Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια μου

θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

Μάρα μου τι έγινε τελικά ? Νιου μακάρι όλα να πάνε καλά για τον άνθρωπο και να τελειώσουν σύντομα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλα Χριστουγεννα κοριτσια μου!!!

με το καλο η αυριανη μερα,να την γιορτασετε με τους δικους σας ανθρωπους και πανω απο ολα να τις γιορτασουμε με τα παιδακια μας αγκαλιτσα!!!

φιλακια!!

αγαπητές μου καλές γιορτές!!! ευχες να ειμαστε όλοι καλα και ο,τι στραβωνει στην ζωή μας να βρισκει ξανα τον δρομο του γρήγορα... ευχομαι να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου καλα , γερά και ευτυχισμένα....

Καλά να περάσετε όλες!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά σε όλες....

Ελπίζω να περάσετε όλες όμορφα με την οικογένεια σας....εμάς σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς μας και προβλέπεται ένας ωραιος χαμός.....

Φιλία πολλά καλα να περάσετε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΠΤΟ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΩ.ΤΙ ΝΕΑ ΑΛΛΑ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΕ ΣΚΑΤΑ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ..ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΩΩΩΩ ΑΥΤΑ...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

που ειστε καλες μου μανουλες???? πως περασατε??? εγω ακομα προσπαθω να συνελθω! εφαγα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! και χτες...αλλα και σημερα που πηγαμε στην πεντελη για φαγητο... και ειχε γουρουνι... και γουρουνιασα! χαχαχαχα

χαρηκε και η μπεμπα !!!! αν και ειχε γκρινια γιατι την ειχα ντυσει βαρια και δεν το ευχαριστηθηκε το παιδακι μου.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΤΡΙΤΟ...ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

τι κανετε καλε???που χαθηκαμε ολες???:rolleyes::tongue:

εμεις φαγαμε οικογενειακα ...και με τους κουμπαρους μας !!!

βγηκαμε κιολας πηγαμε για φαγητο παραμονη και για ποτο!!!την αλλη μερα ομως κομματια.....

τι γινεστε ???τι νεα>>??τι κανουν τα μικρουλια σας???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλες!!! εύχομαι ότι καλύτερο για τα αγγελούδια σας και πάνω από όλα υγεία.... να χαίρεστε όσους έχετε και ότι επιθυμείτε.....ο καινούριος χρόνος να σας φέρει υγειά χαρά και ευτυχία και ότι άλλο ονειρεύεστε!!!!

εμείς χαθήκαμε γιατί άνοιγε ο μπαμπάς το γραφείο όλες αυτές τις μέρες και στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ.....

ήρεμα περάσαμε...οικογενειακά και σπίτι... σε γενικές γραμμές καλά ήμαστε... ακόμα θηλάζω (3-4) γεύματα την ημέρα και δεν το κάνει η καρδιά μου να σταματήσω....αλλά η πίεση συνεχίζετε δυστυχώς....η μικρή είναι μόνο 5 κιλά και έχω αγχωθεί πολύ...παίρνει μόνο 17γρ την ημέρα.....η παιδίατρος είπε δεν πειράζει αλλά εμένα με στεναχωράει...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημερα και απο εμενα!!!

βρε kallia μου μια χαρα ειναι η κορακλα σου...τι στεναχωριεσαι???

εμεις εχουμε δοντακια και κανουμε ανησυχο υπνο καθε βραδι!!σαν νεογεννητο ενα πραγμα βρε παιδια!!!και την ημερα δεν κοιμαται καθολου, σχεδον μιση ωριτσα και παλι στο ποδι λεμε!!!

εσας κοιμουνται????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα και απο εμενα!!!

βρε kallia μου μια χαρα ειναι η κορακλα σου...τι στεναχωριεσαι???

εμεις εχουμε δοντακια και κανουμε ανησυχο υπνο καθε βραδι!!σαν νεογεννητο ενα πραγμα βρε παιδια!!!και την ημερα δεν κοιμαται καθολου, σχεδον μιση ωριτσα και παλι στο ποδι λεμε!!!

εσας κοιμουνται????

vanilitsa στεναχωριέμαι γιατί κάθε φορά που μετράμε βάρος αντί να ανεβαίνει κατεβαίνει!!!!

μου είπε η παιδίατρος ότι αν δεν κάθετε στο στήθος πάνω από 5 λεπτά τουλάχιστον δεν παίρνει τα συστατικά που θα τις δώσουν το βάρος (το πυκνό γάλα δηλαδή) οπότε να δίνω και συμπλήρωμα σε εκείνα τα γεύματα!!

ξέρετε κάτι για αυτό????

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

vanilitsa στεναχωριέμαι γιατί κάθε φορά που μετράμε βάρος αντί να ανεβαίνει κατεβαίνει!!!!

μου είπε η παιδίατρος ότι αν δεν κάθετε στο στήθος πάνω από 5 λεπτά τουλάχιστον δεν παίρνει τα συστατικά που θα τις δώσουν το βάρος (το πυκνό γάλα δηλαδή) οπότε να δίνω και συμπλήρωμα σε εκείνα τα γεύματα!!

ξέρετε κάτι για αυτό????

τα λιπιδια του γαλακτος, λογω του οτι ειναι πιο βαρια απο το νερο, καθονται "πισω" στο στηθος, το πρωτο γαλα ειναι σαν νερο για να ξεδιψασει το μωρο, και μετα ερχεται το πιο πυκνο γαλα.... θηλαζεις και απο τα δυο?? εμενα η συμβουλος μου ελεγε να θηλαζω μονο απο το ενα σε καθε γευμα...ξερεις..εναλλαξ .....

να ρωτησω και κατι.. μηπως προσπαθεις να βαλεις το μωρο σε προγραμμα φαγητου??? ρωταω γιατι ειχα προσπαθησει να το κανω κι εγω και ειχε δημιουργηθει θεμα....

κατα τη γνωμη μου, μην δωσεις κατευθειαν συμπληρωμα ξενο γαλα.... βγαλε δικο σου και δως της ..

αν και πανω απο ολα (ακομα και απο τον θηλασμο) ειναι η υγεια του μωρου! οποτε ακολουθησε την παιδιατρο.... εκτος αν θες να ρωτησεις και καποιον συμβουλο θηλασμου... εχω να σου προτεινω... αν θες πες μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...