Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κορίτσια τι άλλο μπορώ να προσθέσω στο φαγητό του ? κολλάω ρε γμτ και δεν μου έρχεται. δεν είμαι και για το master chef σε πρωτοτυπία.

ααα και κάτι ακόμα ο μικρός έβγαλε κάτω απο το λαιμό κάτι κοκκινάκια μάλλον γιατί από τα μάγουλα δεν μπορώ να τον σκουπίζω καλά. τι να βάλω ? υπάρχει κάτι ? ή να πάρω την γιατρό ?

Rosebaby μου, το ίδιο έπαθε και η δική μου!!!χαχαχαχα είναι από τα προγούλια!!!Θα προσπαθείς όταν το κάνεις μπανάκι να το σαπουνίζεις καλά στην περιοχή όσο γίνεται και να του βάλεις κρεμούλα που του βάζεις και στο σώμα. Εμείς που χρησιμοποιούμε της frezyderm είναι εξαιρετική!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσακια...

δεν με πειραξε το γεγονος ως ατυχημα...θα μπορουσε να συμβει στον καθενα!!Εννοειται δεν το εκανε επιτηδες...αλλαααα....σε αυτο το θεμα ειναι πολυ στην κοσμαρα του!!

Μην αφηνεις το παιδι στον καναπε να κοιμαται χωρις να εισαι διπλα του...τιποτε αυτος,ξαπλα στον διπλανο!!Μην αφηνεις το παιδι στην αλλαξιερα ουτε καν για να πεταξεις το μωρομαντηλο...το χαβα του αυτος!!Μην αφηνεις την μικρη στο κρεββατι κι απομακρυνεσαι..να τα τα αποτελεσματα!!

Αυτο με πειραξε...το εβλεπα να ερχεται,του εκρουα τον κωδωνα κι ο mister κουφαμαρα!!

Ευτυχως επεσε με τα χερακια της και επισης οχι φαρδυα -πλατυα...την προλαβε κιολας στο κατεβασμα(χαχα!)

Evi μου,οχι απλα αλμα...αλματαρααα!!Κι ελεγα οτι το περασαμε αλλα μπαααα...τα ιδια ξανα-μανα!!

geiaaaaaaaaaaaaaaaaa sas! τι μου κανετε κόρες? παλι με το μενου ασχολούμεθα? προτεινω το εξής. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε μικρές ποσότητες... χτες η πουκι ανακάλυψε το τζατζίκι.. ελαχιστο πανω στο χειλάκι της.. έγινε πανυγηρι. εδώ και δυο βράδια κοιμάται πλέον πολύ πιο ήσυχη,... μάλλον ξεπεράσαμε το αλμα αναπτυξης πως το λένε επιτέλους αυτό ενώ πήγαμε και στην αθηναική μας παιδίατρο και μας είπε οτι ειμαστε σε εξαιρετική φόρμα με πολύ δυνατή καρδούλα πολύ καλή ανάπτυξη, πολύ τρέλα πολύ μπρίο ΑΛΛΑ και πολύ πείσμα και πολύ νευρο.. χοχοχοχοχοχ νομιζω οτι εκανα τον κλώνο μου γιεα!

Μπράβοοοοοοοο στην Πούκι μας!!!!!!!!!

@Φαιρυ:

Εγω παντως θα εβαζα μηλο η αβοκαντο ή αχλαδι και στην χορτοσουπα ή με το κρεατακι της!!

Πως τρωμε χοιρινο με δαμασκηνα,σαλατες με μηλο κλπ???

θα το εχωνα εκει μεσα...δεν θα το ετρωγε??

Διαφημίσεις

@Φαιρυ:

Εγω παντως θα εβαζα μηλο η αβοκαντο ή αχλαδι και στην χορτοσουπα ή με το κρεατακι της!!

Πως τρωμε χοιρινο με δαμασκηνα,σαλατες με μηλο κλπ???

θα το εχωνα εκει μεσα...δεν θα το ετρωγε??

σωστή!!!αυτό πρότεινα κι εγώ αβοκάντο!!!

Μαρσολάν μου λες και περιγράφεις τον άνδρα μου...έτσι ακριβώς...

Εvi μου...και ξερεις ποσο την φροντιζει γενικα???

απλα νομιζε φαινεται οτι η Πηνελοπη ειναι ακομη νεογεννητο που καθεται οπου το αφηνεις!!

Ενω η δικια μας πλεον ειναι πολυ κινητικη και ιδιως αν την βαλεις καθιστη,προσπαθει να σηκωθει και γερνει μπροστα..

σημειωνω οτι απο την μια μερια εχω και καγκελο...

Τωρα που το επαθε..παντως,πιστευω δεν θα το ξανακανει...

Την εφαγε την ψυχρολουσια!!

evi της εχω κανει ολους τους συνδυασμους με τα φρουτα αλλα αβοκαντο σκετο δεν της εδωσα .μαλλον θα της δωσω τωρα πιο πολυ αβοκαντο και λιγο αχλαδι .

Μαρσολαν εγω να δεις τι σοκ επαθα που επεσε απο καθιστη η Ανδριανα .Καθοταν και επεσε πισω και χτυπησε το κεφαλι της .

Εβαλε χερακια? σου βαζει χερακια αμα πεφτει .Καλα εμενα η δικια μου μπουμ και κατω με τα μουτρα , παρολο που κανει σβουρες .

Μαρα μου μπα δεν το βλεπω να της δινω βαζακι , δεν θελω να μεγαλωσει με τετοια , ειδικα αμα τα μαθει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κορίτσια μου, φαιρυ δοκίμασε τα φρούτα ένα ένα κάθε φορά μπας και καταλάβεις αν κάποιο της αρέσει περισσότερο ή καθόλου.

μαρσολαν μου τρόμαξα και μόνο που το σκέφτηκα, πω ρε συ τύχη βουνό που δεν έπαθε τίποτα. αλλά είμαι και εγώ έτσι καμιά φορά την κάνω την χαζομάρα και τον αφήνω στην αλλαξιέρα για να πετάξω την πάνα τρέχοντας. μεγάλη βλακεία το ξέρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κορίτσια μου, φαιρυ δοκίμασε τα φρούτα ένα ένα κάθε φορά μπας και καταλάβεις αν κάποιο της αρέσει περισσότερο ή καθόλου.

μαρσολαν μου τρόμαξα και μόνο που το σκέφτηκα, πω ρε συ τύχη βουνό που δεν έπαθε τίποτα. αλλά είμαι και εγώ έτσι καμιά φορά την κάνω την χαζομάρα και τον αφήνω στην αλλαξιέρα για να πετάξω την πάνα τρέχοντας. μεγάλη βλακεία το ξέρω.

αχ...βρε Ροζακι,μην το ξανακανεις σε παρακαλω!!Καλυτερα ασε την πανα κατω,σενιαρε τον βαλτον στην κουνια του η στο παρκο και γυρνα να την παρεις και να την πεταξεις μετα!

Πλεον τα μικρα μας ειναι πολυ επιφοβα...στο πιτς-φυτιλι μπορει να κυλισουν και να πεσουν απο υψος!

Εγω το εχω τοση εγνοια και τωρα που την εφαγε την πρωτη σουπα η μπεμπουλα δεν ποροκειται να την ξαναφησω στιγμη σε ψηλη επιφανεια!

Ασε που πλεον ψαχνω τροπο να βρω πως θα καλυψω και τις γωνιες απο το τραπεζακι σαλονιου...

Διαφημίσεις

θελει πολυ προσοχη .

Κοριτσια εγω θα σας ευχηθω για τα χριστουγεννα μιας και φευγω.

Σας ευχομαι καλες γιορτες ,καλα χριστουγεννα ,υγεια και ευτυχια στις οικογενειες σας και στα αστερακια σας ...

Η μικρη μου θα μου λειψει και εχω γινει λιγο κομματια τωρα !!

fairy μου καλές γιορτές κοίτα να περάσεις καλά να ρθει ανανεωμένη και χαρούμενη

μην σε στεναχωρεί καθόλου στο λέω εγώ που το έχω κάνει 2 φορές η πρώτη ο Αντώνης ήταν 3 μηνών. να είσαι δυνατή γιατί η Ανδριάνα πρέπει να γίνει και λίγο ανεξάρτητη.

όλα θα πάνε καλά θα γυρίσεις με μπαταρίες γεμάτες και πολύ πολύ αγάπη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α και πριν το ξεχάσω πότε φεύγεις ? σου έχω στείλει τα πράγματα ας παρακολουθεί κάποιος το γραμματοκιβώτιο να μην χαθεί η ειδοποίηση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose μου ναι εχεις δικιο

Εχω το νου μου και εχω ενημερωσει τους γονεις μου να βλεπουν .Ποτε το εστειλες ? γιατι περιμενα μηπως ερθει αυριο και προλαβω να παω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...