Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια καλως σας βρηκα .Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια .

Περασα υπεροχα χριστουγεννα και η αληθεια ειναι οτι τα χρειαζομασταν γιατι μια με την εγκυμοσυνη και την ακινησια , μια με τα νοσοκομια , μια με το αγχος της μικρης ειχαμε χαθει λιγακι .Ηταν οτι επρεπε αυτες οι διακοπες .Η μικρη μου ελειψε παρα πολυ , την πρωτη μερα δεν κοιμηθηκα και ειχα τυψεις που την αφησα αλλα ηταν και η πρωτη φορα .Σημερα την εχω ολη μερα αγκαλια μου ! Περασε και αυτη ομως καλα οπως εμαθα .

Μαρα ειδα τα νεα σου , τι σκατοχωρα ειμαστε ρε γμτ , σκατα και αποσκατα τα εκαναν εχω τρελαθει , καθε μερα ακουω και μια απολυση και εξω βασικος μισθος 1400 και ταμειο ανεργειας επ αοριστο .Τι να πω , ελπιζω να μην σε απολυσουν και να πανε ολα καλα και ευχομαι ολες να εχουμε δουλεια για το καλυτερο μελλον των παιδιων μας κυριως.

Καλως σας βρηκα και θα τα λεμε .

Φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοπελες μου!!

Πως περασατε???Εεε??Ολα καλα???

Εμεις δεν καναμε τιποτε το ιδιαιτερο,απλα και χαλαρα τα περασαμε...ειχε και βρωμοκαιρο αλλα μια-δυο μερες που ξετσουτσουρεψε ηλιος βγηκαμε καροτσαδα!!

Fairy μου,περασες καλα???Ειδα τις φωτο...τελειο χιονισμενο τοπιο και εσυ κλασσικη με την γοβιτσα σου την λεοπαρ μεσα στα χιονια...θα μου πεις τι θα φοραγα καλε βραδυατικα??τις ugg??η Ανδριανουλα πως εκανε μολις σας ειδε??

Ροζακι,χτες ηρθε η ειδοποιηση για το δεματακι και σημερα παω να το παρω!!

fairy ζήλεψα το χιόνι αφάνταστα και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

και εμείς οικογενειακά και ήσυχα.

μαρσολαν μου δεν έκλεισαν τα ταχυδρομεία τέτοια ώρα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Η ανδριανα μολις μας ειδε πηγε κατευθειαν στον πατερα της , εμενα με κοιταζε γελαγε και μου κρυβοταν ...κορες παιδακι μου .

Εμενα μου φανηκε διαφορετικη που την ειδα , πιο ηρεμη πιο κυρια και πιο μεγαλη , ενιωσα λες και ελειψα αιωνες , τρεχαμε σαν τρελοι για να την δουμε σημερα .

Περιτο να σας πω οτι ψωνισαμε μονο για την μικρη και ηταν καθε μερα το θεμα της ημερας μας .Μονο γι αυτην μιλουσαμε εκτος απο κατι αλλες ωρες ιχιχιχιχιχι .

fairy ζήλεψα το χιόνι αφάνταστα και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

και εμείς οικογενειακά και ήσυχα.

μαρσολαν μου δεν έκλεισαν τα ταχυδρομεία τέτοια ώρα ?

οχι καλε..καθε μερα ανοιχτο ειναι μεχρι τις 20.00 το βραδυ χωρις κλεισιμο!!!

κι εγω αυτο το χιονι ζηλεψα...και το ταξιδι με τον συζυγο χωρις την μπουμπου!!

Διαφημίσεις

εμάς μόνο στο κέντρο υπάρχει ταχυδρομείο ανοιχτό μέχρι αργά

εδώ μέχρι τις 2 και μετά τέλος άσε που αν έρθει η ειδοποίηση σήμερα σου λένε την άλλη μέρα μετά τις 12 να το πάρεις

μ...κίες τώρα

φαίρυ σε καταλαβαίνω γιατί το έχω κάνει 2 φορές ειδικά την πρώτη φορά έλειψα 7 μέρες

μεγαλώνουν τα παιδιά μας και αισθάνομαι οτι δεν τον προλαβαίνω

να φανταστείτε τα Σάββατα που το παρά κάνω φεύγω το πρωί και γυρίζω αργά το βράδυ μόλις τον δω νομίζω οτι έχει μεγαλώσει μήνες.

αφού γελώντας λέω θα μου πάει φαντάρος και δεν θα το καταλάβω

τελικά το δέμα σου ήρθε φαίρυ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τα παιξε το pc μου.... δεν ηταν ετοιμο το προηγουμενο post και εφυγε....

κοριτσακια λοιπον...

και εμεις χαλαρα περασαμε τα χρ... αγκαλιτσες, πολλα φαγητα και πολλα πηγαινε ελα με κοσμο..σπιτι και βολτες... ωραια ηταν!

Ευχαριστω τζο τζο αντε σε ολες ευχομαι ταξιδακια , ειτε με τον συζυγο ειτε μαζι με παιδια , χρειαζεται παντως να ξεφευγουμε και λιγο , εγω το χρειαζομουν πολυ.

Και τωρα διαιτα γιατι το παρακανα με τις βελγικες σοκολατες.

Ροζ μου ηρθε το χαρτι την ημερα που εφευγα , αυριο μεθαυριο θα παω ελτα να ,τα παραλαβω

Διαφημίσεις

σήμερα παιδιά έχει απίστευτο κρύο

μας έχει τρελάνει ο καιρός

πραγματι Ροουζ,πανικος γινεται!μια ετσι μια αλλιως...

εμενα πιο πολυ με ενοχλει η υγρασια που εδω δινει και παιρνει...για το παιδι δηλαδη αλλιως προσωπικα η βροχη μου αρεσει αλλα καταντα κουραστικη και εννοειται οτι ειναι επιφοβη για την Πηνελοπη!!

Μετά το κρύωμα του Αντωνάκη με πιάνει ώρες ώρες μια φοβία αλλά λέω πρέπει το παιδί να αποκτήσει αντισώματα. είναι που είναι μέσα σε ένα διαμέρισμα και δεν αναπνέουν καθαρό αέρα. από υγρασία και εμείς εδώ άλλο τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το κρυο δεν με ενοχλει καθολου...το καταπολεμας!!!ντυνεσαι ζεστα και εισαι μια χαρα οσων χρονων και να εισαι!!

αυτη την υπουλη υγρασια...

πως την καταπολεμας???

που εβγαλα το παιδι εξω,μεσημερι,με ηλιο,με στεγνη γη και παρολαυτα η μυτη της ετρεχε επι ποσες μερες κι εγω δεν ξερω,μετα μας το γυρισε σε τσιμπλες στο ματι και μετα μας αφησε ξεροβηχα???

άσε τι να κάνεις όμως χειμώνας είναι

δεν λες καλά που γεννήσαμε άνοιξη γιατί λέω αν γεννούσα τώρα που να το βγάλεις το μωρό όπως το έβγαλα εγώ 3 εβδομάδων.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...