Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

pastaki.. αν το παιδάκι σου δειχνει ενδιαφέρον για το φαγητό και οταν τρώτε σας κοιτάει σαν κουταβάκι.. ξεκίνα αβέρτα! εγώ ουσιαστικά την ξεκίνησα μόνη μου στον 4ο μήνα.. επαιζε ρόλο φυσικά το ότι δεν θηλάσαμε αλλά όπως και να έχει αν το μπεμπέ δειχνει ενδιαφέρον ξεκινήστε σιγά σιγα με μικρές κουταλίτσες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω τι να βάλω κάθε μέρα, συνήθως βάζω μαζί με το κρέας , πατάτα , κολοκύθι , καρότο , κριθαράκι ή ρύζι ( το αποφεύγω γιατί δημιουργεί δυσκοιλιότητα ). Το κρέας εναλλάξ κοτόπουλο και μοσχάρι. Και κάποιες μέρες όλα αυτά χωρίς το κρέας.

κατσικάκι κατσικάκι!!!!! θα τρελαθεί.. επίσης και μια κουταλίτσα του γλυκού παρμεζάνα.. έχει πρωτείνη και δινει και γεύση

dZJip3.png

καλησπερα κοριτσακια!!!!

ειναι καμια μεσα;;;

ελπιζω να ειστε ολες καλα...εμεις μια χαρα...ζουζουνευουμε τρελα και ειναι τοσο ομορφο αυτο...

ΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? ΤΙ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΙΙΙΙΣΣΣΣΣ?

dZJip3.png

Κορίτσια τι άλλο μπορώ να προσθέσω στο φαγητό του ? κολλάω ρε γμτ και δεν μου έρχεται. δεν είμαι και για το master chef σε πρωτοτυπία.

ααα και κάτι ακόμα ο μικρός έβγαλε κάτω απο το λαιμό κάτι κοκκινάκια μάλλον γιατί από τα μάγουλα δεν μπορώ να τον σκουπίζω καλά. τι να βάλω ? υπάρχει κάτι ? ή να πάρω την γιατρό ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ο αντωνελίτος μου απο τις διπλίτσες ερεθίζετε! λίγη κρεμουλα απο αυτή που βάζεις στο κωλαράκι βάλτου και θα είναι μια χαρά.. και η πουκι βγαζει κοκινάκια ειδικά όταν ιδρώνει απο την προσπάθεια να τσουλήσει.. μουαχαχαχαχ ιδρώνει κοκκινήσει βρίζει και μετά με φτυνει.. καταμουτρα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Jojo νομιζω οτι αρακα και φασολια θα πρηστει το παιδι .Εμεις παντως τρωμε εναλαξ κρεας και κοτοπουλο μεχρι να μου πει η γιατρος τι αλλαγες να κανω.Το φρουτο παντως δεν το τρωει .

Τι κανετε κοριτσια μου , βλεπω πολυ ομορφες φωτογραφιες στο φεις και ανοιγει η διαθεση μου με τα μωρακια σας .Να ειναι παντα καλα να τα καμαρωνουμε.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

δεν της αρεσει καθολου και με μπισκοτο και με κρεμα

ολα τα δοκιμασα

τι μυστηρια γκομενα εχει γινει η δικια μου?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχαχαχαχαχααχαχ είναι εκλεκτική ε; μήπως, λέω μήπως της αρέσουν τα έτοιμα φρουτα σε βαζάκι; δεν κάνεις μια δοκιμή; ετοιματζιδικα δε λέω αλλά απο το να μην τρώει καθόλου φρουτα το βαζάκι ειναι προτιμότερο. η μαμα μου μοιυ εχει πει πώς ήμουν έτσι ακριβώς με το κρέας. το σπιτικό φαγητό όυτε να το χέσω αλλά τα gerber τα τσάκιζα δυο δυο... για τσέκαρε το.. ξεκινα με κανα χυμουδάκι και μετά βλέπεις.

dZJip3.png

Γεια σας κοριτσια!!

what's up???

Εγω εχω τα νευραααα μουουουυ...σημερα μιλαμε το ατομακι η κορη μου ειναι μεσα στην γκρινια,θελει παλι ολο αγκαλια και δεν καθεται μονη της στιγμη!Την εβαλα στο παρκο να ετοιμασω τα φρουτα της και την βρηκα σηκωμενη να κρατιεται απο τα διχτυα και να κλαιειειειειει...σπαρακτικα!

Με τα χιλια ζορια να την καθισω στο καρεκλακι,κι απο το πεισμα της να σηκωθει απο εκει μεσα ενω πειναγε το ειχε σφραγισμενο το στοματακι:confused::confused:

Μετα ηρθε ο πατερας της...την πηρε μεσα στο δωματιο να την αλλαξει και να της φορεσει καλτσακια!Αφηνει το παιδι στο διπλο και απο τον διαδρομο για δευτερολεπτα με ρωταει"Μωρουλιιιι...αυτες τις καλτσες να της βαλ...." Γκντοθοπθθπυυυπ...ακουμε,παρε κατω την μπεμπα σκαστη στο παρκε...αλλο κλαμα εκει!

Μου ηρθε να του σπασω το κεφαλι....μιλαμε για πολυ απροσεχτος....εχω τοσο καιρο που του λεω να μην την αφηνει χωρις επιβλεψη ουτε για δευτερολεπτο...αυτος εκει τον χαβα του γαμω το διαολο μου...

κι εσκασε το παιδι κατω...ευτυχως με τα χερια και δεν ειχαμε ιστοριες μεγαλες.

Το προσεχω τοσο πολυ μην τσακιστει κι αυτος ο χριστιανος...οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ φορτωνω!!!

Βασικα....τα νευρα μου...σας το ειπα???:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά θέλει πολλή προσοχή τι δίνετε στα μωράκια σας μέχρι να διαπιστώσετε αν έχουν κάπου αλλεργία. Υπάρχουν πολλές τροφές που δεν επιτρέπονται μέχρι τον 8ο-9ο μήνα. Τα φρούτα για παράδειγμα με κουκούτσια ακτινίδια, φράουλες μετά τον 10ο τουλάχιστον. Και για το ρόδι -μου το έχουν πει κι εμένα το κόλπο- αλλά καλό είναι να ρωτήσετε τον παιδίατρο πρώτα.

Όσον αφορά την εισαγωγή νέων τροφών fairy baby είχα διαβάσει σ' ένα βιβλίο-ετοιμαζόμαστε κι εμείς τώρα για κρέμες και διαβάζω πανικόβλητη- ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να μην του αρέσουν κάποιες γεύσεις αρχικά. Δεν πρέπει να το πιέζουμε. Θα σου πρότεινα:

1.να τα διακόψεις για λίγες μέρες αυτά που δεν του αρέσουν και να τα ξεκινήσεις ξανά μετά από 5-7 μέρες.

2. ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή στην κρέμα εμπορίου που του βάζεις μέσα στα φρουτάκια μήπως και του αλλάξει η γεύση.

3. Έχω διαβάσει ότι σε πολλά μωράκια τους αρέσει το αβοκάντο στα φρούτα ή στο κοτόπουλο. Για δοκίμασε!!!

φιλάκια πολλά

όταν γκρινιάζουν συνέχεια ε κάποια στιγμή τα παίρνεις τι να κάνεις;; άνρωποι είμαστε... ευτυχώς που είναι καλά η μικρούλα κ δεν έπαθε τίποτα με το πέσιμο. πραγματικά βρε παιδί μου σε δευτερόλεπτα μπορεί να πάθουν κάτι τα ζιζανιάκια, τι είναι αυτό το πράγμα :confused::confused::confused:

εντάξει όμως κι ο άντρας σου δεν το ήθελε...

krEEp3.png

IjZep2.png

Μαρσολανάκι μου,άλμα ανάπτυξης μυρίζομαι....γκρίνια γκρίνια...

Μην τον μαλώνεις τον αντρούλη σου. Τα ίδια κάνω κι εγώ όταν είναι απρόσεκτος (μονίμως) και μετά το μετανιώνω...Τι να τους κάνουμε??Όλοι ίδιοι είναι χαχαχαχαχαχα

ναι, ρε κορίτσια που έχετε μεγαλύτερα μπεμπόνια από τα δικά μας! Πότε ξεκινάμε το μαμ εμείς οι μικροί; 5ο ή 6ο μήνα;..γελάω που του έδωσα λίγο πουρέ πάνω στην πιπίλα του και τον έκανε νααααααα!!!!

Παστάκια μου, εμένα ο παιδίατρος μου προτείνει στερεές τροφές από 5,5 μηνών. Είναι θέμα γιατρού πάντα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...