε;:lol::lol::lol: ακριβώς τα ίδια γλυκιά μου...εκεί που δεν μίλαγε...το παίζει Ανδρούτσος τώρα, αλλά την έχω βάλει στην θέση της εγώ, μην ανησυχείς!8-)8-):cool:

γεια σας κοριτσαρες ..

Παστακια ασε σκατα σκατα σκατα και παλι σκατα με το εργασιακο κομματι .Πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει πλεον καθε μερα ακουω και απολυση απο καπου και εγω εχω μεγαλη ανασφαλεια για το μελλον μου.Αναρωτιεμαι γιατι κανω και το πτυχιο μερικες φορες , αξιζει τετοια ταλαιπωρια?

Σκατά δεν λές τίποτα...εγώ θα κάνω την δουλειά μου όπως ξέρω και πίστεψε με την κάνω καλά και να'παν να πνιγουν...μου τα έπρηξαν!άμα πια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κορίτσια μου τι κάνετε ?

μπουμπούκα μου αμάν τι έπαθε ο Ηρακλάκης, νωρίς νωρίς αρχίσατε εσείς με τα καρούμπαλα. άντε και εμείς εκεί πάμε. παιδί χωρίς ούτε ένα καρούμπαλο δεν γίνεται.

μαρσολαν μου και φαιρυ όλα οκ ? σας άρεσαν ? παστάκια μου σε καταλαβαίνω ειδικά στο στεγαστικό που και εμένα με τρελαίνει ως ιδέα. Η αγωνία μου και εμένα είναι όταν γυρίσω τι θα βρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπουμπού σόρυ και εγώ τώρα το είδα το μν σου! πωπω οι άντρες τελικά όντως είναι κι αυτοί παιδιά!

Άσε ρε ροζάκι και εγώ ρε γμτ δεν πήρα το 6μηνο γιατί είναι πολυεθνική και αυτό φαίνεται οτι άν το κάνεις θέλεις να κάτσεις και να ξύνεσαι....και άσε με άσε με!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εγω τελικα δεν το μετανιωσα με το εξαμηνο γιατι αν τελικα παω και δεν υπαρχει δουλεια και μεινω ανεργη ,αυτους τους μηνες που θα δουλευα θα εχανα τους καλυτερους μηνες της ζωης της κορης μου . Δεν με νοιαζει τι πιστευουν .

Και παλι καλα που υπαρχει αυτο το εξαμηνο γιατι βλεπω να τα κοβουν τωρα και αυτα

Διαφημίσεις

Κι εμένα την κρατά την μπέμπα η μάνα μου και η πεθερά μου και εννοείται ότι δεν είπα ότι πρέπει να είναι τέλειες, αλλά τουλάχιστον η μάνα μου όταν κάνει μία γκάφα με ακούει μετά, ενώ η πεθερά μου κάνει το δικό της...αυτό είναι που με ενοχλεί... αλλά την συγχωράω και βέβαια με τρόπο ευγενικό και σεβασμό την βάζω στη θέση της...

και εγώ δεν το συζητώ για το εξάμηνο αφού υπήρχε η δυνατότητα να το πάρω. βόλεψε και το αφεντικό μου και εμένα.

όπως έχω πει πολλές φορές για μένα μόνο οι γονείς μου υπάρχουν τα πεθερικά μου σαν να μην υπάρχουν. ο πεθερός μου έχει να δει το μωρό από την βάφτιση και η πεθερά μου λίγες μέρες μετά. για μένα δεν υπάρχουν δεν είναι ο γιος μου παιχνίδι στα κόλπα τους. τώρα έχω θυμώσει δεν σε θέλω τώρα όλα οκ σε παίρνω και σε σφίγγω. τέρμα αυτά εγώ το παιδί μου δεν το έχω για τα μούτρα τους. τα πήρα πάλι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μην τα παίρνεις ροζάκι ο καθένας το παιδί του κοιτάει...άσε που όλες οι νύφες(το μεγαλύτερο % τουλάχιστον) έχουν τα ίδια! γράφτους....μωρε έριξε ένα καυγά για πάρτη μου ο πάστας...εεεεε μα, μας τα είχανε πρήξει τα συκώτια...τώρα είναι "Κατερίνα μου και Κατερίνα μου"!.....καλέ σούζα!στο καλό!

Εγω τελικα δεν το μετανιωσα με το εξαμηνο γιατι αν τελικα παω και δεν υπαρχει δουλεια και μεινω ανεργη ,αυτους τους μηνες που θα δουλευα θα εχανα τους καλυτερους μηνες της ζωης της κορης μου . Δεν με νοιαζει τι πιστευουν .

Και παλι καλα που υπαρχει αυτο το εξαμηνο γιατι βλεπω να τα κοβουν τωρα και αυτα

ναι αλλά εμένα τα δάνεια με πνίγανε αν έπαιρνα τα συγκεκριμένα λεφτά του ΟΑΕΔ, ενώ στην δουλειά έπαιρνα το κατιτίς παραπάνω...καπίσι; είναι κι αυτό....

Κι εμένα την κρατά την μπέμπα η μάνα μου και η πεθερά μου και εννοείται ότι δεν είπα ότι πρέπει να είναι τέλειες, αλλά τουλάχιστον η μάνα μου όταν κάνει μία γκάφα με ακούει μετά, ενώ η πεθερά μου κάνει το δικό της...αυτό είναι που με ενοχλεί... αλλά την συγχωράω και βέβαια με τρόπο ευγενικό και σεβασμό την βάζω στη θέση της...

εγώ τα χώνω χύμα γιατι μουτο παίζει κινέζα και κάνει οτι χα!βρε δεν κατάλαβα!...και επειδή είμαι σκατό της τα χώνω κατευθείαν...σιχτιρ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εχεις δικιο παστακια αν ειχα και εγω δανειο ισως και να μην το επαιρνα το εξαμηνο (εξαρταταικαι απο το τι χρωστας βεβαια ) αν και το χα αχτι να απεχω αρκετο καιρο απο την δουλεια μου .

Ροζ μου μην τσαντιζεσαι αλλωστε εχεις συμβιβαστει με αυτην την συμπεριφορα , η αδιαφορια ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις .Ευτυχως να λες που εχεις τους γονεις σου και σε βοηθανε.

εντάξει δεν μας έχουν βάλει και στη μαύρη λίστα αλλά με τις εξωσ και όόόλα αυτά μείναμε ταπί και ψύχραιμοι και δεν είναι εποχή να σταματήσω...τουλάχιστον να το παλέψω....ξέρω κι εγώ τι ναπώ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...