Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δικια μου εφαγε στις 10,οποτε σε λιγο θα γκρινιαξει για τα καλα...τωρα κοιμαται αλλα που και που ανοιγει ματια,πεταει πιπιλα ---δειγμα οτι πλησιαζει η μεγαλη πεινα!!!!!

εεε,τι να κανει το παιδι καλε...και το βραδυ σου ξυπναει ανα 3ωρο???

76IGp3.png

εμενα τρώει ανα 3 ώρες έφαγε κατά τις 11 μετα το μπάνιο με το ζόρι τον κράτησα όταν δεν κοιμάται πεινάει πιο γρήγορα απο 3 ώρες οπότε κατά τις 2 αν όλα πάνε καλά και δεν πεταχτει στον ύπνο του. άσε που κάνει πιο ήρεμο ύπνο με αυτό το γάλα δεν ζορίζεται τοσο.

το αλλο μαλλον του βαραινε το στομαχακι του καλε...

76IGp3.png

χαπι μου δεν υπάρχει κανόνας, το ένστικτο για κάθε μάνα δουλεύει ότι και να σου πουν εκείνη την ώρα άλλα κάνεις

ναι αυτο ειναι αληθεια,αλλα δεν θελω να ειμαι πολυ ελαστικη ..καλα βλεποντας και κανοντας...

76IGp3.png

ροουζ εσυ τι ωρα κοιμασαι???

να σε ρωτησω κατι αν θυμαμαι καλα κι εσενα το μωρακι σου ηταν λιγες μερες πισω,σου ιχεπει ο γιατρος σου γιατι???απο την αρχη ηταν ετσι ή στην πορεια ?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω χαπι μου...ας κακομαθει:D:Dλιγη αγκαλιτσα ζητανε,θελουν επικοινωνια και δεν νιωθω καλα να την στερω!!!

στην αρχη ειναι καλα αλλα οταν μεγαλωσουν λιγο τι γινεται...δεν θελω να ειναι κολλημενος πανω μου...εννοειται κι εγω δεν θα μπορω να του στερησω την αγκαλια...εδω ειναι στην κοιλια και ολη μερα χαιδευω την κοιλια μου φανταστειτε οταν βγει με το καλο

76IGp3.png

μια χαρα ανεξαρτητα θα γινουνε,θα δεις!!!ξερεις τι ελεγε ο αντρας μου στην μανα του οταν ηταν μικρος"ουτε ταλετα,ουτε Βασιλη" δηλ,δεν θα πας ουτε τουαλετα ουτε στον γειτονα τον Βασιλη κι εγω θα μεινω μονος!!!!:D:D:D

μια χαρα αντρας ειναι...καθολου μαμακιας αλλα παραλληλα δεμενος με την μανα του!!!

Διαφημίσεις

sorry κορίτσια έκανα αποστείρωση και τα έβαζα στο ψυγείο.

χαπι μου εμένα η σύλληψη έγινε πιο αργά από οτι υπολογίζουν με μέσω όρο οι γιατροί

αυτοι μετράνε μια εβδομάδα περίπου μετά την περίοδο

εγώ εμεινα έγκυος 2 εβδομάδες μετά την περίοδο και αυτή η διαφορά μιας εβδομάδας υπήρχε πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος

θα δεις αυριο την απάντηση μου ξέρω πήγες για ύπνο εγώ κοιμάμαι λίγο αργά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα νεες μανούλες!

Λοιπόν ένα έχω να σας πώ. Εγώ τον μικρό μου τον θήλασα 9 μήνες(θηλάζει καμιά σας; ). Τον πρώτο καιρό τον έβαζα το βράδυ στο κρεβάτι, τον θήλαζα και πολλές φορές κοιμόμασταν μαζι. Ε, το μωρό δεν κακόμαθε. Σαφώς περάσαμε φάσεις στον ύπνο (από 50ημ εως 9 μηνών κοιμόταν σερι. Μετά για 3 μήνες ξυπνούσε πολύ συχνά τα βράδια και τώρα κοιμάται πάλι σερί) αλλά δεν ζητάει το κρεβάτι μας. Αγκαλιάστε τα μωρά σας. Μόλις λιγάκι μεγαλώσουν θα τα παρακαλάμε για αγκαλιά και θα μας γυρίζουν την πλάτη!!!!

Κάντε ό,τι νιώθετε μανούλες!!!!Εσείς ξέρετε καλύτερα απ΄όλους!!

όσο για το ριλάξ, ο δικός μου δεν κάθησε ούτε 5 λεπτά. Και στο αυτοκίνητο...ΠΟΤΕ! Τώρα έστρωσε...

cEyXp3.png

q61sp3.png

hapiness συνήθως λένε οι γιατροί ότι τα μωράκια γεννιούνται μεταξύ 38ης και 40ης εβδομάδας για να καλύψουν κάθε πιθανότητα. Δηλαδή εσύ μπορεί να συνέλαβες την 20 μέρα του κύκλου σου. Δηλ για τους γιατρούς ήσουν κιόλας 3 εβδομάδων.. Μια άλλη κοπέλα μπορεί να συνέλαβε την 12η μέρα του κύκλου, δηλ να ήταν ήδη 2 εβδομάδων. Έτσι επικρατεί ο κανόνας ότι μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου και αναμένουμε τη γέννηση από 38η εως 40η.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, βιάζομαι λιγάκι γιατί είμαι στη δουλειά!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσια

ο μπεμπης μας ακομη στην θερμοκοιτιδα:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ζωηρος,εκνευρισμενος γιατι ψαχνει για μπιμπερο με περιεχομενο....πειναμε λεμε.....κατα τα αλλα δεν εχει τιποτα

οι @#@#@@,βαζουν τα παιδακια να κοιμηθουν χωρις ρεψιμο και να τα αποτελεσματα:evil::evil::evil::evil::evil:

ψαχνω για νεογνολογο.....αν εχετε κατι υποψιν σας...απλα δεν θελω να δουλευει στο ιασω.........

ελπιζω να ειστε ολες,και ολα τα μωρακια,πολυ καλα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...